1
Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

MM je danas baš primetio, kada krene rukom za kašičicu dok ga hraniš, dovoljno je jednom da mu izmakneš, on stavi ruke uz telo, nasloni se i otvori usta. Zna da je to jedini način da dobije kašičicu u usta. Čak je čovek istripovao da se dete takvo rodilo, ali nije, par dana sam mu izmicala kašičicu i ukapirao je da od toga da mu je dam 'leba nema.
Do subote uvek je ponjopao ceo tanjir čorbice od cvekle, a onda je u subotu odlučio da mu se to baš i ne jede! I neće da jede, a dere se od gladi.... Počela histerija po sobi, bacanje igračaka, bacanje po podu... Ja već škrgućem zubima i sve se trudim da ga ne ćušnem ili počistim pod sa njim. Odlučim ja da se napravim blesava-ušla u kuhinju kuvam kafu, on mi visi na nogavici urla, kao da ga kolju-ja ništa. I uspem ja njemu na nemam pojma koju foru da objasnim ovako: "Hajde Miki pustiće ti mama medu i ići ćemo na terasu da se igraš, ali ti prvo moraš da pojedeš 5 kašika supe, znaš-kao kad brojimo za žmurke." I to sam ponovila kroz njegovu vrisku bar 10 puta, i on jednom trenutku kaže: DA... Ja iskoristim priliku, pa tut kašiku u usta i brojimo: jedan, dva, dva i po