cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

08.10.2014, 18:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

IZVORNA PORUKA: milicicak

Dunja, dm u Nevesinjskoj je odlicno snabdeven ako ti nesto znaci :)

Pa to je taj u koji ja idem milicicak, ali eto, kada sam ja išla, nikako ih nije bilo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.10.2014, 18:23

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam tamo maltene inventar user posted image
Mozda se i sretnemo :)
Jutros su dobili plasticno pakovanje i za male babylove sensitive maramice koje takodje toplo preporucujem :) izvinjavam se za ot :)

< Poruku je uredio milicicak -- 8.10.2014 18:25:39 >

clock-img

08.10.2014, 19:21

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Cesto i ja tamo idem i kad gledam pelene , vidim da ih uglavnom nema a ni becutan . user posted image Dunja, u B. K. A nigde nema Dm? Malo bezveze. .

clock-img

08.10.2014, 22:53

clock-img

mati

pencil-img

6676

Mozda su za odvikavanje ali mi ih koristimo od kako smo ih pronasli. Ima ih u vel. 4, 4+, 5. Ali problem je sto ih ne dobiju uvek.

user posted image

Ja sam prezadovoljna, stvarno su prakticne, samo se rascepa ovaj spoj sa strane i skine, a oblace se kao gacice, ma super su.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

08.10.2014, 23:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

IZVORNA PORUKA: Mala Elena
Dunja, u B. K. A nigde nema Dm? Malo bezveze. .

Ja koliko znam nema, a jest bzv.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

08.10.2014, 23:09

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mi smo i dalje na belomuser posted image mislim pampersu. Sad su jos u Aksi na akciji 1549din, divota. Mozda i probam nekad taj babylove. Kupila sam onomad kad sam bila u Nis u DM-u njihove maramice i odlicne su.

clock-img

08.10.2014, 23:12

clock-img

mati

pencil-img

6676

Ja sam tamo maltene inventar user posted image
Mozda se i sretnemo :)
Jutros su dobili plasticno pakovanje i za male babylove sensitive maramice koje takodje toplo preporucujem :) izvinjavam se za ot :)

Maramice su super, mi smo koristili ono od 80kom. Ali su sad bas poskupele. Bilo je jedno vreme, tj jedan mesec po dva pakovanja zajedno i tad sam ih nakupovala.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

09.10.2014, 15:35

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mati, ja uvek kupujem to duplo pakovanje od 80kom, ovde kosta 329din.
Sad izadjoh iz DM-a u Nevesinjskoj,imaju babylove pelene svih velicina i obicna i jumbo pakovanja :)

clock-img

17.11.2014, 13:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

S ima oko 8 kg (na prethodnpj kontroli imao 6.800) to je bilo pre mesec i po, računam znači da je sada oko 8kg. U poslednje vreme koristimo Baby love 4-9, pri kraju su mi, da li da uzmem opet te (za sada su ok, ali skoro pa knap na leđima) ili da pređem na 4+ (9-20kg), mada mi se čini da je rano? user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.11.2014 13:01:09 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2014, 13:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

dunja ja bih uzela veće da probam (ja sam mojima uveliko uzimala bveće kad bi bili na kilogram-dva do sledeće veličine), ako mu ne budu odgovarale, uvijek možeš uzet paket manjih, a te veće će ti valjat za kasnije user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

17.11.2014, 13:07

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i ja bih uzela veceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.11.2014, 13:41

clock-img

mati

pencil-img

6676

Dunjci i mene su sa Matom bunile te velicine i kg.
A sad vec nemam tih problema. Mita je brojeve bukvalno preleteo. Vec par meseci nosi 5 iako je tek skoro stigo 12kg. (5 je od 12-25kg)
Jesu velicine kao univerzalne, ali neko ima vise na stomacicu, neko ima krofnice, neko je slang, neko duzi, neko kraci...
Najbolje da nadjes na komad i proveris, uzmes po dva kom oba broja i uporedis.
A ja sam vec pisala za te + velicine, nema neke razlike u velicini, vec kako sam procitala na pakovanju, moci upijanja.
Uuu... Sad vidim da koristite baby love, njih ne prodaju na komad. Pa uymi onda vece. Nece da se baci sigurno A baby love koliko se secam ima i ona manja pakovanja.

< Poruku je uredio mati -- 17.11.2014 13:43:29 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

17.11.2014, 13:50

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Te + velicine su samo dublje, pa bih ja svakako presla na njih. Sledeca velicina je i dublja i sira.

clock-img

17.11.2014, 13:53

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: dunja RR

S ima oko 8 kg (na prethodnpj kontroli imao 6.800) to je bilo pre mesec i po, računam znači da je sada oko 8kg. U poslednje vreme koristimo Baby love 4-9, pri kraju su mi, da li da uzmem opet te (za sada su ok, ali skoro pa knap na leđima) ili da pređem na 4+ (9-20kg), mada mi se čini da je rano? user posted image

Dunja, mislim da ce mu te 4+ biti prevelike, ako zelis da se zadrzis na babylove pelenam 4 bi ti bila odlican izbor ona je 7-18, mislim da ce mu biti skroz ok...
I sto bi bilo rano? Pratis bebu i njenu velicinu i sve je bas onda kad treba user posted image
Btw, mi smo na te 4+ presli pre mesec dana i ja uopste ne mislim da je to kasno user posted image

clock-img

17.11.2014, 14:09

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Milicicak, samo mala opaska... Dunja ima decaka! Veruj mi da se decacima i devojcicama drugacije raspordjuje mokraca po pelenama user posted image .

clock-img

17.11.2014, 14:20

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: mama krava

Milicicak, samo mala opaska... Dunja ima decaka! Veruj mi da se decacima i devojcicama drugacije raspordjuje mokraca po pelenama user posted image .

Hihihi, nisam to znala, zapamticu za svaki slucaj user posted image
onda je mozda bolje da uzme te vece user posted image

clock-img

17.11.2014, 14:26

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Čovek se uči dok je živ...user posted image

Kad se samo setim kad smo debelog domeli iz porodilišta...pa da ga operemo, obrišemo, namažemo, zavrnemouser posted image user posted image user posted image !
Brateeee, ko da smo vanzemaljca dobili!

clock-img

17.11.2014, 18:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

Devojke, hvala vam puno, poslušala sam vas i uzela veće. Nisam još probala (zaspao mi miš), ali deluje mi ok veličina, malo je veća od 3.
Uzela sam baš ove što milicicak reče, o4, od 7-18, nisam njih našla na netu ali ih je bilo u radnji.

Dunja, mislim da ce mu te 4+ biti prevelike, ako zelis da se zadrzis na babylove pelenam 4 bi ti bila odlican izbor ona je 7-18, mislim da ce mu biti skroz ok...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2014, 18:14

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Te pelene su super, mi isto 4 koristimo user posted image

clock-img

17.11.2014, 18:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

Maki, vi ste znači još ranije krenuli? A ja se još pitam da li je rano user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2014, 18:22

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

On 3 nije dugo, 4 ce duze da traje

clock-img

18.11.2014, 02:10

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Mi dok koristimo pampers koristimo samo original,tata nam ne dozvoljava da menjamo a sada nam mesecno idu I do tri pampersa a jedan kosta 1500 kad se nadje na akciji...pa mi dodje da se besim...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

18.11.2014, 09:07

clock-img

degu

pencil-img

11332

Dunja mi smo presli na 4 jos pre mesec i po, cim je dosla do 7kg. Izgleda imamo veliku guzu :-D

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

18.11.2014, 21:57

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Degu i mi smo prešle na 4, mada na 3 piše do 9 kila ali baš su nam bile male, debelice naše user posted image
Inače meni je i dalje Puffies odličan user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

19.11.2014, 13:30

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja odmah prelazim na sledeci broj cim mi dete dostigne minimalnu tezinu... Inace se budi mokar! Bilo koje pelene da koristim!