IZVORNA PORUKA: Lu RR
IZVORNA PORUKA: Yula
Da li ste gledali Traktor Toma hrvatsku sinhronizaciju?
Ono definitivno usporava i razvoj govora i razvoj interesovanja za crtace, dobro je za uspavljivanje.
Moj R. sebi sam prebacuje na engleski, hrvatski ili srpski (crtići koji imaju te titlove) i onda se hvali kako je naučio da je šargarepa - mrkva da je lijepo ljeto- lepo leto ili lipo lito ( u spužvi bob ima jedan dalmatinac
)
I Ivan voli da gleda traktor toma i pocoyovise mu ovaj nije zanimljiv,a prije

na hrvatskom,a i meni je licno bolji(ne zato sto sam pristrasna) jer me u vecini crtaca na srpskom nervira koristenje izraza koji po meni nisu za klince od tri godine ne gleda Pepu i Nodija,jer mene nerviraju,sorry).Jos gleda Mickey Mouse Clubhouse,majstor Bob-a,Chuningtoon...Pjesmice slusa na svim,ali na prvom mjestu mu je engleski(super simple songs i gigglebellies),pa Kolibri pa Zagrebacki malisani.Dnevno gledamo oko 1 h crtace,a muziku kako kad,mada ja pjevam sa njima skoro svo vrijeme(hm-pjevam!Morala sam da rodim sebi publiku-ovako me niko pametan ne bi slusao).Broji na nasem(maternjem),engleskom i njemackom do deset_,odusevljen je kad uklaviri sta je sta -maca je cat,ili katze...
Dugo nije bio neka posebna pricalica a sada prica gramaticki poprilicno tacno(trudi se mukica,ali ponekad opali kontra padez

) pocinje da se obraca tetama na njemackom...tako da mislim da im crtici nece previse odmoci,ako se pazi koliko i sta gledaju i naravno da se sa njima razgovara i o tome sta su gledali.
P.S.Poceo sam da se bojim sume- sta ako dodje vuk?
< Poruku je uredio Brand new mama -- 13.9.2012 13:05:03 >