cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Recite „zbogom“ pigmentnim flekamauz NIVEA LUMINOUS630®

Beograd, 14. septembar 2023 – Iako su nekim ljudima pigmentne fleke simpatične, ženama koje se bore s njima definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem koji pokušavaju da prikriju šminkom i reše na razne načine.

Recite zbogom pigmentnim flekama uz NIVEA LUMINOUS630®

Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, NIVEA naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju – LUMINOUS630®.

Od lansiranja NIVEA seruma protiv pigmentnih fleka 2021. godine, revolucionarni sastojak LUMINOUS630® pomogao je više od milion žena u lečenju svih vrsta tamnih fleka.

 

Danas, zahvaljujući proširenoj NIVEA LUMINOUS630® liniji za tretiranje pigmentnih fleka s dva nova seruma, žene širom sveta imaju novi razlog za slavlje!


Osetite samopouzdanje i neprocenljiv osećaj blistave kože bez fleka uz NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni, Anti-Age Serum protiv staračkih pega i NIVEA Cellular LUMINOUS630®napredni serum protiv pigmentnih fleka s pojačanom formulom! 


Nivea

 

Za potrebe masne, mešovite kože i kože sklone nepravilnostima tu je NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni koji će se pobrinuti da vaša koža bude ujednačenija, glađa i blistavija.
Formula ovog laganog gelastog seruma sadrži LUMINOUS630® koji će smanjiti i posvetliti fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu, kao i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma.

 

 

  • U toku 2 nedelje fleke od akni su vidljivo svetlije i  postepeno se smanjuju.
  • Deluje protiv postojećih pigmentnih fleka.
  • Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.

 


 

NiveaPosebno razvijen za potrebe zrele kože – NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum kombinuje dokazanu efikasnost patentiranog sastojka LUMINOUS630® u smanjenju fleka kao i NIVEA efekat protiv starenja. Omogućiće vam čvršću kožu i vidljive rezultate za samo 2 nedelje i popuniće duboke bore u toku 7 dana.
Zaboravite na staračke pege nastale tokom 10 godina uz NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum koji efikasno smanjuje čak i tvrdokorne pigmentne fleke, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivaču kolagena podstiče njegovu prirodnu proizvodnju i pomaže da se vrati volumen vašem licu.


  • Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu.
  • Sprečava nastanak novih pigmentnih fleka.
  • Nežan za kožu i preporučuje se za sve tipove kože, uključujući osetljivu.

 

 

NiveaPrvi svetski serum protiv fleka ponovo je lansiran s pojačanom formulom!

Napredna formula NIVEA Cellular LUMINOUS630® sada sadrži dvostruku količinu hijaluronske kiseline i obnavlja tonus kože uz dubinsku hidrataciju. Smanjuje sve vrste fleka i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje s prvim vidljivim rezultatima nakon dve nedelje.  • Sadrži patentirani sastojak LUMINOUS630® za ujednačen, svetliji i blistav ten.
  • Pogodan za sve tipove kože i efikasan za sve tonove kože.
  • Lagani serum smanjuje tamne fleke za 2 nedelje, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, razotkrivajući prirodnu blistavost kože.

 


U efikasnost seruma već nas je uverio NIVEA Cellular LUMINOUS630® koji je zasluženo svetski broj 1 serum protiv pigmentnih fleka.

 

Kako biste se i sami u ovo uverili, NIVEA vam nudi garanciju povratka novca od 1. 9. do 31. 10. 2023. za kupovinu bilo kojeg NIVEA Luminous seruma.


Promo objava

news-img

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo

Beograd, 14. maj 2024. godine – NELT Grupa i UNICEF ponosno predstavljaju strateško partnerstvo usmereno ka osnaživanju dece i mladih u sticanju kompetencija za 21. vek. Ova inicijativa predstavlja do sada najopsežniju saradnju između UNICEF-a i neke kompanije iz Srbije i u okviru nje NELT Grupa će izdvojiti 1,3 miliona američkih dolara u periodu od tri godine.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img