cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

04.12.2015, 21:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Ne tripuješ, pampers grozno smrdi. Mada moram da se ogradim, dok sam bila u Kanadi čuvala sam jednog bebca koji je nosio pampers i to nema veze sa ovim što se prodaje kod nas. Potpuno druga priča.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.12.2015, 21:23

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Bebilule, ni ja nesto ne koristim maramice, a i kad koristim prvo ih isperem toplom vodom.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

04.12.2015, 21:34

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Za K koristim Lilly pelene, a i za bebu za porodilište sam uzela Lilly 2. Nadam se da će odgovarati.

clock-img

04.12.2015, 22:02

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja koristim lilly maramice i sjajne su.
Prvi put smo se osuli od lilly pelena, a sad smo dobili celo pakovanje i koristili i nista. Svi kažu da je violeta ok ali ja nikako da probam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

04.12.2015, 22:04

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja cu opet ko papagaj, baby love su zakon. Ni puffies nije los al baby love je najbolji. I njihove maramice su odlicne

clock-img

04.12.2015, 22:07

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Miki, pokvarili su ih. Nije isto kačenje više, a masa žena se žalila na kristale. I ja sam ih koristila onoliko.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

04.12.2015, 22:11

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Stvarno?!! Ja vec dugo ne kupujem pelene pa ne znam trenutnu situaciju. Prosto mi je neverovatno da su se toliko pokvarili :(

clock-img

04.12.2015, 22:12

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Znam, zato sam i napisala. Ima par strana napred, žalbe i pritužbe user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

04.12.2015, 22:14

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Znam, zato sam i napisala. Ima par strana napred, žalbe i pritužbe user posted image

Lool :D zapamticu da iscitam temu od sredine ako mi budu trebale pelene za drgo user posted image

clock-img

05.12.2015, 20:09

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Ja Živi koristim Pampers i zadovoljna samuser posted image
Nego,imam pitanje: Prijateljica će se uskoro poroditi,nosi blizance. I ima dilemu kako da prepovija decu,da li da koristi Pampers tj. jednokratne pelene ili da ih prepovija po starinski. U pitanju su finansije. Pa me zanima ako ima neka majka sa blizancima da da savet na ovu temu.Šta se na kraju više isplati,računajući lovu,pranje,osipe i sve ostalo. Ako sam na pogrešnom mestu ,moderatori molim vas prebacite me u pravu temu,ja nisam našla ništa približnije.

clock-img

05.12.2015, 20:26

clock-img

Anoniman

Mi smo u porodilistu dobili violeta pelene, i maramice, od porodilista, uopste nisam bila odusevljena.
Koristimo baby love, meni su super kao sa Unom, za sada smo na dvojci, videcemo kada lrenu veci brojevi.user posted image

clock-img

05.12.2015, 21:02

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Mi koristimo pampers a nekad i chicco ali nocu mu stavljam uvek pampers jer vise upijaju i nikad se ne probudi mokar user posted image

Ayan <3

clock-img

05.12.2015, 21:12

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Nego,imam pitanje: Prijateljica će se uskoro poroditi,nosi blizance. I ima dilemu kako da prepovija decu,da li da koristi Pampers tj. jednokratne pelene ili da ih prepovija po starinski. U pitanju su finansije. Pa me zanima ako ima neka majka sa blizancima da da savet na ovu temu.Šta se na kraju više isplati,računajući lovu,pranje,osipe i sve ostalo. Ako sam na pogrešnom mestu ,moderatori molim vas prebacite me u pravu temu,ja nisam našla ništa približnije.

Pa ja ne znam. Ne znam postoji li uopšte razlika u cijeni. Ali sve u svemu ne mogu se zamisliti da svaki dan perem, sušim i peglam po deset_ puta. Pa sve puta dva?! Kako kada idu negdje vani... Ne znam, zaista nemam iskustva, pa ožda lupetam ali mi iz ovog ugla djeluje kao nemoguća misija.

Mi, pošto naravno u Crnoj Gori niko ne nabavlja Libero (kreteni user posted image ) koristimo ove Daipers i odlične su! user posted image

KLIK

< Poruku je uredio choopa choops -- 5.12.2015 21:16:08 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.12.2015, 21:15

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Iskreno mislim da nema tih para koje će da potkrpe svo akanje. Nije tu samo ono pranje i osipanje. Te pelene treba oprati, osušiti (ako nema sušilicu, znač treba vreme), OPEGLATI. Da ne pominjemo ono da u početku bebe piškaju i kakaju posle skoro svakog podoja. Znači u startu ne znam koliko bi pelena morala da kupi. Nemam pojma koliko se kreću tetra pelene.
E sad, ima i ona varijanta pelena koje se peru, ali su kao pelena/gaćice i ne znam koliko su primerene za novorođenče.
Jedino što će finansijski da je spasi je da ih što pre navikava na nošu.

Da ne razvlačim dalje temu o pamčnim pelenama - evo teme Pamučne pelene pa tamo ću nastaviti debatu o pamučnim

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.12.2015 21:21:10 >

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.12.2015, 21:30

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Meni su deca dobijala osip od pampersa ne znam koje posle toga nisam probala dok nisam nasla ove.sada koristim ksenija odlicne su a nisu ni skupe

clock-img

05.12.2015, 22:32

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne tripuješ, pampers grozno smrdi.

Treba da probas Predo da vidis sta smrdi. Posle njih Pampers mirise

clock-img

07.12.2015, 12:09

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Iskreno mislim da nema tih para koje će da potkrpe svo akanje. Nije tu samo ono pranje i osipanje. Te pelene treba oprati, osušiti (ako nema sušilicu, znač treba vreme), OPEGLATI. Da ne pominjemo ono da u početku bebe piškaju i kakaju posle skoro svakog podoja. Znači u startu ne znam koliko bi pelena morala da kupi. Nemam pojma koliko se kreću tetra pelene.
E sad, ima i ona varijanta pelena koje se peru, ali su kao pelena/gaćice i ne znam koliko su primerene za novorođenče.
Jedino što će finansijski da je spasi je da ih što pre navikava na nošu.

Da ne razvlačim dalje temu o pamčnim pelenama - evo teme Pamučne pelene pa tamo ću nastaviti debatu o pamučnim

Tako nešto sam joj i ja otprilike rekla ali rekoh hajde da pitam i druge da ne bude da sam ja razmažena pa me mrzi da perem i peglam ko luda...

clock-img

07.12.2015, 12:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

I ja sam violetu dobila u porodilistu i u dm-u. Ja nesto nisam zadovoljna , a i ono kacenje tj lepak je jako cudan.
Ne znam kakve kristale spominjete,ja to nisam videla. Sad koristimo dm-ove baby love al kazem smrduckaju mi pa smo kupili pufies sada. Muz me zove s posla , svratio je u Mercator i kupio bamboo tako da videcemo sad kakve su one

clock-img

07.12.2015, 13:25

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ni meni se ne dopadaju one iz dm-a. Probali smo bele, ali nekako su mi isuvise papirne. Ok je sto su ekoloske, sto ne mirisu, ali bas mi deluju kruto

clock-img

13.12.2015, 11:29

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja kupih juče te bijele iz DMa. Kakve su one? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

13.12.2015, 12:19

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Videces, mozda ti se i dopadnu. Dosta mama je zadovoljno njima, i meni su se isprva ucinile ok, ali napisala sam vec da mi nije odgovaralo to sto su nekako krute. Drugo, cini mi da je cetvorka za nijansu veca od cetvorke Pampersa, a mi smo ih koristile na pocetku nosenja cetvorke (uh, al' sam se izrazila, ali nadam se da razumes sta hocu da kazem) tako da su mi delovale em vece, em kruce. Verovatno se zbog toga i desilo da se nekoliko puta propiske sa strane. Ono sto mi se dopalo kod njih je sto ne mirisu. Mi sad koristimo bambo koje su odlicne, a probale smo i puffies, predo i teneru.

clock-img

13.12.2015, 14:20

clock-img

degu

pencil-img

11332

Mi koristimo pufies od početka, koje god da sam probala vraćala sam se na njih, al u zadnje vreme mi i one smrduckaju, promenili su pakovanje, šta su radili ne znam, al mi se ovo sad ne sviđa.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.12.2015, 14:44

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Puffies meni nikako ne odgovaraju, mislim Luki.
Te bele DM su kao karton.

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.12.2015, 14:44

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja kupih juče te bijele iz DMa. Kakve su one? user posted image

Jao meni bile užasne, kao karton.

Honey, I'm Home

clock-img

13.12.2015, 14:49

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Mi koristimo bijeli pampers, ali njoj izgleda odgovara, ne osipa se.