1
Poslednji tekstovi

Žena u trudnoći OSTARI i do 5 GODINA?
Epigenetske analize pokazale su drastične rezultate i iznenadile naučnike.
Trudnica

Znate li šta je ljubičasti plač kod beba?
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama

MM je danas baš primetio, kada krene rukom za kašičicu dok ga hraniš, dovoljno je jednom da mu izmakneš, on stavi ruke uz telo, nasloni se i otvori usta. Zna da je to jedini način da dobije kašičicu u usta. Čak je čovek istripovao da se dete takvo rodilo, ali nije, par dana sam mu izmicala kašičicu i ukapirao je da od toga da mu je dam 'leba nema.
Do subote uvek je ponjopao ceo tanjir čorbice od cvekle, a onda je u subotu odlučio da mu se to baš i ne jede! I neće da jede, a dere se od gladi.... Počela histerija po sobi, bacanje igračaka, bacanje po podu... Ja već škrgućem zubima i sve se trudim da ga ne ćušnem ili počistim pod sa njim. Odlučim ja da se napravim blesava-ušla u kuhinju kuvam kafu, on mi visi na nogavici urla, kao da ga kolju-ja ništa. I uspem ja njemu na nemam pojma koju foru da objasnim ovako: "Hajde Miki pustiće ti mama medu i ići ćemo na terasu da se igraš, ali ti prvo moraš da pojedeš 5 kašika supe, znaš-kao kad brojimo za žmurke." I to sam ponovila kroz njegovu vrisku bar 10 puta, i on jednom trenutku kaže: DA... Ja iskoristim priliku, pa tut kašiku u usta i brojimo: jedan, dva, dva i po