 
									Ljuti cili sa pasuljem
1
 
											
											25.02.2010, 22:57
 
											11942
Ljuti čili s pasuljem
 Potrebno: 100gr  pasulja, 150gr mlevene govedine, luk, 2 čena belog luka, kašika  maslinovog ulja, limenka sosa od paradajza, 2 čili papričice, so i biber   Pržite crni i beli luk na ulju sve dok ne postane staklast, pa  dodajte govedinu i dinstajte desetak minuta. Meso prelijte s dva  decilitra sosa od paradajza pa dodajte pasulj iz limenke. Podlijte vodom  i kuvajte na slaboj vatri oko pola sata. Posolite i pobiberite pa  začinite čili papričicama.
   Potrebno: 100gr  pasulja, 150gr mlevene govedine, luk, 2 čena belog luka, kašika  maslinovog ulja, limenka sosa od paradajza, 2 čili papričice, so i biber   Pržite crni i beli luk na ulju sve dok ne postane staklast, pa  dodajte govedinu i dinstajte desetak minuta. Meso prelijte s dva  decilitra sosa od paradajza pa dodajte pasulj iz limenke. Podlijte vodom  i kuvajte na slaboj vatri oko pola sata. Posolite i pobiberite pa  začinite čili papričicama. Izvor: kutlaca.com
ps: Ja pravi PUNO vecu kolicinu, vise od pola kg. mlevenog mesa i 2 velike konzerve pasulja (gotovog ako ima). Jedan crni beli luk, plus babure paprike (zelene, crvene, zute, sta god imate). Divno ide i seckan paradajz (iz konzerve ili svez), biber, celer.
 
			 
 
						 
		
 
			 
		 
						





 
						 
						 
						 
						 
											 
   
  
											





