Poslednji tekstovi

OSVOJI INFLUCID SET - kačket, sportsku torbu i frizbi!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj ...
Promo objava
Promo kutak

Kako dve godine dojenja mogu uticati na vaše telo
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je u...
Dojenje i dohrana

Hvala
Nova sam na ovoj temi, a ima me već neko vreme na temi "Trudnoća i trombofilija". Reših da se pridružim i vama, jer imam slične tegobe kao i većina vas. Naime, danas sam ušla u 20. nedelju i na svim pregledima do sada je bilo sve u rerdu, sem što mi se beba malo nezgodno namestila i dosta je nisko, a od 18. nedelje imam bolove u donjem stomaku, koji su na momente jezivi (ne mogu na noge da stanem). Jako sam se uplašila, jer mi je ovo 4. trudnoća (prethodne 3 sam izgubila zbog trombofilije, a sada sam na adekvatnoj terapiji za to, pa je sve u redu za sad). Međutim, iščitala sam gotovo sve sa ove vaše teme i videla da nisam jedina i da je to normalno i mnooogoo se smirila.
Ali svakako mi znači da budem deo ove vaše grupe i da delim svoja iskustva sa vama i da čitam vaša iskustva! Trudnoća, koliko god divna bila (a jeste i divna) ume da bude i bolna i stresna.