Poslednji tekstovi

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posedov...
Zdravlje

Uvode se noćne smene u domove zdravlja
Sledeće nedelje je sastanak o tom pitanju, i kada dođe do dogovora biće potrebne dve nedelje da s...
Zdravlje

) , odnosno do momenta kad joj stignu rezultati pa će nam javit trebamo li nastavljat sa terapijom ili ne. A to je 7 i po dana sirupa. I rekla je da joj obavezno dam i neki probiotik uz sirup, najmanje dva sata prije ili poslije Cefaleksina. Moram naći temu o probioticima da vidim kakva su iskustva.
U srijedu su nam rezultati, pa ću da napišem kakvi su.
ovoga puta proteus Imala temperaturu, pa dok smo joj uhvatili urin prošlo tri dana, pa je dobila Pancef, jer je na sve ostalo rezistentna bakterija. Dr rekla da pije 7-10 dana. Ja joj davala 10 dana. Ponovili nalaze prvi dan nakon zavrsetka terapije i opet ima 50.000
Za tri dana da opet damo urin za urinokulturu pa da vidimo šta ćemo dalje. Luda sam. Koja je uopste terapija moguca? Zemunka znas li? Sad sam joj kupila onaj caj Josif Pancic i davacu joj rastavic, ne znam sta jos da radim. Moracu da joj skinem pelene, iako ona bukvalno nema pojma sta to znaci, ne da nije spremna, nego je kao novorođenče. Ne znam da li da se raspitam negdje pa da joj uradim UZ ili da sacekam rezultate ponovljenih analiza? Nisam pametna.