writing-img

Porodila se Rada T.! :)

clock-img

05.07.2012, 12:43

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Malo sam uranila sa temom, ali zato što želim da pitam, a da svi vide, da li neka devojka ovde može da pomogne Radi.

Naime, njoj je juče bio termin. Zadržana je na patologiji od četvrtka, prvo je bio planiran CR (imala je prvi put hitan CR), plus zbog problema sa pritiskom.
Tokom boravka tamo su joj dr rekli da čekaju da krene prirodno.
Danas je išla na oxy test i dali su joj 2ml da pokrenu kontrakcije, što se i desilo. Međutim beba je jako loše reagovala - ostao je bez kiseonika i pali su srčani tonovi. Nju su stavili na kiseonik i došla je sebi.
Sad joj kažu da je na UZ sve OK i da ipak i dalje čekaju da krene prirodno (!!!).
Ona nema para da da nekom za CR, a niko od dr neće da je preuzme. Načelnik nije tu, većina dr na godišnjem. Nalazi se u Frontu inače.

Ja molim, da li neko zna nekoga (ikoga) da priskoči u pomoć tamo? Jer ovo je meni jako strašno i od sveg srca se nadam da će sve biti kako treba i sa njom i sa bebom.

< Poruku je uredio Nada RR -- 7.7.2012 11:46:04 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

05.07.2012, 12:45

clock-img

Anoniman

Uzasni su !
Nemam nikog tamo nazalost , i stvarno se nadam da znaju sta rade ! Puno je pozdravi

clock-img

05.07.2012, 12:56

clock-img

Anoniman

U NS je prvi CR indikacija za drugi.

A beba je loše reagovala na kontrakcije ili na ta dva 2ml za pokretanje kontrakcija?

clock-img

05.07.2012, 12:57

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Na kontrakcije. I oni čekaju (!). Ona je uplašena.
Ne mogu da verujem da može tako...

clock-img

05.07.2012, 12:58

clock-img

Anoniman

Ona je skoro u punom terminu jel da ? Stvarno mi nisu jasni , da je tako maltretiraju user posted image
Mogu da zamislim koliko je prestravljena !

clock-img

05.07.2012, 13:02

clock-img

Anoniman

Kakva bagra! user posted image

clock-img

05.07.2012, 13:03

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Juče joj je bio termin.
Od četvrtka svaki dan joj je drugačije rečeno - te prirodni, te CR, i ostade da ide prirodno.

clock-img

05.07.2012, 13:04

clock-img

Saskica83

pencil-img

229

Citam i ne mogu da verujem! Pa dal je nas narod stvarno tolika stoka!!! user posted image

"Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna.
Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško podneti.
Ali, ako me ne možeš podneti u najgorem izdanju,onda me, dovraga, sigurno ne zaslužuješ ni u najboljem izdanju! "

clock-img

05.07.2012, 13:05

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

izgleda da jeste user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

05.07.2012, 13:07

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

koliko znam i u frontu je prvi CR indikacija za drugi, nije mi jasno sta cekaju? pare..???

rado bih pomogla, ali i sama sam pala u ruke dezurnih lekara, i pored nekih poznanstava... nadam se da ce se zavrsiti ok!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

05.07.2012, 13:09

clock-img

Anoniman

Moja dr ej na odmoru, tako da ne mogu biti od neke koristi. Nadam se da će ovo brzo da prođe!

clock-img

05.07.2012, 13:11

clock-img

Anoniman

kakva stokauser posted image ...
rado nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba.user posted image

clock-img

05.07.2012, 13:13

clock-img

miva

pencil-img

365

Rado izdrazaces ti!!! Bice sve ok!!!user posted image

clock-img

05.07.2012, 13:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Kako prirodan, pa ja mislim da to ne bi smelo?!user posted image
Nadam se da će sve biti dobro na kraju, i žao mi je što ne mogu da pomognem.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.07.2012, 13:20

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Jadna žena...Oni su tamo prava bagra, ako nemaš para ne možeš ništa. Ja imam tamo 2 doktora, imam i telefone ali ja sam platila za svoj porođaj....mogu da dam kontakte aline znam koliko će vredeti.user posted image

clock-img

05.07.2012, 13:20

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

da li je moguce! a bas ima lose iskustvo i sa prvim porodjajem!user posted image
nadam se da ce biti sve u redu!

clock-img

05.07.2012, 13:24

clock-img

zvrk.mrvica

pencil-img

850

jao sto me je potreslo ovo sto sam procitala :-(
iskreno se nadam da ce se neko javiti da pomogne nasoj Radi, ja nazalost nisam u istoj drzavi tako da nisam od neke pomoci
ne mogu da vjerujem da se dr tako igraju ljudskim zivotima :-(
RADi i njenoj bebi zelim sve najbolje nadam se da ce se sve pozitivno rijesiti

clock-img

05.07.2012, 13:32

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Drži se Rado ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

05.07.2012, 13:34

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

O je*em im sve po redu,idiota....oni bi nesto da izmisljaju na neduznoj zeni.

clock-img

05.07.2012, 13:37

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

Ajooj, nadam se da ce sve biti uredu!
Rado, sve smo uz tebe!!!
Ja nazalost, nemam nigde nikoga :(
Drzim palceve da se sve zavrsi kako treba!

clock-img

05.07.2012, 13:40

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Moja kuma se tamo porodila prosli ponedeljak.
DR koji je bio "veza" tj isla je planski, da je on porodi, je bio na veceri, kada su takodje bebi opali srcani tonovi. Tako da za tako bitne stvari, ne bih smela povezivati ljude iz druge ruke.
LM, kumu su i pogresno usili, tri konca za rektum. Kada su joj posle 6 dana injekcija protiv bolova poverovali da se ne pekmezi, vec nesto nije ok, videli su i sta. Ponovno odsivanje i zasivanje. Ne znam samo kako to vizita nije videla. Bebac se malo namucio i posle par dana inkubatora, ok je.
Kuma je ove sekunde u Frontu opet, jer ima temp 40. Grudi su upaljene. Kada je vec tako nadamo se da je to, a ne OPET rana.

Kazem, ona je SAD tamo. Ako bi znacio taj kontakt, napisi na PP. Opet da ponovim, o coveku ne znam nista - i kumu je em fino zanemario, em pogresno usio, ali ako je neki komtakt slamka spasa, tu sam..

Bice ok <3!

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 5.7.2012 13:42:18 >

clock-img

05.07.2012, 13:42

clock-img

dAKi89

pencil-img

425

Jao strasno, strasno! user posted image
Ne poznajem nikog, ali jedino sto mogu da kazem je da ode tamo njen muz i neka ih smara, nek ne ide kuci, neka zapitkuje "pa dobro sta ce biti sa mojom zenom?" neka INSISTIRA na carskom, neka kaze da to NE MOZE tako, i da ce biti posledica ako ne urade nesto!!!! To su nama savetovali da uradimo ako dodjemo u takvu situaciju OVDE u Subotici!!

SRETNO RADO!

clock-img

05.07.2012, 13:51

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: dAKi89

Jao strasno, strasno! user posted image
Ne poznajem nikog, ali jedino sto mogu da kazem je da ode tamo njen muz i neka ih smara, nek ne ide kuci, neka zapitkuje "pa dobro sta ce biti sa mojom zenom?" neka INSISTIRA na carskom, neka kaze da to NE MOZE tako, i da ce biti posledica ako ne urade nesto!!!! To su nama savetovali da uradimo ako dodjemo u takvu situaciju OVDE u Subotici!!

SRETNO RADO!

To sam i ja htela da napisem! Ako vec ne mozete da nadjete nekog onda se tamo svadjajte ako treba. TO je jedini nacin da se u nasim bolnicama nesto uradi.

Rado zelim ti da ipak sve prodje kako treba, da brzo pobegnes iz te ludnice i da uzivas sa svojom bebom.

clock-img

05.07.2012, 13:54

clock-img

Anoniman

jao, ovo je strasno! user posted image  kad vidis ovakvu temu, ocekujes radostan sadrzaj, a ne ovo....na zalost, ne znam nikog...

clock-img

05.07.2012, 13:54

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

daki slazem se sa tobom u potpunosti.