cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

14.01.2011, 23:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ni meni nije nista stiglo za 6 meseciuser posted image
Inace, one njihove pelene su nam bile super.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

15.01.2011, 09:15

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Meni su poslali kada je L već imala 7 meseci, dobila sam knjižicu sa tim popustima, koje mogu da iskoristim do kraja januara. Tako da kontam da će vama sada poslati nove koje važe duže... 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

15.01.2011, 09:49

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Videcemo da li ce stici nesto...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

15.01.2011, 11:45

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: bokicans

Ja  sam podigla,pelene iz dm!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koliko dugo si cekala na njih? mi smo juce predali zahtev pa da znam kada da ih ocekujem user posted image

Meni je stiglo za 2 nedelje,vaucer i knjzica sa popustima!

clock-img

17.01.2011, 22:23

clock-img

Anoniman

Marku se povuklo crvenilo od kada smo prešli na Huggies (na moju žalost jer su mi pelene krš, ali šta da se radi).
Uglavnom, imam neotvoreno pakovanje Pampers active baby 3, i rada sam da ga prodam, dajem popust, ko ga hoće (u NS) eto mu za 1000din. user posted image

clock-img

17.01.2011, 22:27

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mi sada koristimo pampers sensitive.. videcemo

clock-img

18.01.2011, 09:19

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Taso, srecna prodaja!

Znaci pelene treba da se menjaju....koje da kupim sad majku mu.....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

18.01.2011, 11:34

clock-img

Anoniman

prodato Podrumcetu! :)

Sto Shishi da menjas? Sta ne valja?

clock-img

18.01.2011, 11:37

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Tasho, Huggies su milion puta kvalitetnije od Pampersa, garantujem!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

18.01.2011, 12:03

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Mi sada koristimo pampers active baby 3(novi dizajn) i zadovojna sam sto se tice upijanja,nista nam ne procuri sa strane,ALI MIRIS TJ.SMRAD PELENA je nesto sasvim drugo.Vise puta sam pomislila da se ukakila,a kad je otvorim nista..............pelena prazna smrdi.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

18.01.2011, 12:05

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

smrdi hemija. E zato sam ja zadovoljna huggies i molfix pelenama jer su prosto samo pelene bez nekih primesa gelova i sl

Robin Sharma

clock-img

18.01.2011, 12:09

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mi smo uzeli pampers 4, ali bih da probam huggies pa ne znam jel da uzmem istu velicinu? Rekose mi da su huggies malo vece, zato pitam.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.01.2011, 12:12

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

smrdi hemija. E zato sam ja zadovoljna huggies i molfix pelenama jer su prosto samo pelene bez nekih primesa gelova i sl

A ja upravo zato volim Babylove user posted image Huggies su ga stezale oko nogica, a Molfix nemamo nigde u kraju, nismo ni probali.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.01.2011, 13:12

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

IZVORNA PORUKA: Tash

prodato Podrumcetu! :)

Sto Shishi da menjas? Sta ne valja?

Imala je strasan osip.. pa sam mislila da bi mozda trebala da promenim i pelene..

Probala bi najradije babylove i pufies ali ih nema kod nas...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

18.01.2011, 13:18

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi smo uzeli pampers 4, ali bih da probam huggies pa ne znam jel da uzmem istu velicinu? Rekose mi da su huggies malo vece, zato pitam.

Ne cine mi se vece, naprotiv. Ja sam uzela istu velicinu. Uzmi po kilazi.

Jeco, i dalje se ne slazem, krs su mi huggies. :)

clock-img

18.01.2011, 13:25

clock-img

Anoniman

Pampers Premium care prvo koristili ,1 i 2 , pa probali Baby Love , i sada opet koristimo Pampers 2 ali onaj klasik (tirkiz-narandžasto pakovanje). Ocena - Premium Care su ok skroz , BabyLove mi se uopšte ne dopadaju jer se gel nakon vlaženja nekako baš jako ugrudva i baš bude kao da je bebi puna pelena kamenja . A i u pakovanju mi bile bar 3 pelene koje nisu imale lepak traku user posted image , valjda fabrički propust . Meni se lično najviše dopadaju ove klasik Pampers , i njih planiram na dalje da koristim .

clock-img

18.01.2011, 13:48

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Probala Pampers, pa sad sa strahinjom Pampers Premium Care - mekše su mi od onih klasičnih, Babylove je Uroš jedno vreme koristio, ali su mi bile previše krute. Nisam probala Huggies, a volela bih, videću, možda sledeći šoping padnu Huggies... U principu nisam oduševljenja ni jednim ni drugim...

clock-img

18.01.2011, 14:03

clock-img

krixtina

pencil-img

80

Da li je neko video Daipers pelene?pre5god to koristili sa cerkom a sad nigde ne nadjem

clock-img

18.01.2011, 14:07

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: krixtina

Da li je neko video Daipers pelene?pre5god to koristili sa cerkom a sad nigde ne nadjem

Nemoj me držati za reč, ali ja kao da sam ih videla u Tempu, doduše pre neka 2 meseca kad sam bila međ' svetom, a ne ovde sama ka pas user posted image

clock-img

18.01.2011, 14:08

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: magnetic

Mi sada koristimo pampers active baby 3(novi dizajn) i zadovojna sam sto se tice upijanja,nista nam ne procuri sa strane,ALI MIRIS TJ.SMRAD PELENA je nesto sasvim drugo.Vise puta sam pomislila da se ukakila,a kad je otvorim nista..............pelena prazna smrdi.

joj isto, neverovatno smrde... stalni mi govori mm: ukakila ti se beba (samo je moja kada je treba presvlačiti user posted image user posted image user posted image ).
U principu nemam ništa protiv pampersa, ali razmišljam da pređem na 4ku... Koliko su kila imale vaše bebe kada ste prelazili?

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

18.01.2011, 18:09

clock-img

minna

pencil-img

3196

Mi smo na 4ku presli kad je imao oko 7kg i mnogo su nam bile bolje od 3ke...mada se meni cini da su mu i one male oko butina, kad ima debele butkiceuser posted image nerviraju me te pelene, nista nam ne odgovara

clock-img

19.01.2011, 19:29

clock-img

krixtina

pencil-img

80

Jele hvala,ako dobro znam u subotici nema temp na zalost,nekad je bilo u univerexportu,al sad nigde ne nadjem

clock-img

19.01.2011, 19:32

clock-img

maja19

pencil-img

657

Mislim da ih ima i u Metrou..Daipers pelene

clock-img

19.01.2011, 19:41

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Dipers sigurno imaju u Tempu a cini mi se i u Rodi.

A znali neko mozda gdje mogu da nadjem Evy baby ali ono bijelo- narandzasto pakovanje? Bilo ih je u Aksi i u Rodi al ih od nove godine nigdje nema. Mom sinu bas dobro odgovaraju jer su malo deblje, a pakovanje od 58 kom. velicine 5 je nepunih 900 din sto mi isto tako odgovara user posted image . Pomagajte!!! Ako ih neko primjeti neka javi, please

clock-img

19.01.2011, 19:44

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

hm...mozda u Veru? kao da mi je u glavi da sam tamo vidjala. Hajde javicu ti kad odem opet, ovih dana

Robin Sharma