cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pokažite svojoj koži šta je ljubav uz novu generaciju NIVEA micelarnih voda obogaćenih kompleksom amino-kiselina

Beograd, 21. septembar 2023 – Priču o tome koliko je važno da nakon celog dana uklonimo šminku s lica znamo svi. Druga stvar je što smo ponekad lenje i moramo sebe da nateramo da odradimo tu nužnu svakodnevnu higijenu. No, ono što nam ovaj zadatak definitivno olakšava jesu efikasni proizvodi koji znaju šta je našoj koži potrebno.

Nove NIVEA micelarne vode - pokažite svojoj koži ljubav

NIVEA vam nudi praktično rešenje uz novu generaciju micelarnih voda koje će zahvaljujući kombinaciji moćnih micela i nežnih amino-kiselina vašoj koži pružiti više od samog čišćenja. Ne samo da uz nekoliko nežnih poteza, bez trljanja, skidaju svaki trag tvrdokorne šminke s očiju i lica, već i čiste, toniraju i istovremeno hidriraju!


Jako efikasne, a  ujedno veoma nežne – amino-kiseline su sastavni deo naše kože i upravo zato su njen idealni oslonac koji joj pruža otpornost i pomaže u održavanju njenog zdravlja.

 

Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, deluju kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Bilo da želite da uklonite nečistoću nakupljenu tokom dana ili da skinete šminku, NIVEA micelarne vode uvek su spremne da obave svoj zadatak.

 

Prepustite se NIVEA energizirajućoj micelarnoj vodi za sve tipove kože koja će nežno očistiti, hidrirati i osvežiti kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Nivea

 

 

 

 

 

  • Revitalizirajuća formula s kompleksom amino-kiselina i 3 antioksidansa (vitamin C, vitamin B-3 i ekstrakt brusnice) obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

 

 

 

Za osetljivu kožu će se pobrinuti NIVEA umirujuća micelarna voda za osetljivu kožu. Njena umirujuća formula temeljno će ukloniti šminku, prljavštinu i nečistoće u samo nekoliko nežnih poteza, bez trljanja.

Nivea

 

 

 

 

 

  • Umirujuća formula s kompleksom amino-kiselina i dekspantenolom  obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

 

 

 


Za sve koji imaju suvu kožu tu je NIVEA negujuća micelarna voda za suvu kožu, bez parfema, koja nežno čisti, hidrira, neguje, omekšava i zaglađuje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Nivea

 

 

 


  • Formula s bademovim uljem je obogaćena micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama. 

 

 

 

 

 

 

Osvežite svoje lice NIVEA revitalizujućom micelarnom vodom za normalnu kožu koja nežno čisti, hidrira i pročišćava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Nivea

 

 


  • Osvežavajuća formula s kompleksom amino-kiselina i vitaminom E obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

 

 

 

 

 

 

Za 0 % ostataka šminke i nečistoća na vašem licu, probajte NIVEA Waterproof Expert micelarnu vodu, obogaćenu micelama za čišćenje i nežnim aminokiselinama.

Nivea


  • Formula Waterproof Expert s kompleksom amino-kiselina i ekstraktom crnog čaja. 

 

 

 

 

UPOTREBA: Protresite kako bi se dve faze pomešale, a zatim natopljenim jastučićem od vate nežno prebrišite lice kako biste rastvorili šminku i maskaru. Nije potrebno ispirati.

 


Za kombinovanu i masnu kožu tu je NIVEA pročišćujuća micelarna voda obogaćena aminokiselinama i okeanskim algama.

Nivea

  • Pročišćujuća formulacija ne sadrži parfem i dermatološki i oftalmološki je testirana, tako da se može bezbedno koristiti na licu, očima i usnama.

 

 

 

 

Sve NIVEA micelarne vode, osim što brinu o vašoj koži, brinu i o životnoj sredini pa je tako njihova flašica izrađena od 97 % recikliranog materijala – osim zatvarača i nalepnica.


Promo objava

news-img

Always nastavlja borbu protiv menstrualnog siromaštva

Brend Always je do sada donirao preko 70.000 uložaka Prijateljima dece Srbije u borbi protiv menstrualnog siromaštva

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img