1
Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

Moji su već bili očajni. A bila sam divno dete, to stalno pričaju, sama jela čim sam naučila da držim kašičicu (a to je bilo nešto vrlo rano), poslušna, ma sve super...ali ta cucla je morala da mi bude nadohvat ruke. I jednog dana u sred dana, moji popričaju sa mnom i kažu nema više cucle i kao bacili je Hanu, to je bio komšijin vučjak. A u dogovoru sa komšijom stave cuclu pored kućice sa psom. Ja pogledam kroz prozor, a cucla dole
A psu nisam smela prići nikako. I ko od šale ja odustanem od cucle
Pre nekoliko godina je nađem, mama je čuva u ormanu....Zamislite, sve vreme sam živela u uverenju da ju je Han pojeo, nisam uopšte razmišljala, ni kad sam porasla, da su me prevarili
Brinula sam za tebe! Mislila sam da nas više ne voliš!
vanje nije vise mali ni da mu ukines spavanje... mani se shuplje price jer obicno je sve po majci!
), muž radi dvokratno, pa je već od 17h na poslu opet, a ja sam sama sa detetom. Uspem da ga uspavam oko 22.30h, uglavnom i ja zaspem, pa mm probudi (to je na moj zahtev) pošto ne stignem ni da se skinem, pa onda ustanem, razbudim se, dok operem flašicu, tamo - vamo po stanu, pa sam sada počela još nešto honorarno da pišem, pa sednem to da radim... i legnem oko 1h najranije. nemam ni vikend slobodan, petkom posle posla idem direktno na fax, subotom prepodne sam isto na faxu. Ostane mi samo subota popodne i nedelja. Ali šta da se radi, sada je tako... u junu će i fax da se završi, tešim se da sada radim nešto bitno što će mi značiti u životu, pa mi to daje snagu! Ali sam mrtva umorna!