Poslednji tekstovi

Dete jede sline iz nosa: Da li je to štetno?
Iako nema dobrog razloga da neko jede slinu, ova navika je vrlo česta u detinjstvu.
Zdravlje i bezbednost

Nek je čuva Bog, kao što ona čuva svu tu dečicu...
Dan pre će vam te dobre oči prilikom preoperativne pripreme naložiti da sutradan pod obavezno pon...
Zdravlje i bezbednost

Ja razmišljam da to uradim sa svojim profilom, s tim da ne bih baš ograničila na ljude kojima sam bila u kući ili su bili u mojoj, ali makar da ih poznajem.
racunaj, bar 50 iz osnovne, bar 50 iz srednje, bar 50 sa posla, bar 50 sa faxa, bar 50 sa ranijih poslova i prvog faxa, bar 100 rodjaka, PUTA muzevljeva familija i drustvo... PLUS svi gradovi u kojima sam zivela, i PLUS sam novinar i znam gomilu ljudi! nema sanse! da zbog svih njih ne mmogu svojim ludacima da pokazem sliku na kojoj drugarica i ja u javnom WC-u interpretiramo zlatni sut iz Mi djeca s kolodvora Zoo?
ja sam otvorila nalog ali ne idem tamo stvarno me smara fb. Nemam puno rodjaka i prijatelja po inostranstvu sa kojima bih da se dopisujem imam jednu drugaricu u Svedskoj i kad hocu da je cujem okrenem je telefonom ili ona mene pozove. Uzasno me nervirali ti zahtevi od nepoznatih ljudi da mi budu prijatelji.....