writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

07.09.2014, 12:28

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Babylove jesu malo kruce ali to je zato sto ne sadrze prirodni lateks koji je izazivac raznih dermatoza,alergija itd..,zapravo to sto Pampers i ostale sadrze ovaj sastojak koji ih cini pufnastijim cine da su manje kvalitetne po pitanju onoga sto je the best za bebuuser posted image ...

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

07.09.2014, 12:29

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

07.09.2014, 12:49

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Sanchi lepo objasnjeno za kvalitet a i dubina pelene je Ok

clock-img

07.09.2014, 13:11

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ukusi su razliciti user posted image
Ja sam kao prve pelene koristila evy baby jer jedinicu nismo nasli od drugih marki u temmpu , bile rasprodate .I bila sam prezadovoljna . Medjutim skoro opet kupimo trojku, ali nije to to, okolo onaj lastis je bukvalno razvucen i stalno mi prolazi kaka, ne mogu samo da se naperem i napeglam . Samo sam sama sebi napravila posao. Inace tanke jesu i duboke, steta sto nemaju dobru elastiku user posted image

clock-img

08.09.2014, 21:12

clock-img

pari

pencil-img

6778

Raznišljam se koji broj pelena da uzmem sad...beban ima oko 5kg...da li 2 ili 3?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

08.09.2014, 21:21

clock-img

majared

pencil-img

1565

Na svakom pakovanju pise od koliko do koliko kg beba treba da ima za te pelene

< Poruku je uredio majared -- 8.9.2014 21:23:26 >

clock-img

08.09.2014, 21:40

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: pari

Raznišljam se koji broj pelena da uzmem sad...beban ima oko 5kg...da li 2 ili 3?

Pari ja sam tad već prešla na 3 i bile su nam dobre. Dvojka je već bila nekako mala.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.09.2014, 21:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pari, pise to na pakovanju, mi smo juce kupili Pufies obicni midi od 4-9 kg, evy baby zadnje koje smo imali su od 5-9, a pampers narandzasti od 6-9 kg a isto tako cini mi se pufies fashion . Sve trojcice pa probaj. Dvojka je uglavnom od 3-6 , pitanje je ako uzmes vece ekonomik pakovanje da li ce ti brzo prerasti . user posted image

clock-img

08.09.2014, 21:57

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

I ja kao i degu, odavno smo na 3.

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: pari

Pari ja sam tad već prešla na 3 i bile su nam dobre. Dvojka je već bila nekako mala.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.09.2014, 22:15

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

To sa kilazom koja se vezuje sa brojem na pelenama je po meni vrlo relativna stvar. Moj M ima 9 ipo kg ali je dugacak jako, tako da ima malo dupence user posted image , i do skoro smo koristili 3 i bila mu je taman. A sto se brenda tice, mi smo samo prvih mjesec dana koristili Pamper dok nije zaradio neku infekciju koju smo povezali sa pelenama i tada kupili Becutan i od tada ga nismo mijenjali.Nikada mi nije propstila jos pelena, kako je stavim ne pomjeri se, super fleksibilne lastikice oko nogica, dovoljno "duboke", tanke..ma ja sam prezadovoljna.

clock-img

08.09.2014, 22:47

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Da, jeste relativno , te granice ne moraju bas striktno da se postuju .Mi koristimo 3-ku skoro 2 meseca , sad ima 6400g i dobre su joj. Mislite li da se ta infekcija javlja od pelena ? Da nije ipak od kreme ili maramica ili nisu na vreme promenjene pelene ? Bekutan htela da probam, kuma kaze deblje su, ovde citam tankeuser posted image , meni tanke samo odgovaraju.

clock-img

09.09.2014, 11:47

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Mala Elena, Becutan je uradio redizajn pakovanja i znatno poboljsao kvalitet. One stare su stvarno bile nikakve i da, bas debele.Ove nove su savrsene, al ne znam kako bih ti objasnila kako izgleda novo a kako staro pakovanje user posted image
Sto se tice infekcije, mi smo povezali sa pelenama jer se bas dosta beba u nasem okruzenju u tom periodu imalo isti ili slican problem a koristili su Pampers. Jedan nas prijatelj je slao na neki institut pelene na analizu, cak je pokusao i po novinama to da provuce, ali prosto prevelika je to masinerija da bi dozvolili njenu propast. Ja sam M od rodjkenja (pa i danas) presvlacila na dva sata, maramice nisam ni koristila, cistila sam ga vatom i mlakom vodom... Ne znam, mozda i nije od pelena,al kazem, da kucnem, od kad smo ih promijenili sve je super user posted image

clock-img

09.09.2014, 12:55

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Gore sam pisala vec ali sada da malo uprostim sto je pelena meksa i pufnastija to je kolicina stetnih materija kao sto su polietilen, polipropilen, tributil,veca u njoj kako bi se taj efekat "papirne maramice" postigao..Ljudi uglavnom o tome ni ne razmisljaju a upravo je to razlog zasto nekim pelenama dajem prednost u odnosu na druge

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

09.09.2014, 16:03

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ako nekome treba, u dm-u su na akciji pufies po 1399 i pampers premium po 1599din do 14og.
Nama su se pufies pokazale dobro...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

09.09.2014, 16:13

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

slazem se da su DM odlicne takve su Millete iz Svice koje mi sveki salje,jako su skupe i malo je pakovanje ali nezamenljive,D ce godinu uskoro i nismo imali problema sa ojedom,crvenilom ili necim drugim,mada ja D perem guzu obavezno posle kake i ujutru kao posle duze setnje ako je vrucina pa se oznoji,joj jedva cekam da se ratosiljamo pelena

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.09.2014, 14:21

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Baby love pelene su se i nama pokazale kao jako dobre. Nisu propustale. Mi smo ih kvalitetno iskoristili kad se bebac rodio, pa smo dobili iz dm. Nego me sad zanima, jel ima baby love 6, ili su i oni do 5?

clock-img

14.09.2014, 11:23

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ima 6 xxl

clock-img

14.09.2014, 11:29

clock-img

Anoniman

E mi smo vratili nocnu pre nekoliko meseci, pa cu bas da probam baby love opet, njih smo samo i koristile , kada je stalno nosila pelenu, a sada za noc sam uzlea neke mofix, nisu loseuser posted image

clock-img

14.09.2014, 11:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi kad smo bili na odmoru uzimali smo Violeta pelene baš sam zadovoljna njima,ovde uzimamo marku od jednog marketa,tanke su baš a nikad joj još nije prošlo.

clock-img

14.09.2014, 12:08

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

EMICE cudo ti ne uzimas Millete kad ih ima tamo

clock-img

14.09.2014, 12:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa nemam pojma,u početku smo uzimali pampers i posle dva mjeseca zaova mi ove preporučila,ona za oba djeteta njih uzimala pa tako da sam i navikla na ove.

clock-img

14.09.2014, 12:18

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Hvala Sanchy user posted image
Imacu ih u vidu user posted image

clock-img

14.09.2014, 12:30

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sinoc sam otvorila pufies 3-ku, mnogo lep dizajn, zaljubila sam seee user posted image
M. Becutan cu probati nekad, cula sam da ih dosta hvale, relativno skoro su kod nas. ..
Bas cu da pogledam posle da li pise na pakovanju sta sve ide, bas me sad zanima user posted image

clock-img

14.09.2014, 13:48

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

jesu sarene i lepe,ali se meni nisu pokazale kao dobre D se budila mokra,necu ih vise uzimati

clock-img

14.09.2014, 17:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mi koristimo BabyDream, Svajcarske i DM Baby Love.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle