Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.
25.05.2012, 10:23
Anoniman
Od kad se beba okrenula glavicom dole imam redovnu i normalnu stolicu pomoglo je malo i pivo ali kad se ona okrenula kao da nisam imala ovih problema .
25.05.2012, 10:26
minavb
12959
Kažem ja, to je sve u glavi.
25.05.2012, 12:54
branki*
20828
super,ribiz you're free again!
31.10.2012, 08:44
Anoniman
Probala: suve šljive, smokve, kompot od šljiva, sok od kompota, sok od kruške, kafa, laneno seme, probiotski jogurt, kiselo mleko, redak kačamak.... NIŠTA NE POMAŽE!
Pijem puno lekova, pa izbegavam da popijem još koji lek, jer me i ovako boli želudac. Jedino još da kupim glicerinske čepiće pa da probam sa njima..
31.10.2012, 09:20
majared
1565
Probaj žito. Ja sam ga napravila onako komplet kao za slavu sa orasima. A možeš i da ga jedeš samo kuvano sa dodatkom šećera + popij i malo vode u kome se kuvalo.
31.10.2012, 10:35
Anoniman
nina, caj od kamilice? i generalno dosta vode. a kad jedes probaj da jedes polako (ja sam primetila da kad sam pod stresom jedem brzo i obicno tad imam i problema sa zatvorom) i da osetis da ti je stomak opusten, da dises...
31.10.2012, 10:49
Anoniman
Jedem kao vrabac po ceo dan zbog povraćanja, kamilica mi diže želudac... Ma grozna sam!!! I ono što mi inače pomaže, sad ne radi ništa, a pola hrane ne mogu da jedem od mučnina i kiseline... Ludilo! Više sam kucala ovde da ne smaram u tromesečju, ko o čemu, ja o sr**u
24.11.2012, 00:00
Nova mamica
54
Ja savetujem Donat Mg ! Meni je jaaaaako pomogla !
26.11.2012, 08:52
lady_b
901
IZVORNA PORUKA: Nova mamica
Ja savetujem Donat Mg ! Meni je jaaaaako pomogla !
Potpisujem! Odlicna je, i stvarno pomaze.. ja sam pila oko pola litre dnevno..
26.11.2012, 08:56
Anoniman
Evo da kažem da su glicerinski čepići delotvorni za slučajeve kao što sam ja. Svaki treći dan po jedan i odem sigurno na wc.
18.04.2013, 12:28
jelenazvezda
377
treba mi hitno misljenje,14 sam nedelja i od jutros me boli stomak i tvrd mi je kao da sam se naduvala,da li je moguce da je to od neredovne stolice... hvala
18.04.2013, 12:48
Modessty
12173
moguće je. Mene obično jača kafa natera u wc. A tebi ako kafa ništa po tom pitanju ne znači probaj sa kompotom od šljiva recimo
18.04.2013, 13:07
Anoniman
jelena, nemoj da dozvolis da te muci zatvor u trudnoci. ja sam celu trudnocu pila sirup (laktulozu), naravno po potrebi, ne stalno.
18.04.2013, 13:27
Ana RR
34440
Jelena, moraš na duge staze rešiti taj problem, ne samo trenutno, jer to ume da traje tokom čitave trudnoće. Promeni ishranu, puno voća i povrća, puno vode i ubaci pahuljice (ovsene, ražane..) u ishranu, ja sam ih jela za večeru sa jogurtom i nikad nisam imala problem sa zatvorom. Pozz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
18.04.2013, 13:39
Sladja80
114
ovsene pahuljice sa jogurtom svako jutro za dorucak i posle nekog vremena sredice se sve bar je meni pomoglo
18.04.2013, 13:41
Ana RR
34440
Tako je Sladjo, one su zdrave i regulišu probavu. Ja sam ih jela uveče (oko 7) jer mi nisu prijale ujutru ali svejedno je, kako kome odgovara.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
18.04.2013, 14:43
jelenazvezda
377
hvala vam puno,ja taj problem imam otkako znam za sebe,tako da mi je sad to bas izrazeno,probacu sa vasim savetima,nadam se da ce pomoci... hvala vam puno
19.04.2013, 19:55
doktorkakristal
4108
vlakna lana potopljena u jogurt su odlicna,no kome ne pomaze slobodno laktuloza,zatvor moze da stvori ozbiljne komplikacije u trudnoci
10.11.2013, 21:39
New Mom
10345
Ja i inače kuburim sa ovim, a u trudnoćama sam u mnogo gorem još stanju. Probala sam svašta. U prvoj je laktuloza pomagala, u drugoj ni to (jednom sam bila 8 dana bez stolice, užas). Svi recepti isprobani.
I sada sam jako naduvana zbog toga i stomak mi izgleda kao da sma najmanje 5.mesec. Al sad i problem što su mi mučnine stalno, stalno i skoro ništa ne mogu da pojedem, često ni vodu. Tako da ne mogu da nađem sebi čime da pomognem.
10.11.2013, 21:55
anci kv
3355
probaj kompot od suvih sljiva.meni je to neko vreme u trudnoci pomagalo,ili jogurt posle kafe..
10.11.2013, 22:00
New Mom
10345
Uh, muka mi od pomisli na sve to, to je najveći problem...