nemoj da ti sad hakujem profil i nacrtam brke na slike pa da vis
28.07.2011, 23:35
bokicans
1949
Ja mislim da ispod slike ,tamo gde piše tvoje ime,pa u produzetku samo stisnes ukloni oznaku.
< Poruku je uredio bokicans -- 28.7.2011 23:36:05 >
28.07.2011, 23:36
jovicaa
9471
IZVORNA PORUKA: Olga RR
nemoj da ti sad hakujem profil i nacrtam brke na slike pa da vis
ju, ju nemoj molim te, kako cu pred narod taka
28.07.2011, 23:36
Nensi*
6520
Nemam nigde opciju da uklonim fotografiju,pise samo ovo Означи особе на овој фотографији Подели Преузми Постави као основну слику профила Пријави ову слику
28.07.2011, 23:37
jovicaa
9471
dole ti pise ispod slike in this photo: tvoje ime i u zagradi remove tag, to klikni remove tag
28.07.2011, 23:39
Nensi*
6520
Naslaaaaaaaaa Nisam ni citala sta tu pise jer je bila gomila na spisku pa nisam ni mislila da moze tu da pise,al sam glupa
28.07.2011, 23:40
jovicaa
9471
super , nadam se da sam ti JA pomogla
30.07.2011, 09:34
Klarita
5279
Ne znam da li je ovo za temu negativne energije illi mozda sta me nervira....uglavnom radi se o FB, pa hajde da napisem ovde.... Uzasavam se kad kad vidim statuse odredjenih ljudi o Kosovu, vladi Srbije ili bilo cemu sto ima veze s politikom, a znam da ti isti ljudi jedva sastavljaju recenice, ne bave se nicim sem tudjim zivotima,a ovamo su glavni dusebriznici i patriote...o zemljo Srbijoooooooooo...muka mi je vise!
30.07.2011, 09:44
minavb
12959
Klarita, imam ja jednog frenda koji je iz susedne nam bivse republike. Zivi i tamo i ovamo, svercuje tamo odavde, i onda po fb pljuje vladu izdajnicku i sl. Kad god ga bocnem oko poreza koji ne placa i pasosazemlje koju mrzi , on obrise moj komentar. Mislim i da ce da me obrise i kao frenda uskoro. Ja mrzim lajkove. Retko lajkujem, kad bas nemam sta da kazem, ali uglavnom prokomentarisem sliku, post , link... Da se ja pitam, lajk bi se ukinuo.
30.07.2011, 09:56
Klarita
5279
Ma uzas....prosto mi je jezivo i uvek se iznerviram kad tako nesto procitam...ja lajkujem slike i lepe komentare...smesne linkove, ali na FB da raspravljam o vladi,Kosovu i Metohiji....ma dajte bre....Tadicu lopove i ostalo...aman ljudi moji...Strasno je...i uvek se iznova iznerviram sad mi smesno, ali vec par dana se nerviram kad im vidim statuse. Sinoc bas otvorim greskom profil mm i vidim status jednog njegovog "prijatelja" ciji je otac bio za ono vreme predsenik opstine, nakrao se samo tako, ne zna se koliko stanova ima i kuca i svega...za vreme bombardovanja pola grada nam bilo na Kosovu i grad trebao da salje cigare njima dole (i moj otac i stric i ujak su bili) kad ono nestale cigare, secam se kao juce zene i deca palcu ispred opstine,a on ih tesi, neka sta ce im bar c e da ostave pusenje (zene i deca plakali sto uz cigare jadni slali i hranu i odecu )...i sad on postavlja neki link o sadasnjem stanju na granicnim prelaima i komentarise kako da su dole pederi Tadic bi poslao 5000 vojnika da ih brani.....Pa mam sto ne ode ti ili tvoj otac? Sramota...taman sam htela da mu islomentarisem kada sam videla da sam na profilu mm
30.07.2011, 10:04
minavb
12959
Najlakse je patriJotisati kad ti je guzica bezbedno u koznoj fotelji ispred kompa. Ne jedi se, nisu vredni.
30.07.2011, 15:32
AndreaK
1324
i ja se pridruzujem ovom vasem tihom protestu laznih PATRIJOTA... juce sam pala u iskusenje da se ubacim u jednu diskusiju jer mi muka vise takvih ljudi, al nisam imala vremena pa sam, fala Bogu odustala od te ideje!
Isto tako ne volim ni statuse koji se zavrsavaju sa "90% ljudi ovo nece kopirati na svoj status, jer se boji da niko nece like ili se ________. Ako volis ________ kopiraj ovo..." bla bla bla... GLUPOSTI!
30.07.2011, 15:56
PoisonEve
4352
Ejmin for det! A imam i drugaricu koja dnevno promeni bar 3 statusa koje prepise sa nekog sajta, tipa: Zapamtite jednu stwar!!! Nikada o wama neće suditi oni bolji, uwek će o wama suditi oni gori!!!I onda ima 5000 lajkova i komentara u fazonu: Bravo, bas si pametna, slazem se i tako to Oh, dear!
30.07.2011, 16:17
bokicans
1949
IZVORNA PORUKA: PoisonEve
Ejmin for det! A imam i drugaricu koja dnevno promeni bar 3 statusa koje prepise sa nekog sajta, tipa: Zapamtite jednu stwar!!! Nikada o wama neće suditi oni bolji, uwek će o wama suditi oni gori!!!I onda ima 5000 lajkova i komentara u fazonu: Bravo, bas si pametna, slazem se i tako to Oh, dear!
Bas je pametna.Meni se dize kosa na glavi od onih poruka,kopiraj ovo na status pet puta i imaces para,i srece zivotu tvvom,...bla,blablabla,,,Sledeceg kog koga vidim takav status napucaću ga pet puta lančano.
A tek oni digimoni,tipa:Bolesna sam,imam temperaturu 40 i sada cu u bolnicu! ,A brate mili ispod 105 Lajkova Šta je tu super,sta im se tu sviđa?
30.07.2011, 16:33
PoisonEve
4352
Ma daaj! Te lancane poruke datiraju od moja babe...Kapiram da je zanimljivo deci osnovcima,ali starijima...
30.07.2011, 18:10
vukosava
4484
IZVORNA PORUKA: minavb
Najlakse je patriJotisati kad ti je guzica bezbedno u koznoj fotelji ispred kompa.
Upravo tako.
30.07.2011, 18:21
minavb
12959
Damn you gardens of time!
30.07.2011, 20:11
diximar
64
pa bas!!
30.07.2011, 21:06
nikita82
20
Meni FB sluzi za kontakt s nekolicinom prijatelja, slike ne postavljam, kao ni licne podatke. Smatram da je fb oaza za emotivne egibicioniste i za dokon polusvet
30.07.2011, 21:44
minavb
12959
IZVORNA PORUKA: nikita82
Meni FB sluzi za kontakt s nekolicinom prijatelja, slike ne postavljam, kao ni licne podatke. Smatram da je fb oaza za emotivne egibicioniste i za dokon polusvet
Dobrodosla na forum.
31.07.2011, 18:36
pepeljuga
2539
Ko je kome poslao rikvest???? A sta ja da kazem sto jos i radim pa vikendom klikcem do pola noci umesto da se naspavam, sinoc je mm hteo da me ubije
01.08.2011, 14:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino
Ponovo je na Fejsu akcija protiv raka dojke... Ove godine cemo u jednoj reci opisati stanje naseg ljubavnog zivota. Dakle, na svoj status stavi samo jednu rec (od ponudjenih dole) koja opisuje tvoje ljubavno stanje! Prosledi ovo i ostalim zenama koje poznajes!
BOROVNICA - solo
ANANAS - komplikovano je
MALINA - ne mogu da se odlucim
JABUKA - verena
TRESNJA - u vezi
BANANA - udata
AVOKADO - na drugoj strani sam
JAGODA - jednostavno ne mogu da nadjem "onog pravog"
LIMUN - zelim da budem solo
GROZDJE - zelim da se udam za svog partnera
02.08.2011, 18:35
Anoniman
Žene, da li je moguće da FB toliko pobrljavi pa prihvata zahteve za prijatelje i od nepoznatih ljudi
02.08.2011, 18:37
minavb
12959
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Ko je kome poslao rikvest???? A sta ja da kazem sto jos i radim pa vikendom klikcem do pola noci umesto da se naspavam, sinoc je mm hteo da me ubije
Cuti i salji mi materijal!