Poslednji tekstovi

5 načina da ojačate imunitet ove zime
Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da iz...
Promo objava
Zdravlje

Drogiran hteo da vozi đake iz škole u Beogradu
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja vozača autobusa N. P...
Vesti

. Do sada smo se grijali na drva, ali ta pec nam je u kuhinji u kojoj smo najmanje i onda ne moze sve ostalo da se zagrije. U jednoj sobi bi obicno upalili TA pec, ali racuni su nam onda po 150eura mjesecno, a ne mogu da kazem ni da smo se posteno ugrijali. Ove godine smo kupili invertersku klimu koja super grije, a malo trosi, ali opet bi mi trebalo neko pojacanje.
Previse za moj plavusasti mozak
Ma ja placam isto za nekih 80m2 do 100-150e
ako mi je u jednoj sobi ukljucena TA pec, a u dn.boravku klima. Ostale dvije, manje prostorije, ne grijem i bude led ledeni
Mislim, racun sigurno ne bi bio bas toliki da ja mogu da je punim samo kad je jeftina struja, ali ona je do nekih 16h vec potpuno mlaka i mora da se dopuni...Pa se bojim da ako mi je toliki racun sa TA, za koju svi kazu da je najisplatljivije grijanje na struju, sta bi mi tek onda bilo sa radijatorima?
Gledala sam i ja te francuske, kazu da je razlika samo u termostatu. A kod nas su norveski jeftiniji za cca 50eura po komadu, nego kod vas
. Peć nikad nije pokrenuta. To ćemo sljedeće godine završiti.
zimi termostat drzis stalno na 10-15 stepeni, i kad je hladno samo malo pojacas,a pumpa se automatski gasi kad dostigne temperaturu i obrnuto i ne vuce struju kao kad upalis norvezenina koji kad povuce struju cimne te za novcanik samo tako, a pritom ne moze lepo da zagreje, ja sam ih imala na poslu i tresla sam se od zime sa njima, jesu tanki i slatki, ali su bezveze.