cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ringerajin nagradni program: Poklon paketi

Trudna si? Možda si neposredno pred porođaj? Da li već držiš mali veknu ili malog šaljivdžiju u rukama? Imaš li razdraganog dečaka ili devojčicu kod kuće? Da li želiš dete ili bi želela da se malo razmaziš? Prijavi se i osvoji Ringerajin poklon paket!

Ringerajin nagradni program: Poklon paketi

Na Ringeraji se trudimo da vas tokom ključnih životnih perioda, kao što su odluka o detetu, trudnoća, rođenje deteta, rast i razvoj dečaka ili devojčice ili menopauza, svakog meseca darujemo poklonima, jer svaki ženi treba malo pažnje.   


Već dugi niz godina, na Ringeraji darujemo, trudnice, mame i dečicu. 


Trudićemo se da u narednom periodu Ringerajine poklon pakete obogatimo darovima naših prijatelja, sponzora, kompanija koje u svojoj ponudi imaju kvalitetne proizvode namenjene upravo vama, korisnicima Ringeraje, i naravno vašim porodicama.


Naša želja je da vas obradujemo, razmazimo, izmamimo ogroman osmeh. Tek tako. Zato što nas pratite, podržavate, zato što ste tu, uz vašu Ringeraju, već 15 i više godina. 

 

Kako možete učestvovati?  

U odeljku Poklon paketi možete pratiti sve aktivnosti vezane za poklon pakete, saznati koji je sadržaj paketa, ko su sponzori mesečnih paketa, kao i ko su dobitnici paketa.    


Za paket za trudnice mogu se prijaviti trudnice koje su korisnici portala Ringeraja.rs. Prijavu podnosite putem elektronske forme, gde upisujete svoje podatke (ime i e-mail adresu) i očekivani datum porođaja. Možete se prijaviti i nekoliko meseci zaredom, ali jednom/ako osvojite nagradu, vaša prijava se više neće uzimati u obzir.

 

PRIJAVI SE ZA PAKET ZA TRUDNICE >>>

 

Za paket za dete mogu se prijaviti roditelji, korisnici portala Ringeraja.rs, unošenjem podataka u elektronski obrazac i unošenjem datuma rođenja svog deteta. Možete se prijaviti u bilo kom trenutku, čak i nekoliko puta, ukoliko prvi put niste uspeli da osvojite poklon paket.

 

PRIJAVI SE ZA PAKET ZA DETE >>>

Na Ringeraji želimo da vam tokom ključnih životnih perioda, kao što su odluka o detetu, trudnoća, rođenje deteta, rast i razvoj dečaka ili devojčice ili menopauza, darujemo poklonima, jer svaki ženi treba malo pažnje.   
Već dugi niz godina, na Ringeraji darujemo, trudnice, majke i dečicu. 
Naša želja je da u narednom periodu Ringerajine poklon pakete obogatimo darovima naših prijatelja, sponzora, kompanija koje u svojoj ponudi imaju kvalitetne proizvode namenjene upravo vama, korisnicima Ringeraje, i naravno vašim porodicama.
Naša želja je da vas obradujemo, razmazimo, izmamimo ogroman osmeh. Tek tako. Zato što ste tu, uz vašu Ringeraju, već 15 i više godinNa Ringeraji želimo da vam tokom ključnih životnih perioda, kao što su odluka o detetu, trudnoća, rođenje deteta, rast i razvoj dečaka ili devojčice ili menopauza, darujemo poklonima, jer svaki ženi treba malo pažnje.   

 

Ko poklanja?

Ringeraja.rs je za vas pronašla partnere koji nude proizvode i usluge namenjene posetiocima Ringeraje. Trudimo se da proizvodi budu univerzalni i pogodni za sve porodice.

 

Ukoliko imate kompaniju i smatrate da su vaši proizvodi i usluge prikladni za ovaj paket, kontaktirajte nas! Pošaljite nam e-mail na info@ringeraja.rs.


 

OPŠTI USLOVI ZA UČEŠĆE U KAMPANJI POKLON PAKETI >>>

 


Promo objava

news-img

Pernod Ricard, nastavak podrške „Bitka za porodilišta“

Beograd, 29. april 2024. – Kompanija Pernod Ricard i ove godine, osmi put za redom, donirala je sredstva za inicijativu „Bitka za porodilišta“ Fonda B92. Tim povodom, zaposleni u Pernod Ricard Srbija su novim simboličnim gestom, kroz učestvovanje na 37. Beogradskom maratonu, Odeljenju intenzivne nege u Institutu za neonatologiju u Beogradu prikupili sredstva za nabavku pacijent monitora, medicinskog aparata od izuzetne važnosti za praćenje i lečenje kritično bolesne novorođenčadi.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img