Crnogorska policija dobila je obavještenje da se na njenoj teritoriji nalazi Sead Šećerović (26), iz Novog Pazara, koji nožem napada ljude na ulici. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, to lice je preksinoć nožem napalo dvije djevojke kod "Vile Gorica" u Podgorici, koje su, srećom, uspjele da se odupru napadaču i da prođu bez povreda. Slučaj su prijavile policiji i dale opis napadača, pa policija ne isključuje mogućnost da se, trenutno, nalazi u Podgorici. Prethodno je to lice primijećeno i u Rožajama. On je u Novom Pazaru povrijedio više od deset osoba, ali policija nije uspjela da ga liši slobode.
- Imamo informaciju da se nalazi na našoj teritoriji i intenzivno radimo na njegovom pronalaženju. Imamo informacije da je napadao osobe u Zagoriču, Maslinama i preko Morače, pa intenzivno tragamo za njime. To lice je identifikovano. Imamo i njegovu fotografiju - rečeno nam je u policiji.
I internet portali prebukirani su informacijama o manijaku iz Novog Pazara.
- Preko interneta se objavljuju svakakve informacije i svi tvrde da su ga vidjeli. Jedni u Podgorici, drugi na primorju a treći na nekoj drugoj lokaciji. Međutim, nemoguće je da se u isto vrijeme nalazi na tri različite lokacije - ističu u policiji.
U novopazarskoj policiji rečeno je da je u posljednje vrijeme više građana prijavilo da je napadnuto hladnim oružjem sa leđa. Svi oni su prošli sa lakšim tjelesnim povredama.
- "Pazarski manijak" je dosad napadao uglavnom na nekoliko lokacija u Novom Pazaru, i to u Gradskom parku, Prvomajskoj ulici, Rekreacionom centru i kod Carske ćuprije. Do sada je napadnuto oko 20 ljudi, od kojih su neki zadobili i tjelesne povrede - kažu u novopazarskoj policiji.
Oni navode da Sead Šećerović iz Novog Pazara, koji je nožem povrijedio desetak sugrađana, više nije u Srbiji.
- On se nalazi u jednoj susjednoj državi, a, prema našim saznanjima, riječ je o Crnoj Gori. Policija čini sve da ga, pošto je već identifikovan, pronađe i uhapsi - tvrde u novopazarskoj policiji.
Oni upozoravaju da "postoji opasnost da ovaj manijak napadne i građane države u kojoj se nalazi".
- U cilju istrage, detaljnu lokaciju ne možemo saopštiti, ali je policija Crne Gore o svemu obaviještena. Veoma je opasan a žrtve bira nasumice, bez ikakvog povoda. Prilazi im sa leđa i ubada ih nožem - kažu u tamošnjoj policiji.
Sead Šećerović ima 26 godina, visok je oko 1.90 santimetara i atletski je građen. Prema našim saznanjima, ranije nije imao dosije u policiji a posljednje prebivalište bilo mu je u naselju Hadžet u Novom Pazaru.
D.Ž.
IZVOR
Grozno je kako ljudi flipnu odjednom!
Btw, mora da su ga mama i tata tukli kad je bio mali pa je pobenavio u kasnom dobu hahahah
verujem u ljubav za celi zivot
Da znas da mi nije svejedeno
Bože sačuvaj..čemu se ljudi smiju
Meni je cas smijesno, cas me uhvati panika. a najgore je sto svi misle "Ma nece mene, dje bas na mene da naidje i da me secne"..... Ne izlazim ja kad mrkne
Ja sam se nedavno toliko uplašila kad je iz Zeničkog zatvora pobjegao zloglasni mudžahedin Abuhamza,uh nije mi bilo svejedno,sva sreća uhvatili su ga ponovo
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn
On je u Novom Pazaru povrijedio više od deset osoba, ali policija nije uspjela da ga liši slobode.
IZVOR
NIje da branim coveka, ali je sve ovo prenaduvano. Istina je da su povredjene cetiri osobe i da su zavrsile na Hirurgiji. Ma kakvih 20 osoba

- carsijske price. Napao u centru, napao u parku, napao na rekreacionom...i sve to u roku od pola sata. Pa ni da je Supermen to ne bi mogao da stigne. Covek je bolestan i kakva je to i nasa i crnogorska policija kad ne moze da uhvati coveka sa obicnim nozem...
Napada on i danju.
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn
"..... Ne izlazim ja kad mrkne
Napada on i danju.
Tacno je da je bolestan, tacno je da napada nozem i to u predelu ramena, glave i vrata i to nasumice bira ljude, ali 20 povredjenih - to je cista laz.
Ipak treba biti na oprezu.
Tacno je da je bolestan, tacno je da napada nozem i to u predelu ramena, glave i vrata i to nasumice bira ljude, ali 20 povredjenih - to je cista laz.
Ipak treba biti na oprezu.
Ma jok draga moja - ovde ljudi prepricavaju 20 - o tome pricam.
< Poruku je uredio vodolija 82 -- 14.9.2009 16:08:17 >
"Sandžački fantom", kako je crnogorska čaršija nazvala Seada Šećerovića (24) za kojim je srpska policija raspisala poternicu zbog sumnje da je izvršio više napada na građane Novog Pazara, najverovatnije se ne skriva u Crnoj Gori.
Ovu informaciju saopštila je u ponedeljak crnogorska Uprava policije, nakon više stotina lažnih dojava da je pomenuta osoba primećena u Podgorici, Rožajama i Baru.
U saopštenju Uprave policije podseća se da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obavestilo crnogorske kolege da je "moguće da se srpski državljanin S.Š. (24) iz Novog Pazara, nalazi na teritoriji Crne Gore".
"Službenici Uprave policije su, po obaveštenju srpske policije, preduzeli mere i radnje u cilju lociranja ovog lica, pri čemu ovi podaci nisu potvrđeni", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.
Nakon objavljivanja informacije da je srpska policija uputila depešu crnogorskoj o mogućnosti da se Šećerović možda skriva u Crnoj Gori, te objavljivanja njegove fotografije, u nekoliko crnogorskih gradova nastala je prava panika a policija je povremeno sa više različitih mesta dobijala dojave da je primećen serijski napadač iz Novog Pazara.
"Svi pozivi i dojave su proveravani, ali na navedenim mestima nije zatečeno niti pronađeno ovo lice. Obzirom da je u nekim medijima objavljeno kako je ovo lice navodno napalo jedan broj građana, koristimo priliku da javnost obavestimo da policiji do sada nije prijavljen ni jedan napad koji bi se mogao dovesti u vezi sa S.Š.", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.
U saopštenju je navedeno i da će službenici Područne jedinice Podgorica podneti krivičnu prijavu protiv maloljetnog I.M. (16) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje.
Šesnaestogodišnji I.M. je, naime, 10. Septembra u 22 sata i deset minuta telefonom obavestio Dežurnu službu podgoričke policije da je nepoznata osoba povredila nožem jedno lice u blizini groblja u Zagoriču.
Nakon što je identifkovan kao dojavljivač lažne vesti o "sandžačkom fantomu" I.M. je inspektorima priznao da je "samo želeo da se našali".
Zbog lažne informacije o serijskom napadaču iz Novog Pazara u Baru je uhapšen novinar lokalnog radija Korona Dušan Vujović. On je u etar poslao vest o navodnom ubistvu koje je "sandžački fantom" počnio u prigradskom naselju Šušanj.
(MONDO)

Sead Šećerović (Foto: Novipazar.com)
Kako nam je potvrdio Irfan Nefić, portparol MUP-a KS, Šećerović je uhapšen sinoć u 23:10 sati. Šećerović je rođen 1985. godine u Novom Pazaru. Uhapšen je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.
"O hapšenju je obaviješten kantonalni tužitelj koji je ispitao osumnjičenog u prisustvu policije. Izvršen je pretres sobe u kojoj je živio gdje je pronađen nož za koji se sumnja da je korišten u napadima", rekao je Nefić.
Kako nam je Nefić rekao, napadač je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu nakon dojave građana, a zbog tajnosti policijske istrage, tačna lokacija mjesta hapšenja nije poznata. Određen mu je pritvor i zadržan je u prostorijama Odsjeka za zadržavanje lica MUP-a KS.
Podsjećamo da je Šećerović osumnjičen da je prošle sedmice napao nožem Miltiadesa Bećirbegovića kojem je ubodima nožem nanio povrede opasne po život. Nekoliko dana prije toga, ista osoba napala je Ratku Kos u sarajevskom naselju Dobrinja.
Bećirbegović i Kosova su smješteni na Odjelu za anesteziju i reanimaciju KCUS-a gdje se oporavljaju od zadobijenih povreda.
eto uhapšen je napokon

e sad malo u prdekanu pa da vidimo oćemo l ga ili nećemo isporučiti pitanje je sad