writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

05.10.2010, 22:37

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Razumem te skroz. O pelenama i peglanju... uh roman napisati. Rea bljucka za medalju user posted image . Grudi mi cureuser posted image  kao Viktorijini vodopadi. Potrošim xxxxxx tetra pelena dnevno.

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

22.11.2010, 21:41

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

Interesuje me da li neko koristi babylove pelene koje se mogu kupiti u DM drogerijama?
I naravno da li ste zadovoljni sa njima?

clock-img

22.11.2010, 21:46

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Strahinja ja koristim,prezadovoljna,cista petica!Isprobala sam sto vrsta,ali ove su mi najbolje!

clock-img

22.11.2010, 22:09

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Mi ih dobili u paketu za bebu, isto sam jako zadovoljna, nikada nam nisu propustile, za razliku od pampersa user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

22.11.2010, 22:11

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mi smo po preporuci prijateljice presli na neke pelene,zovu se Xenija,neki nas proizvodjac i odlicne su!
A kostaju,4 npr. 13 dinara komad,sto je znatno u odnosu na 21 dinar komad pampersa

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

23.11.2010, 09:12

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Mi koristimo Babylove i odlične su!
Marinče, gde ima da se kupe te Xenia pelene? Imaju li neko malo pakovanje, za probu?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

23.11.2010, 09:18

clock-img

marince1

pencil-img

4824

PAkovanje je od 20 komada,kosta 360 dindzi.
Ja ih kupujem u nekoj nn radnji kod nas.
Imas sajt www.xenija-pelene.com,tu pise mozda gde se mogu nabaviti.
Izvinjavam se,sad sam pogledala,nisu domace,zemlja porekla je Svajcarska

< Poruku je uredio marince -- 23.11.2010 9:19:51 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

23.11.2010, 10:55

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Mi koristimo Babylove i odlične su!
Marinče, gde ima da se kupe te Xenia pelene? Imaju li neko malo pakovanje, za probu?

babylove su mi najbolje pelene, nema propustanja, kao kod pampersa sa strane, malo su dublje i to je super, prezadovoljna sam.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

23.11.2010, 14:58

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Koje su razlike u Pampers ovaj, Pampers onaj.....premium, aktiv i tako to? U kvalitetu mislim.. mekane vise manje, ima tegljivu gumu nema...i to...

I moze li neko ko koristi babylove da stavi sliku otvorene i zatvorene pelene? Ne bi da bacam novce, htela bi da vidim kakve su bar na oko... i jesu li kruce od Pampersa ili ne?

user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

23.11.2010, 15:13

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam kupila pampers 1 ono zuto pakovanje,a posle tih cu uzimati babylove user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.11.2010, 15:18

clock-img

bojana87

pencil-img

271

da li neko ima iskustva sa Haggies pelenama?
Ja sam ih uzela i prezadovoljna sam sa njima jer ne propustaju kao pampers,tj uopste ne propustaju,ali mi se lana posle 3 dana korišćenja osula a u pampersu nije nikad.
Pa me interesuje da li se nekom slicno desilo zbog pelena?

clock-img

23.11.2010, 15:21

clock-img

minna

pencil-img

3196

Mi smo koristili pampers premium, koje su nekako bolje upijale nego active koje sad imamo...kad ih potrosimo kupicu babylove jer nam pampers stalno propusta sa straneuser posted image

clock-img

23.11.2010, 16:35

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Meni su bile ok Evy baby pelene, sve do letos, kada mi se Tadej osuo i nisam mogla da se resim osipa skoro mesec dana. Babylove i Pampers koristimo naizmenicno. Samo da napomenem mamama koje planiraju da kupe Babylove pelene, nije isti kvalitet onih u velikoj kartonskoj kutiji ( oko 80kom) i onih u kesi ( oko 50 kom). Ove u kesi imaju rastegljivu trakicu za oko struka a one druge nemaju, debljina nije ista a i ove u kutiji su tvrdje od ovih u kesi...

clock-img

24.11.2010, 09:49

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

Anajid, hvala puno...

clock-img

24.11.2010, 09:56

clock-img

anajid

pencil-img

3545

strahinja user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2010, 12:22

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Čitajući ovde kako se bebe osipaju kod promena pelena, zaklučujem da se guza navikne na jedene pelene i ako se promeni javi se osip, možda grešim. MI koristimo Libero i ja sam zadovoljna. Uskoro se nadam počinjemo odvikavanje od pelena.

clock-img

24.11.2010, 12:39

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

mi ne koristimo pelene već...hm...5 meseci user posted image  samo na spavanju kod kuće ...u vrtiću spava bez pelene, ali kod kuće mu još uvek noću stavljam pelenu jer pije mleko pre spavanja pa eto...i tad koristimo molfix...prezadovoljna sam!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.11.2010, 12:56

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Već si pisala o njima Jeco, gde ih kupuješ i koja cena. Bravo za Vas, mi nismo ni blizu togauser posted image . Virni u temu za Deda mraza pisala Dunja.

clock-img

24.11.2010, 13:06

clock-img

Trudnicica83

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: Maya21

Samo da napomenem mamama koje planiraju da kupe Babylove pelene, nije isti kvalitet onih u velikoj kartonskoj kutiji ( oko 80kom) i onih u kesi ( oko 50 kom). Ove u kesi imaju rastegljivu trakicu za oko struka a one druge nemaju, debljina nije ista a i ove u kutiji su tvrdje od ovih u kesi...

Maya, nisam primetila da su drugacije - mi smo prvi put kupili trojku u kesi, a posle (kad sam videla da joj odgovaraju) sam presla na kutiju, i nisam primetila razliku. U svakom slucaju, dobre su nam i te koristimo jos od dvojke (od kad se u Pampersu osula sa mesec dana) i nastavicemo sa Babylove. A kutija mi posle zgodna - tu pakujem stvari koje joj omale! user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

clock-img

24.11.2010, 13:23

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Babylove pelene se meni ne svidjaju bar jedinica, vec sam pisala, bukvalno se zadnji deo zalepi za bebinu guzu, morala sam uljem da je mazem da bih odlepila, uzas user posted image ne znam sta mi bi uopste da kupim te pelene kad i nisu nesto jeftinije od pampersa.Ovde tj u Austriji pampers kosta 13 evra 72 komada (trojka), u Svajcu je skuplji oko 30 chf je pakovanje ne znam ni ja koliko komada.

clock-img

24.11.2010, 13:25

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

boze, gde mi je nestao post?

mihi, kupujem ih u parfimeriji Godina (ugao fronta i kneza milosa), a videla sam da ih imaju i u prodavnicama igracaka magus (imaju sajt...pogledaj)

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.11.2010, 13:26

clock-img

lenaa

pencil-img

917

IZVORNA PORUKA: marince

PAkovanje je od 20 komada,kosta 360 dindzi.
Ja ih kupujem u nekoj nn radnji kod nas.
Imas sajt www.xenija-pelene.com,tu pise mozda gde se mogu nabaviti.
Izvinjavam se,sad sam pogledala,nisu domace,zemlja porekla je Svajcarska

Ovih pelena nema u Svajcu. Mislim da je to nesto iz KG i verovatno to pakovanje od 20 kom kosta 260 dinara

clock-img

24.11.2010, 14:27

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

Lilly

Hvala punouser posted image

100% KUPJEM Baby love

Da li si ih koristila od prvog dana? Imam problem da nadjem za novorodjence odn. od 2-5 kg

clock-img

24.11.2010, 14:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Jecika, aj mi pisi u temi nosa kako si ga ucila da ide na nosu?  Ja bih pokusala kada bude godinu dana da polako pocnem, a ne znam kako i ne znam jel rano?

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

mi ne koristimo pelene već...hm...5 meseci user posted image  samo na spavanju kod kuće ...u vrtiću spava bez pelene, ali kod kuće mu još uvek noću stavljam pelenu jer pije mleko pre spavanja pa eto...i tad koristimo molfix...prezadovoljna sam!

clock-img

24.11.2010, 14:39

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja koristim Huggies overnight: samo za noc. Nisam primetila da se osula uopste. ALI ja pri svakom menjanju pustim da se koza "vetri" i mazem joj kozu kremom samo pred spavanje, danju ne.  Za dan pampers, i pamucne naizmenicno....Planiram samo pamucne kad krenem da je stavljam na nosu: kazu, bebe se brze nauce jer oset_e da su mokre, a u Pampersu ne.

IZVORNA PORUKA: bojana87

da li neko ima iskustva sa Haggies pelenama?
Ja sam ih uzela i prezadovoljna sam sa njima jer ne propustaju kao pampers,tj uopste ne propustaju,ali mi se lana posle 3 dana korišćenja osula a u pampersu nije nikad.
Pa me interesuje da li se nekom slicno desilo zbog pelena?

< Poruku je uredio Verus RR -- 24.11.2010 14:40:29 >