Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

).
Samo, mi to pravimo na veliko, tipa 1 kg cvekle, 1 kg jabuke, 1 kg limuna, 1 kg šargarepe i ne-znam-koliko meda. Pri čemu se krvnik od moje mame dosetio ovog limuna kada je počela to da pravi za sebe (imala je baš problema sa anemijom), a nama je pravila bez limuna kada smo bili klinci... "Napitak" se zvao "aperitiv" i dobijali smo ga pre ručka. Maaaaajko moja milaaaaaaaa... Ne da je bio dobar kao aperitiv, posle toga bih pojela tanjir a ne ono što je u njemu, samo da taj odurni ukus nekako sperem
Da, to će biti jedna od stvari koje verovatno majci nikada neću zaboraviti... Poruka-pouka: uopšte nije nebitno da li ćete staviti limun! To je očigledno dodato zbog ukusa, jer ono niko sem mene i mog brata u životu ne bi pio (da ne pričam i da ne može zaista da se pije zbog gustine... ma fuj, evo opet osećam taj ukus u ustima...).
.
.