cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

SKRIVENO BLAGO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA

U susret Vulkanovom sajmu knjiga koji se ove godine, četvrti put za redom, održava od 14. do 22. oktobra, Vulkančić je za najmlađe čitaoce pripremio obilje fantastičnih naslova.

SKRIVENO BLAGO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA

Na više od 30 lokacija Vulkan knjižara širom Srbije i dva sajta Vulkan knjižara i Vulkan izdavaštva u ovom periodu, po specijalnim cenama, moći će da se nabave knjige koje otvaraju prozore u druge svetove ili otkrivaju da se čitavom planetom može krstariti i na stranicama knjiga.

 

Za one baš-baš najmlađe tu je Britanika: Bebina prvu enciklopediju, čarobna knjiga koja poziva na igru i upoznavanje sveta oko nas. Autorka Sali Sajms radeći na knjizi sarađivala je sa doktorkom Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom. Ova enciklopedija, prepuna veselih ilustracija, onomatopeje i inspiracije za prve bebine dodire, nezamenjiv je temelj za izgradnju istraživačkog duha i razvijanje želje za celo životnim učenjem.

 

Vulkančić

 

Za čitaoce od tri do pet godina Vulkan je pripremio slikovnicu Mala vrednica, autorke Nikole Kinir. Ova jedinstvena knjiga vodi nas u avanturu u kojoj će nas mala veverica podučiti da nam je svima, ponekad, potrebna pomoć, ma koliko bili vredni i ma kako se trudili.

 

Vulkančić

 

Na Vulkanovom sajmu knjiga najmlađe čitaoce će obradovati i drugi deo serijala Jednorograd, ovog puta u priči Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka. Magična knjiga Ane Punset upoznaće nas sa devojčicom Klaudijom koja ima identične problem kao i njeni vršnjaci iz stvarnog sveta. Samo što će na stranicama ove knjige jedorozi, magični slatkiši i čaobni napici popraviti dan i deci i roditeljima. I još važnije, ova knjiga naučiće nas da su bezuslovna ljubav i prijateljstvo najvažniji deo života svakog od nas.

 

Vulkančić

 

U Vulkan knjižarama širom Srbije i dva sajta Vulkan knjižara i Vulkan izdavaštva, tokom Vulkanovog sajma knjiga čekaju nas i nove avanture male čarobnice u knjizi Ana Kadabra: Tragom šljokica. Roman Pedra Manjasa zabaviće, nasmejati i očarati pokušajima junakinje i njenih drugara da spasu malo leteće stvorenje koje je, izgleda, pola svinja, a pola jednorog.

 

Vulkančić

 

Vulkančić nije zaboravio ni koliko najmlađi vole avanture starog drugara Džeronima Stiltona. Knjiga Avanture malog Džerija – Operacija Blatnjavo čudovište, pisana je iz perspektive dečaka, osnovca, Džeronima koji još nije svestan da će postati pisac. Neodoljivi stil i divne crno- bele ilustracije otkriće vam nevolje u koje je Džeronimo upadao, ali i uzbudljive i duhovite dogodovštine malog Džerija.

 

Vulkančić

 

Kruna niza uzbuđenja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće promocija knjiga Nikole Đurička Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni, koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.


Promo objava

news-img

HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici ljubavi i prirode

Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sreću, radost.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img