cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Citrus dijeta

clock-img

14.06.2013, 22:27

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Zenske, ja od sutra pocinjem sa citrus dijetom.

Dijeta traje 15 dana (3 ciklusa od po 5 dana), a prosečan gubitak težine po završetku dijete je oko 7 kg.

Raspored obroka:

1. dan

Doručak (isti tokom svih 15 dana):
- 1 pomorandža (ili 1/2 grejfruta, čaša nezaslađene limunade od pola limuna, a u letnjim mesecima možee i kruška ili parče lubenice),
- 1 dvopek i
- 1 šolja čaja ili kafe bez šećera.

Ručak:
- 1 pomorandža,
- 1 kuvano jaje,
- kisela pavlaka

Večera:
- 2 paradajza (ili 2 dl kuvanog paradajza),
- 2 kuvana jajeta,
- 1/2 zelene salate (ili 1 krastavac)

2. dan

Ručak:
- 1 pomorandža,
- 1 jaje,
- 1 kisela pavlaka,
- 2 dvopeka

Večera:
- 125 grama mlevene junetine,
- 1 paradajz,
- 1 pomorandža,
- 1 dvopek,
- 1 šolja čaja ili kafe

3. dan

Ručak:
- 1 pomorandža,
- 1 kuvano jaje,
- 1 kisela pavlaka,
- 1 glavica salate (ili 2 krastavca),
- napici bez šećera

Večera:
- 125 grama mlevenog mesa,
- 1 pomorandža,
- 1 dvopek,
- 1 šolja kafe ili čaja

clock-img

14.06.2013, 22:30

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Bila sam pre sest godina na ovoj dijeti i bas mi je bila delotvorna, a kilogrami se nisu vratili kada sam prestala.
Sad bih na brzaka da se sredim za more. Jos uvek imam porodiljski stomak. U trudnoci sam se ugojila 27 kg i ostalo mi je samo 2 kg viska. Medjutim, ja idalje ne mogu ni da pomislim na svoje stare farmerice. Bas sam se nekako raskrupnjala.

Je l bio neko na ovoj dijeti? Iskustva?

P.S. Cekala sam da prodje takmicenje, pa da se bacim na dijetu. Morace mm da jede Argetu koja dobih buser posted image

< Poruku je uredio pandina -- 14.6.2013 22:32:50 >

clock-img

14.06.2013, 22:36

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Pandina ovo je medicinska dijeta,ukucaj tako u pretrazivac,ima tema,i bas puno je pisanouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

14.06.2013, 22:38

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Au, nisam znala da se tako zove. Kucala sam u pretrazivacu citrus dijeta i vidim nema niceg. IZvinjavam se moderatorima, molim da zakljucate ovo.
Hvala Figaro! Brisem tamo!

clock-img

14.06.2013, 22:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Zaključano, evo temice Bolnicka dijeta

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!