Poslednji tekstovi

Od danas domovi zdravlja u Srbiji rade i noću
Domovi zdravlja u celoj Srbiji od danas rade u tri smene, a cilj uvođenja 24-časovnog rada je da ...
Zdravlje

Pampers nastavlja podršku najmanjima
Prvih nekoliko nedelja i meseci presudni su za razvoj prevremeno rođenih beba. Svaki dodir, topli...
Promo objava
Sve o bebama

Jos malo zavrsava osnovnu,sprema se za upis u muzicku srednju,mada je odavno vec poceo da svira po njihovom programu,profesor nece da mu kaze zato sto on onda nece da vezba.Sve mu smeta,samo bi lezao,slusalice ne vadi iz usiju,svadja se za svaku sitnicu,ako Andrea bude takva u pubertetu zadavicu je
Nikad ne znam na čemu sa sa njom,da li je ustala na levu ili na desnu nogu,eto bukvalno je tako...nekad ustane super traspoložena a nekad čim ustane počne sa svima da se svađa
Neko vreme sam se ljutila zbog toga, pa krenem raspravu, i to se uglavnom loše završi po mene jer se mnogo iznerviram i osećam se nemoćno. Onda smo se muž i ja dogovorili da pokušamo da se ponašamo drugačije. Prosto se ponašamo kao da nije vikao da ga ostavimo nego kao da je rekao obično ćao, i nastavljamo normalnu priču. Počeli smo da pridajemo malo više značaja njegovim godinama u smislu da on sme da ostane napolju po nekada pola sata duže od mlađeg uz obrazloženje mlađem "Kad ti budeš imao 11 godina i ti ćeš smeti" (kao da je tih 11 godina neka ogromna stvar). Počeli smo da ga puštamo da ide do Đačkog igrališta sa drugarima sam da igra fudbal, da ide sa drugarima u grad na sladoled, sam u bioskop. Hvala mom mužu na tome, jer ja ga eto ja sigurno ne bih pustila jer je mali.