Poslednji tekstovi

5 načina da ojačate imunitet ove zime
Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da iz...
Promo objava
Zdravlje

Drogiran hteo da vozi đake iz škole u Beogradu
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja vozača autobusa N. P...
Vesti

.Napisala mi na papir sta i kako i dala recept za hemomicin.Ona vazi stvarno za najboljeg pedijatra pulmologa ovdje nego me danas nekako zapanjila sa tim silnim cudima...
Luka je imao upalu pluća pre nekih, recimo, pola godine. Kasno mu je uveden Hemomicin, te nije delovao. Upala pluća je bila netipična, nije se čula, već su je videli tek kada smo uradili Rtg. Hemomicin je antibiotik širokog spektra, pa je dr možda dala preventivno (šta god ja o tome mislila). Ta priča mi se uklapa posebno ako se u priču ubaci i pulmicort. Singular... Dat je Marku u jednom momentu kao redovna terapija zbog bronhijalne astme, zašto je do kraja nije uzimao je duga priča (nisam našla adekvatan lek... ima valjda za žvakanje i u tbl). Dakle, meni to zvuči kao da dr radi prevenciju od upale pluća.
Krčanje polako prestaje, sekret se smanjuje, diše skoro pa normalno
Uvek ga odvedem odmah čim mu procuri nos ali nikad ne dobijemo nikakvu terapiju, samo čistite nos (ne, nećemo
) i onda za 3 dana to se spusti na grlo i onda kad ga odvedem naravno antibiotik. A i primetila sam da posle antibiotika otprilike u roku od 7-10 dana obavezno zakači i neki virus, što stomačni što obični, tako da je antibiotik definitivno udar na njegov imunitet
ako vidim one guste zelene/žute slince krenem sa marocenom i za dva dana nestanu, jesu i te kapi anitbiotske ali ipak deluju lokalno, bolje nego da pije