cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tabletice zelenog čaja

clock-img

03.10.2009, 21:40

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ooo sister a šta ja da kažem... neka ja ću da vidim da li će tebi da pomognu pa da se i ja dam na posao user posted image

clock-img

03.10.2009, 21:41

clock-img

Anoniman

Ja nikad u zivotu nisam pila caj, ni kad sam bila najbolesnija pa me baba terala. Al ovaj nije gadan, kao neki sokic, samo ga popijem na eks i zamislim da je pivce user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2009, 21:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maya RR

ooo sister a šta ja da kažem... neka ja ću da vidim da li će tebi da pomognu pa da se i ja dam na posao user posted image

Tebi onda prvoj javljam rezultate user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2009, 21:43

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

IZVORNA PORUKA: Nedja

popijem na eks i zamislim da je pivce user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

13.10.2009, 11:59

clock-img

Anoniman

Deeeeeelujeeeeeee!!!! Pred kraj sam prve kutije i vec se vide rezultatiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 12:02

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 12:07

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 12:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Isprobacu i ja!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.10.2009, 12:51

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Eh Nado draga, meni su tako potrebne ali moram da se jos malko strpim, Tale jos uvek siki user posted image

clock-img

13.10.2009, 12:55

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Kad ih toliko ishvaliste moracu i ja da ih kupim.user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.10.2009, 13:40

clock-img

Anoniman

U sustini, nemate sta da izgubite ako probate, posto su poprilicno jeftine, a i nema neki strogo propisan nacin uzimanja, pa nije tesko user posted image

clock-img

13.10.2009, 13:41

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ako pricas o pharmanovinim, da, jedini uslov je da se uzimaju uz jelo, 1-3 puta dnevno. Ja isto uzimam uglavnom 2 puta, ponekad 3, ako vise jedem tog dana user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

13.10.2009, 13:46

clock-img

Anoniman

pa da, i jos pise da treba uz pola litre tecnosti da se piju, cega se bas i ne pridrzavam, popijem oko 3dl uz tabletu

clock-img

13.10.2009, 14:35

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Deeeeeelujeeeeeee!!!! Pred kraj sam prve kutije i vec se vide rezultatiuser posted image user posted image user posted image

Kod mene se vidjeli rezultati tek nakon druge,ali sam sad prezadovoljna user posted image

clock-img

13.10.2009, 14:49

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

pa da, i jos pise da treba uz pola litre tecnosti da se piju, cega se bas i ne pridrzavam, popijem oko 3dl uz tabletu

ja ovo nigde nisam uspela da procitam, evo i sad gledam...user posted image

Robin Sharma

clock-img

13.10.2009, 14:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

Kod mene se vidjeli rezultati tek nakon druge,ali sam sad prezadovoljna user posted image

Pa nije bas kao rukom odneseno, ima tu jos malo salceta i celulita, ali je bolje...ne gine mi bar jos 1-2 kutije user posted image

Jeco, ja sam bacila kutiju, ubedjena sam da sam procitala, ali ko zna...mozda sam sanjalauser posted image user posted image user posted image imam ja tih momenatauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 14:56

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja pijem cetvrtu kutiju, ali pravila sam pauzu. Moram da posaljem njima mejl da ih pitam koliko smem, mada kapiram da je prirodno i da ne smeta, a meni prija. Sada kombinujem sa korekcijom ishrane i mazem onaj Guam za stomak i bokove

Robin Sharma

clock-img

13.10.2009, 14:57

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ni kod mene ne piše za tečnost,ali mi nekako logično da se pije sa puno tečnosti da bi imalo efekta,pa tako ja popijem oko 4 dcl uz tableticu,čaša od cedevite.

clock-img

13.10.2009, 14:58

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jeca,ja sam već pitala ovdje ali mi niko ne odgovori...koliko se smiju dugo pitiuser posted image
I ja pijem 4.-tu.

< Poruku je uredio lu -- 13.10.2009 14:59:17 >

clock-img

13.10.2009, 15:01

clock-img

Anoniman

Ma pijem ja non stop nesto, ali bas uz tabletu popijem 2dl, a u toku dana oko 3l tecnosti. Ne znam, kazem, mozda sam ja to nesto projektovala u svojoj glavi da to tako trebauser posted image
Mislim da ne moras da pravis pauze, posto ne pise u uputstvu da mora. Kakav je to gel, jel ima efekta? Meni se celulit na nogama jako smanjio od zelenog caja, ne znam da li je od tableta ili bas caja sto pijem, ali polako ali sigurno nestaje, a imala sam iznad kolena po dve-tri "kugle" nagomilane vode, odvratno je izgledalo, sad se jedva vidi. I jos uvek piskim 100 puta na dan

clock-img

13.10.2009, 15:43

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Pitanje - Gledala sam prilog na Studiu B o Zelenom čaju, imam problema sa težinom i čula sam da pomaže i za mršavljenje, kako i koliko dugo mogu da ga uzimam?
Odgovor - Zeleni čaj u kapsulama može pomoći u regulisanju telesne težine. Pored toga, snižava nivo lošeg holesterola i time prevenira nastanak ateroskleroze, zatim ima moćno antioksidativno dejstvo i vrši detoksikaciju organizma, te poboljšava opšte stanje organizma. Možete koristiti 1 do 3 kapsule dnevno uz obrok, a nema ograničenja u dužini uzimanja. Takođe bih naglasila da se u kapsulama nalazi minimalna koncentracija kofeina, čime je izbegnuto njegovo neželjeno dejstvo. Pored ove prednosti kapsula, važno je istaći i to da 2 kapsule zamenjuju pet šolja čaja (u pogledu sadržaja dragocenih materija).

izvor: zdravi.rs

Robin Sharma

clock-img

13.10.2009, 15:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Super,bravo Jecauser posted image
Samo ovaj post trebaju da pročitaju svi koji imaju bilo kakva pitanja o tableticamauser posted image

clock-img

02.11.2009, 16:44

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Ja upravo kupih sada, ali neke italijanske. Providne kapsule pune praha(naravno zelenog). Ima ih 150 komada i kostaju 7 eura!

clock-img

22.11.2009, 00:29

clock-img

milos

pencil-img

11

sve to bacite a hleb izbacite!

clock-img

22.11.2009, 09:50

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: milos

sve to bacite a hleb izbacite!

Ne vrijedi draga,ja ne jedem kruh već tri godine,smršala jesam ali trbuščić je ostao,jedino sam ga tableticama skinulauser posted image