Poslednji tekstovi

Dečju migrenu je teško prepoznati
Migrena odavno više nije samo bolest odraslih. Stručnjaci beleže porast slučajeva glavobolje među...
Zdravlje i bezbednost

OPREZ PRED KRAJ RASPUSTA
Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) upozorila je danas da poslednji vikend školskog raspusta ...
Škola

Hvala
Nova sam na ovoj temi, a ima me već neko vreme na temi "Trudnoća i trombofilija". Reših da se pridružim i vama, jer imam slične tegobe kao i većina vas. Naime, danas sam ušla u 20. nedelju i na svim pregledima do sada je bilo sve u rerdu, sem što mi se beba malo nezgodno namestila i dosta je nisko, a od 18. nedelje imam bolove u donjem stomaku, koji su na momente jezivi (ne mogu na noge da stanem). Jako sam se uplašila, jer mi je ovo 4. trudnoća (prethodne 3 sam izgubila zbog trombofilije, a sada sam na adekvatnoj terapiji za to, pa je sve u redu za sad). Međutim, iščitala sam gotovo sve sa ove vaše teme i videla da nisam jedina i da je to normalno i mnooogoo se smirila.
Ali svakako mi znači da budem deo ove vaše grupe i da delim svoja iskustva sa vama i da čitam vaša iskustva! Trudnoća, koliko god divna bila (a jeste i divna) ume da bude i bolna i stresna.