cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Usredsredite se na „ovde i sada“ i uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630® proizvode

Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam predstavljaju problem i ometaju naše samopouzdanje. Da li ste se ikada zapitali, propuštate li neke lepe trenutke dok se koncentrišete na nedostatke koje možda samo vi primećujete na svom telu?

Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630®!

Ne brinite, kada vam strije i pigmentne fleke na telu odvlače pažnju, NIVEA je tu da vam pomogne da se osećate dobro u sopstvenoj koži i iskoristite svaki trenutak za uživanje.


Nakon ostvarenog velikog uspeha Luminous630® linije za negu lica kojoj veruje više od milion žena širom sveta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način delovanja u novoj liniji za negu tela koja izjednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentnih fleka.


Na događaju održanom u Muzeju iluzija u Beogradu okupljene predstavnike medija i influensere NIVEA je podsetila koliko je lepo opustiti se i zaboraviti na brige. Kroz eksponate u samom muzeju, gosti su imali priliku da se upoznaju s efikasnom NIVEA Luminous630® linijom za negu tela i saznaju kako će im NIVEA SUN Dark Spot Control fluid pomoći da ove godine bezbrižno uživaju na suncu.


Nivea


NIVEA naučnici su proveli deset godina detaljnog istraživanja i posmatranja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najefikasniji za balansiranje prirodnog melanina u koži. Dokazano je da molekul broj 630 najbolje izjednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za negu tela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.


Izaberite vidljivu zaštitu od strija uz NIVEA Luminous630® uljani serum za telo koji efikasno deluje na njih za samo 2 nedelje. Jedinstvena formula uljanog seruma s patentiranim molekulom Luminous630® reguliše prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje.

 Nivea

 •  Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promenama ili promenama telesne  težine.
 •  Deluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon 2 nedelje korišćenja.
 •  Pruža trenutan osećaj glatke kože na području strija i 48-časovnu hidrataciju.
 •  Redovna masaža sprečava nastanak novih strija.


Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti jeste NIVEA Luminous630® višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidrira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je prijatno mekom i nahranjenom.


Nivea


 • Smanjuje vidljivost strija, fleka od sunca i pigmentnih fleka za 4 nedelje
 •  48 sati hidratacije
 •  Lagana tekstura
 •  Brza apsorpcija

 

 

 

 

Potpuno bezbrižno upijanje sunca sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutno štiti vašu nežnu kožu od UV zraka. Sprečava i vidljivo smanjuje fleke izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku. Preporučuje se za sve tipove kože uključujući osetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea.


Nivea

 

 

 • Visokoefikasna i trenutna zaštita od UVA/UVB zračenja i od prevremenog starenja kože koje uzrokuje sunce.
 • Pruža osećaj svežine i čini kožu glatkom.
 • Lagana i nemasna fluidna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E.
 • Formula je 65 % biorazgradiva.

 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite:

www.nivea.rs/proizvodi/luminous630-uljani-serum-za-telo-protiv-strija 

www.nivea.rs/proizvodi/nivea-luminous630-krema-za-telo-protiv-strija-i-fleka

www.nivea.rs/proizvodi/uv-face-specialist-luminous-dark-spot-control-fluid-spf-50


Pratite nas i na IG NIVEA global 


Promo objava

news-img

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi u Novi Sad

Sledeća stanica karavana je upravo Novi Sad, gde će 25. maja u 11 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg građani moći da sa stručnjacima tj. psiholozima, u atmosferi koja promoviše razumevanje, podršku i zajedništvo, pričaju o roditeljstvu.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img