cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

NUXE DARIVANJE - UŽIVAJTE U PRAZNICIMA!

NUXE...to vam je prava mala revolucija! Francuski brend visokog kvaliteta prepoznatljiv je po nežnoj teksturi, senzualnim mirisima i luksuznoj ambalaži.

NUXE DARIVANJE - UŽIVAJTE U PRAZNICIMA!

Poslednji dani decembra znaju biti pravi izazov! Čini vam se nekada da je ceo vaš grad krenuo na isto mesto gde i vi, ili da se crveno svetlo pali baš kada vi prilazite semaforu? O, da! Poznat osećaj poslednjih par dana u godini. Kako biste izbegli gužve, trudite se da što više stvari kupujete online. Štedite vreme, a vreme je novac, zar ne?

 

Idealno mesto je Sophia.rs, online shop koji se bavi prodajom kozmetike i kozmetičkih preparata. Kupovinom na Sophia.rs ostvarujete benefite kupovine, kao što su: redovne ŠOK akcije koje uključuju popuste i do 60%, akcije koje uključuju poklon ili popust uz kupovinu određenih proizvoda ili linije proizvoda, a ono što ih najviše odvaja od ostalih online shop-ova, je to je što svaka kupovina dobija: bodove lojalnosti, kao i poklon uz svaku kupovinu (poklon uz svaku kupovinu se isključuje kada su rasprodaje i Šok akcije).


#Odabir poklona

Imati prijatelje koje dobro poznajete, te znati šta vole, a šta im nedostaje je istinski dar. A šta onda kada više nemate ideja? Probajte da se igrate „pogodi šta sam ti kupio/la’’. Navedite prijatelju ili partneru 3 stvari koje biste mu potencijalno kupili sa pitanjem „Hajde, pogodi šta sam ti kupila – Omiljenu negu tela, parfem ili kremu?“ Iz odgovora ćete saznati šta je ono čemu bi dali prioritet i šta treba da se nađe u njihovom prazničnom paketiću.

 

NUXE


#Pokloni za nju

Obradovati ženu nije nimalo lak zadatak. Šta ako je ona upravo ona koja na prethodnu igru ne bi znala da se odluči između ponuđenih poklona? Onda je najbolje pokloniti joj nešto što će je zadiviti i ostaviti bez daha. Da udovolji svim njenim čulima. Od glave do pete. Eh, baš takav je Nuxe Huile Prodigieuse, 100 ml, uz koji sada dobijate na poklon Roll-on Huile Prodigieuse® OR, 8ml. Za istinsku romantiku u ludoj noći.

 

NUXE...to vam je zapravo prava mala revolucija! Francuski brend visokog kvaliteta prepoznatljiv je po nežnoj teksturi, senzualnim mirisima i luksuznoj ambalaži. Svojim prirodnim sastavom Nuxe prozvodi miluju našu kožu, istovremeno brinući o našem zdravlju.

 

Za moći Huile Prodigieuse® Čarobnog višenamenskog suvog ulja, verujemo svi ste čuli - neguje lice, telo i kosu, dok svojim sjajem naglašava njihovu prirodnu lepotu. NUXE proizvodi koriste se sa uživanjem, do poslednje kapljice.

www.sophia.rs


#Pokloni za njega

Satovi, garderoba... Ponekad i ne baš tako kreativno? Hajde da svom partneru, bratu ili prijatelju pokažemo koliko volimo kada neodoljivo miriše, a uz to neguje svoju kožu? NUXE linija muške nege krije u sebi istinski miris za prave muškarce...Bićete jako srećni kada uvidite da više ne pozjamljuje vašu kremu da bi blistao kao i vi!

www.sophia.rs

 


  Prestižni francuski brend NUXE obradovaće Ringerajine dame

sjajnim vrednim nagradama!

 U periodu od 30.12.2023. do 10.1.2024.,

NUXE na Ringeraja Instagram stranici

poklanja za 3 Ringerajine dame po jedno

Nuxe Huile Prodigieuse®, 100 ml + POKLON Roll-on Huile Prodigieuse® OR, 8ml.


UČESTVUJ OVDENadamo se da smo vam barem malo olakšali praznično ludilo i dali dobre smernice da praznici bude za pamćenje. Hm, a možda i ideju šta da pišete vašem Deda Mrazu?


NUXE francuska prirodna kozmetika dostupna je vam je na www.sophia.rs.


Promo objava

news-img

Obeležava se nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Danas se obeležava nacionalni dan borbe protiv raka dojke koji predstavlja vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img