"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"
Jer smo tako u mogucnosti!
16.04.2011, 12:24
anajid
3545
Sanjice,ne znam tvoje ime i prezime
16.04.2011, 12:25
Sanjica26 RR
27076
Seti se samo one etno grupe Balkanike , ali mozes da me nadjes samo cirilicom
16.04.2011, 12:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anajid
Ja se lepo predstavila jednoj nasoj forumasici i poslala zahtev za prijateljstvo a ona me glantno odbila i to dva puta!
Stvarno? Bas bezveze
16.04.2011, 12:28
anajid
3545
IZVORNA PORUKA: verolino
Ja se lepo predstavila jednoj nasoj forumasici i poslala zahtev za prijateljstvo a ona me glantno odbila i to dva puta!
Stvarno? Bas bezveze
Mhm,mislim nikada nismo dosle u neki sukob i tako to,skroz smo u OK odnosima.Ali dobro svako ima pravo na svoju privatnost.
16.04.2011, 12:30
Anoniman
Tacno Mada, ja sam se i ovde i suvise otkrila, pa mi prijateljstvo na Fejsu dodje normalno I mislim da je bezbolnije odbiti zahtev, nego obrisati nekoga posle
16.04.2011, 12:36
Lu
15094
A mene je nakon nekog vremena obrisala jedna "frendica", a i ja tek nakon nekog vremena od toga primijetila slučajno jer sam vidjela objave kod drugih prijetelja i onda skontam pa i ja sam nju imala Ali ja ne zamjerim, jednostavno nismo imale neki kontakt na fb i obrisala me
P.S. Ovdje na RR komuniciramo normalno!
< Poruku je uredio Lu RR -- 16.4.2011 12:37:44 >
16.04.2011, 12:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR
A mene je nakon nekog vremena obrisala jedna "frendica", a i ja tek nakon nekog vremena od toga primijetila slučajno jer sam vidjela objave kod drugih prijetelja i onda skontam pa i ja sam nju imala Ali ja ne zamjerim, jednostavno nismo imale neki kontakt na fb i obrisala me
Ma ni ja...Mene su tri-cetiri devojke koje su otisle odavde obrisale sa Fejsa kad je bio onaj picvajz u avgustu...To me ne pogadja...Samo mi je nekako ruzan cin...I pomalo detinjast
16.04.2011, 12:40
Olga75
20593
ja prihvatam sve zahteve i onda posle mozgam ko je to
16.04.2011, 12:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR
P.S. Ovdje na RR komuniciramo normalno!
Ma da...To je najbitnije.
16.04.2011, 12:42
Anoniman
isti slucaj.....
16.04.2011, 12:45
Anoniman
Ja odbijam samo seike...
16.04.2011, 12:47
Anoniman
Ja odbijam samo seike...
Nisi ni ti prosta.
16.04.2011, 12:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Cindarella
Ja odbijam samo seike...
Nisi ni ti prosta.
Emire prihvatam
16.04.2011, 12:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR
ja prihvatam sve zahteve i onda posle mozgam ko je to
Isto
16.04.2011, 12:49
eni26
3380
Tacno Mada, ja sam se i ovde i suvise otkrila, pa mi prijateljstvo na Fejsu dodje normalno I mislim da je bezbolnije odbiti zahtev, nego obrisati nekoga posle