cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Postanite deo najuzbudljivije magično-mistične avanture u predstavi “Magični detektiv Strahinja” koja će očarati i decu i odrasle!

Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da postanemo najbolji detektivi u gradu!

Za decu i odrasle: “Magični detektiv Strahinja”!

Da li ste čuli za Strahinju Mađioničara? Pa da, bili smo sigurni da ste čuli, jer ko ne zna Strahinju... poznato je da je njegova “Magična komedija” najposećenija mađioničarska predstava u regionu u 2022. godini.


A da li znate da vas u subotu 7. oktobra u 20h uveče čeka u Akademiji 28, sa svojom novom predstavom? Da, dobro ste čuli, u pitanju je predstava “Magični detektiv Strahinja”!


Jedinstveni doživljaj misterije i napetosti, aktivnog učestvovanja u predstavi i adrenalina koji će imati svaki gledalac je nešto što do sada niste imali priliku da vidite u Srbiji. Strahinja nam je rekao da je ovo ubedljivo najzahtevniji projekat na kojem je do sada radio, kako sa strane mađioničarstva, tako i u produkcijskom i dramskom smislu. Evo o čemu se radi...  


Nestanak milion evra iz banke je misterija koja trese grad, a tajanstveni lopov je još uvek na slobodi!

Policija je ostala bez rešenja, ali čuveni Mađioničar Strahinja ima ideju! On poziva vas da postanete deo ekipe magičnih detektiva i da svi zajedno pronađemo lopova i privedemo ga pravdi!

Ono što je najuzbudljivije - lopov je poslednji put viđen na ulazu u pozorište i negde je među nama! Ko deluje sumnjivo?! Da li ste primetili nešto neobično?! Da li se u pozorištu kriju tragovi?!

Mađioničar Strahinja

Uz mnogo kvalitetnog humora, potpuno novih trikova i iluzija i interakcije na sceni, pratićemo tragove i pokušati da postanemo najbolji detektivi u gradu!

 

Mađioničar Strahinja

Sada je vaša šansa da pokažete hrabrost, jer svako od vas ima ključnu ulogu u pronalasku lopova! Biće potrebna vaša snalažljivost, razmišljanje, brzina i razotkrivanje magičnih zagonetki, kako bi pronašli lopova i ukradeni novac!


Karte za predstavu “Magični detektiv Strahinja” su u prodaji na Tickets.rs i na blagajni Akademija 28 ! Vidimo se!

 

Mađioničar Strahinja


Pravda čeka na vas! Ne propustite ovu nezaboravnu priliku da postanete pravi detektivi u ovoj interaktivnoj magičnoj avanturi za sve uzraste!


*PREDSTAVA JE NAMENJENA I DECI I ODRASLIMA*


Promo objava

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img