cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Donino matematika

clock-img

18.12.2009, 16:33

clock-img

Anoniman

E ovako, u komsiluku imam dete koje ide u redovnu skolu, ali ima problem pri ucenju i muca kad hoce nesto brzo da kaze!
Da li je neko cuo za ovu Donino matematiku, koliko sam razumela to je neka zabavna matematika i ima je za sve razrede!
Gde moze da se kupi?

clock-img

19.12.2009, 14:34

clock-img

Anoniman

Niko nije cuo?user posted image

clock-img

19.12.2009, 15:12

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Mozda ovo moze da pomogne?

KLIK

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

19.12.2009, 23:41

clock-img

bolice

pencil-img

51

sin od moje zaove ide u prvi razred i preko skole su uzeli donnino, mozda da vidim da nema neki br. tel. gde bi se moglo naruciti  pa da javim?

clock-img

21.12.2009, 09:11

clock-img

Anoniman

Naravno

clock-img

23.12.2009, 10:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Mozda ovo moze da pomogne?

KLIK

Ne mogu da skinem nista user posted image

clock-img

06.03.2015, 10:35

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Nisam cula....

clock-img

08.03.2015, 16:13

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mozda pomogne, ja sam videla i super su knjige, probaj na limundu i kupindu a evo nekog linka

http://www.ceger.rs/search?q=donino+matematika+1razred&start=80

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image