Poslednji tekstovi

„Priča o igračkama 5” u bioskopima od 17. juna!
Publiku premijerno od 17. juna očekuje nova avantura omiljenih igračaka, a karte su već dostupne ...
Promo objava
Bioskop

Kako rashladiti bebu da bi mogla mirnije da spava?
Bebama je takođe vruće, zbog čega mogu lošije ili nemirnije spavati tokom ovih vrelih letnjih noć...
Sve o bebama

).
Samo, mi to pravimo na veliko, tipa 1 kg cvekle, 1 kg jabuke, 1 kg limuna, 1 kg šargarepe i ne-znam-koliko meda. Pri čemu se krvnik od moje mame dosetio ovog limuna kada je počela to da pravi za sebe (imala je baš problema sa anemijom), a nama je pravila bez limuna kada smo bili klinci... "Napitak" se zvao "aperitiv" i dobijali smo ga pre ručka. Maaaaajko moja milaaaaaaaa... Ne da je bio dobar kao aperitiv, posle toga bih pojela tanjir a ne ono što je u njemu, samo da taj odurni ukus nekako sperem
Da, to će biti jedna od stvari koje verovatno majci nikada neću zaboraviti... Poruka-pouka: uopšte nije nebitno da li ćete staviti limun! To je očigledno dodato zbog ukusa, jer ono niko sem mene i mog brata u životu ne bi pio (da ne pričam i da ne može zaista da se pije zbog gustine... ma fuj, evo opet osećam taj ukus u ustima...).
.
.