Najon torta by me :) 
 Kora 
  7 belanaca,  16 kašika šećera,  1 kašika limunovog soka 
 Fil 
  1 l lesnikovog mleka,  16 kašika šećera,  7 žumanaca,  1 puding sa ukusom vanile, 5 kašika brašna,  3 kašike gustina,  1 margarin, 10 krem bananica (moze i manje) 200 g čokolade. 
  
 Umutiti 7 belanaca da se napravi pena (minut-dva), dodati 16 kašika šećera i kašiku limunovog soka i mutiti dok ne nastane cvrst sneg. Peći 45 minuta na 150 stepeni. 
 Fil 
 1 
 Staviti 700ml lesnikovog mleka da provri sa 16 kašika šećera. U preostalih 300ml hladnog mleka umešati žumanca, puding, brašno, gustin pa sipati u vrelo mleko i skuvati kašicu. Ako koristite homemade lesnikovo mleko, dodajte malo vise secera i 2-3 kesice vanile. Ako kupujete, probajte pre nego sto dodate sav secer, meni je ono Alpro npr, preslatko. 
 2 
 Umutiti margarin razmekšan na sobnoj temperaturi. Kad se kašica ohladi sjediniti sa margarinom. Mene mrzelo da to radim pa sam u vruc fil dodala margarin iseckan na kockice i mesala dok se nije rastopio. 
 Smesu podeliti na dva dela. 
 3 
 Fil 1 
 U prvu polovinu dodati 200gr otopljene čokolade. Opet, mrzelo me, pa sam odmah nakon podele fila na dva dela u deo predvidjen za cokolaadu stavila cokoladu polomljenu na komade i mesala dok se nije otopilo :) kad se ohladilo ponovo sam malo mutila mikserom pre filovanja 
 4 
 Fil 2 
 U drugu polovinu dodati seckane krem banane. E, ovo sam sacekala da se ohladi i pre nego sto sam dodala cokoladne bananice sam mikserom malo izmutila fil. 
  
 Ide kora, crni fil, zuti fil i trebalo bi necim da se premaze, za to mozete da ostavite malo crnog fila. Ja sam se smorila sto je mini buba pljunula koricu i beli fil kad ih je probala pa je nisam premazivala, ostavila sam joj to sto je ostalo crnog fila da jede kasikom 
   a i fil mi je bio malo gusci pa nisam ni sigurna i da bih uspela a da izgleda pristojno, zato je mozda bolje da radite onako kako pise u receptu 
   
 Uglavnom, ukus torte je odlican, lepa je i lagana (a to kazem ja koja ne priznaje tortu ako nije cokoladna)