Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

a ja sam u fazonu "retko konstatujem njegovo dranje" jer je dranje iz bezveze. Pazi hoce da vozi trotinet na dva tocka. Onaj veliki sto je atestiran na 100 kg ja ga vozim. Krene padne baca ga valja se po betonu ustane i opet krene padne baci ga valja se po betonu i u krug. Evo vozi cova sa dve godine TROTINET! neverovatno ali koliko besa grizao ga je od besa. Mm me stalno pita u tim situacijama Ljiljana jel on normalan. I kazem normalan je al je uzasnog karaktera. Uzasnog. Ja ne znam kako i sta da radim ali stvarno ne znam i ostaje mi tracak nade kad proprica da nece biti toliko frustriran. On je sa 7 meseci kad je puzao od besa znao da se baca po podu i udarao glavu al tad je bilo lakse samo ga prebacimo u ogradicu i bacakaj se do mile volje ne mozes se povrediti. Ja na njega tad uglavnom ne obracam paznju ili ga uzmem i nosim u kucu ili gde vec nebitno. Jer ne vredi mu nista govoriti niti ga smirivati kad je on u "tom stanju" on nikog ne vidi i ne cuje