cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Sredstva za čišćenje u kućnoj radinosti

Napravite kod kuće sredstvo za čišćenje. Domaća sredstva su jeftinija a nisu ništa manje efikasna. Probajte, koštaće vas samo malo truda.

Sredstva za čišćenje u kućnoj radinosti

 

Napravite kod kuće sredstvo za čišćenje. Domaća sredstva su jeftinija a nisu ništa manje efikasna. Probajte, koštaće vas samo malo truda.


Sredstvo za čišćenje stakla

Pomešajte 2 čaše vode, 1/2 čaše sirćeta, 1/4 čaše alkohola ( 70%) i 1 do 2 kapi eteričnog ulja narandže. Tečnost prebacite u bocu sa raspršivačem. Prilikom upotrebe, tečnost prvo nanesite na meku krpu i obrišite staklene površine.


Univerzalno sredstvo za čišćenje

Pomešajte 4 supene kašike sode bikarbone i čašu tople vode. Čist sunđer natopite ovom tečnosti i očistite prljave površine u kuhinji.Ako dodate i malo soka od limuna kuhinja će zablistati i zamirisati.


Odstranjivač mrlja

U 10 litara vode ulijte 1 čašu izbeljivača i 1 čašu deterdženta za pranje posuđa.Ovo sredstvo čuvajte u plastičnoj flaši. Rastvorom natopite mrlju i ostavite da deluje  do 20 minuta. AKo je mrlja nije nestala ostavite još malo, a zatim operite na uobičajeni način.


 Sredstvo za uklanjanje  tragova od čaša

Pomešajte pastu za zube i sodu bikarbonu u istom razmeru. Dobijenu smesu nanesite na čistu krpu i s time istrljajte površinu koju trebate očistiti. Zatim prebrišite suvom, čistom krpom. Ovo sredstvo nemojte koristit na osetljivim površinama jer je abrazivno.

news-img

Lepe vesti iz najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji!

U najsavremenijem privatnom porodilištu u našoj zemlji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana na svet je došla i šesthiljadita beba. Za samo godinu dana, u ovoj ustanovi rođeno je čak hiljadu beba, a ove impresivne brojke potvrda su da je ovo porodilište prvi izbor mama za dolazak bebe na svet, koji im garantuje vrhunsku udobnost i sigurnost.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img