cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

18.12.2010, 22:35

clock-img

minnica

pencil-img

2295

I nama su pelene u ovom pakovanju drugačije nego u prethodnom. Oba su pampers 3. Izgleda su to novi dezeni.user posted image

clock-img

18.12.2010, 22:43

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ja stalno cekam neki nov dezen pa nikad da naidjem, kod nas kao da salju stare zalihe bem ih u misa!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

18.12.2010, 22:44

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ma, samo da se rešimo pelena!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.12.2010, 19:18

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Jeste probale mozda ove pelene?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

21.12.2010, 21:44

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ja nisam probala...
Prvo smo koristili pampers premium, pa pampers active baby, pa posto su propustale ja resila da promenim. Kupim huggies...katastrofa...nismo ih ni potrosili sve jer su uzasno propustale. Danas sam kupila baby love u dm-u i one su propustileuser posted image
Tako da sam resila da vise ne eksperimentisem nego da se vratim na pampers. Jesu propustale, ali ne tako cesto kao ove druge...

clock-img

21.12.2010, 22:26

clock-img

Anoniman

Nama pelene propushtaju jedino ako su male,ili ako nisu dobro zakopchane... a propushtale su sad kad smo imali proliv...

Mi smo na pampers active baby 4+, danas kupili novo pakovanje...drugachiji je dezen...skoz su na tufne user posted image

clock-img

21.12.2010, 22:27

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I mi koristimo pampers active baby i ne propustaju. A i njih ima razlicitih makar kod nas, sve zavisi od pakovanja. Mi smo bili uzeli jedne pampers, ni materijal nije bio isti, i bile su tanje, i naravno propustale.

clock-img

21.12.2010, 22:29

clock-img

Anoniman

Meni su bolje one koju kupim na buvljaku...te su doneshene iz Madjarske...one koje kupim kod nas u radnjama...drugachije su...nekako tanje, mekshe...shta znam...te obichno ne valjaju..user posted image

Inache...probali smo dm baby love...i ja sam zadovoljna...verovatno bih ih koristila da nisu skuplje od pampersa....a imaju manje komada...i to mi se ne isplati nikako...user posted image

clock-img

21.12.2010, 22:33

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I mi tako uzimamo, jer su kod nas pelene pampers active baby(koristimo cetvorku 82 kom) one tanke, nikakve u prodavnicama 19 eura, a u jednom marketu u sklopu pijace 15 i to ove bolje! 

clock-img

21.12.2010, 22:37

clock-img

Anoniman

Pa ja sam 4 na buvljaku kupovala sa vishe komada za manju cenu...chini mi se 10 komada manje a 100 dinara je vishe u radnji...plus loshiji kvalitet...user posted image Neznam u chemu je fora user posted image

clock-img

21.12.2010, 22:42

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I ja se pitam, bas bzvz, prije sam stalno iscitavala na celofanu sta pise(mada ni to vise nije mjerilo), jer sam jednom uzela neke bez onog gela, nikad nisam znala kad je puna, a kad ne...

clock-img

22.12.2010, 11:08

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Nama pelene propushtaju jedino ako su male,ili ako nisu dobro zakopchane... a propushtale su sad kad smo imali proliv...

Mi smo na pampers active baby 4+, danas kupili novo pakovanje...drugachiji je dezen...skoz su na tufne user posted image

Bas pazim da ih lepo zakopcam... Razmisljala sam i o tome da mu nisu male, na oko mu stoje ok, ne izgledaju malo, koristimo od 4-9kg, on ima oko 7500g (ne verujem da ima vise, za 2 dana cemo znati)... Ne znam za koliko je kg pampers 4?

clock-img

22.12.2010, 11:15

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Minna, pampers 4 je od 7kg, tako da možete slobodno da predjete! Osetićeš neverovatnu razliku u odnosu na 3! Biće lakše i tebi i bebcu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

22.12.2010, 11:20

clock-img

minna

pencil-img

3196

E super, odmah cu danas da mu kupim! Hvala!

clock-img

22.12.2010, 11:50

clock-img

Anoniman

Ta kilaza koja pishe na pelenama je chista glupost.... Petra josh nema ni 7kg, a Sara je jedva preshla 4kg, a nosimo 4+ koji je od 9-20 kg.... bash bih volela da vidim kako bebi od 15kg stoje ove pelene user posted image

Fora je da ima dovoljno mesta u peleni da stane kaka, jer ako su uzane kao gatjice...a beba se ukaki...pa ta kaka mora negde da stane...pa ide napolje...

clock-img

22.12.2010, 11:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vanji je i 3 siroka oko struka.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.12.2010, 12:36

clock-img

Anoniman

Pa ja skoro preklopim one trakice i lepim ih uvek ispod slichice...user posted image

clock-img

22.12.2010, 12:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ranije sam tracice lepila na one slicice koje su pored velike slicice, ako me razumes na koje mislim. Sad lepim na slicicu, suzio se covek.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.12.2010, 12:42

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: minavb

Ranije sam tracice lepila na one slicice koje su pored velike slicice, ako me razumes na koje mislim. Sad lepim na slicicu, suzio se covek.

Ili izdužio user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

22.12.2010, 12:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image Eh, nadm se da je to u pitanju, ali kako ga koja sestra u dz izmeri, on ima po 1cm manje.user posted image

clock-img

22.12.2010, 12:47

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image Klasika!

"Bato, puno te volim"

clock-img

31.12.2010, 00:15

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Znaci do sada probali
Pampers Activ baby
pampers premium care
pampers sleep&play
huggies
baby lino
lumpi
i sve propustajuuser posted image user posted image user posted image
Grrrrrrrrr. Jedna drugarica me cak pitala Izvini a jesi ti sigurna da ih dbro stavljas? Da niie naopacke? user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.12.2010, 00:17

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

A jel namestis onaj lastis lepo,i unutrasnji i spoljasnji?

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

31.12.2010, 00:27

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: nensi27

A jel namestis onaj lastis lepo,i unutrasnji i spoljasnji?

Je l' zezas ili stvarno pitas? user posted image

Ma namestim sve po pe esu, ali njemu ili procuri na ledja ili obavezno kod desne butine user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.12.2010, 00:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja sam mrtva ozbiljna,vidjala sam roditelje koji samo stave pelenu zalepe one trakice gore i to je to...Ja uvek namestim lepo i taj spoljasnji i unutrasnji lastis da ga negde ne zulja,i ne cure nam pelene,desilo se par puta,ali to je bilo ono "do guse" user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)