Poslednji tekstovi

ZAŠTO KAŽEMO LETO, A MISLIMO NA IZNENAĐENJA?
Plazma predstavila letnji program lojalnosti: Osvojite brendirane letnje aksesoare koji su potpun...
Promo objava
Promo kutak

Još je višanja pun zamrzivač...
Psihijatar dr Vladimir Đurić na svojoj Facebook stranici redovno deli priče iz svoje prakse, ali ...
Porodični odnosi

Ja razmišljam da to uradim sa svojim profilom, s tim da ne bih baš ograničila na ljude kojima sam bila u kući ili su bili u mojoj, ali makar da ih poznajem.
racunaj, bar 50 iz osnovne, bar 50 iz srednje, bar 50 sa posla, bar 50 sa faxa, bar 50 sa ranijih poslova i prvog faxa, bar 100 rodjaka, PUTA muzevljeva familija i drustvo... PLUS svi gradovi u kojima sam zivela, i PLUS sam novinar i znam gomilu ljudi! nema sanse! da zbog svih njih ne mmogu svojim ludacima da pokazem sliku na kojoj drugarica i ja u javnom WC-u interpretiramo zlatni sut iz Mi djeca s kolodvora Zoo?
ja sam otvorila nalog ali ne idem tamo stvarno me smara fb. Nemam puno rodjaka i prijatelja po inostranstvu sa kojima bih da se dopisujem imam jednu drugaricu u Svedskoj i kad hocu da je cujem okrenem je telefonom ili ona mene pozove. Uzasno me nervirali ti zahtevi od nepoznatih ljudi da mi budu prijatelji.....