cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!

Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.

POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!

Pravilno formiranje imunološkog sistema u detinjstvu – zalog za zdravu budućnost. U tom periodu je neophodno ojačati imunološki sistem i pomoći mu da se pravilno razvija do potpune zrelosti.

 

Ako postoje znaci slabosti ovog odbrambenog sistema: učestale bolesti deteta, prehlade, upale krajnika, upale uha, bronhitisi, sinusitisi, imunološki sistem nema šansu da se do kraja oporavi. Bebe koje nisu dojile, već koristile veštačko mleko, ili deca koja žive u lošim, zagađenim sredinama nemaju šansu da izgrade jak imunitet. Šta onda?

 

Immunokind je prirodan, kompleksni, nemački lek koji, zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, pomaže sazrevanje imunološkog sistema beba i dece, ojačava imunološku odbranu organizma u toku perioda prehlade i drugih virusnih respiratornih infekcija.

 

Učestvovanjem u nagradnoj anketi, takmičili ste se za jedan od 10 IMMUNOKIND setova za dan u prirodi, a svaki sadrži sportsku bocu, ranac i kačket!

 Immunokind nagradna anketa              

Immunokind zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima pomaže imunološkom sistemu beba i male dece da prođu kroz period virusnih infekcija što lakše. Immunokind tablete čine potporu u sazrevanju imunološkog sistema, pomažu jačanje imunološke odbrane organizma kod dece sa čestim respiratornim infekcijama.


Immunokind je prirodnog mineralnog porekla i može se koristiti od prvog dana života.


Način upotrebe: Tablete treba uzimati pola sata pre, ili posle obroka i pustiti da se polako rastope u ustima kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost leka. Kod beba tabletu rastvoriti u malo vode.

 

 

Dragi Ringerajci,


IMMUNOKIND nagradni konkurs je završen, u nastavku objavljujemo imena 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa! Čestitamo!


1. Jasmina Benderać, Petrovaradin

2. Branka Tašković, Vranje

3. Sanja Stević, Požarevac

4. Angela Kovacs, Subotica

5. Milica Kankaras, Kraljevo

6. Marina Milošev, Novi Bečej

7. Mirela Bulović, Sombor

8. Slađana Jovanović, Sopot

9. Monja Mladenović, Niš

10. Biljana Vesović, Kuršumlija 

 

Nagrade

Biće podeljeno 10 sjajnih IMMUNOKIND setova za dan u prirodi, a svaki paket sadrži: IMMUNOKIND sportsku bocuIMMUNOKIND ranac i IMMUNOKIND kačket.

Nijedna nagrada ne može se zameniti za bilo koju drugu nagradu ili novac.


Dostava i preuzimanje nagrada

Organizator će nakon završetka takmičenja (od 2. 4. do 7. 4. 2024.) sve dobitnike obavestiti putem a-mail adrese, o osvajanju nagrade. Dobitnicima će nagrade biti poslate na adresu, o trošku sponzora. Što se tiče roka/termina slanja nagrada, nagrade će biti poslate u roku od 20 dana od završetka takmičenja.

Ukoliko se dobitnik u roku od 8 dana ne odazove na poziv organizatora, tj. ne dostavi sve tražene informacije (ukoliko nedostaju), smatra se da se odrekao nagrade, tako da organizator istom može slobodno raspolagati.


Prikupljanje i korišćenje podataka

Organizator takmičenja se obavezuje, da će podatke prikupljene u toku takmičenja koristiti u skladu sa zakonom. Ukoliko je radi pružanja kvalitetnije usluge korisniku računara potrebno instalirati dodatnu funkciju, korisnik će biti obavešten i upitan za dozvolu. Bez izričite dozvole, funkcija neće biti instalirana u sklopu dodatne funkcionalnosti sistema

Svaki učesnik takmičenja se slaže, da organizator obrađuje lične podatke dobijene od učesnika tokom takmičenja, u svojim zbirkama i koristi ih za statističku obradu, za namene takmičenja i za slanje informacija i propagandnog materijala (elektronskom poštom i običnom poštom).

Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika sme koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene. Učesnik ili njegov staratelj, ili zakonski zastupnik može u svakom trenutku opozvati saglasnost za korišćenje ličnih podataka prikupljenih tokom konkursa za potrebe direktnog marketinga.


Danu media d. o. o. Beograd

Beograd, 1. 4. 2024.


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img