cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porađa se Rada T.! :)

clock-img

05.07.2012, 16:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Drzim fige. Mogu da zamislim kako se uplasila. Bas sam se smorila. Okice, svaka cast.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.07.2012, 16:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30530

IZVORNA PORUKA: tijatija

Sve je ovo strasnooooooo, mito, korupcija i to sto nasilno teraju na prirodni porodjaj jooooooooj neznam sta bi sve napisala user posted image
Neka odmah mm ili otac ili brat podje za novinare / Mogu misliti koliko pati... kako je uplasena user posted image uh nedaj boze... Samo da prodje sve ok user posted image
Rado drzi se user posted image

Džaba sve, ja sam juče išla da se žalim u Ministarstvo zdravlja i rekli su mi da nemam mkome jer je smena vlasti i nikog ne zanima više ništa.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

05.07.2012, 16:16

clock-img

nina26

pencil-img

3303

O Boze citam i ne verujem.... Nadam se da su dobro i ona i beba!

Ako je prvi imala cz trebalo bi i drugi da bude bez pogovora, ovo je stvarno brutalno sta rade zenama!

Bas danas u Blicu vest o NF kako je nacelnik ukinuo laparskopijsku intervenciju kod vanmatericnih trudnoca...toliko o toj bolnici. user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

05.07.2012, 16:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34441

Nemam reči za to kakva smo stoka. Strašno. Nadam se da je sve ok. Rado user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.07.2012, 16:36

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Sada mi javlja drugarica da sestre ne mogu da je nadju...user posted image Bogami sat vremena sam cekala da se javi. Kaze niko pod tim imenom i prezimenom se danas nije porodiouser posted image Javice mi ako njoj budu newsto javile ...

clock-img

05.07.2012, 16:41

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

Drzim palceve da bude do kraja dana!!!

clock-img

05.07.2012, 16:45

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Kako nemogu da je nadju?Valjda nije josuvek na patologiji user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

05.07.2012, 16:49

clock-img

nink

pencil-img

1125

Jadna zena,drzim palceve...U kakvoj mi drzavi zivimo.......Cekamo lepe vesti...

clock-img

05.07.2012, 16:53

clock-img

zvrk.mrvica

pencil-img

850

okice ako bilo sta saznas javi

clock-img

05.07.2012, 16:56

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Ej sve je u redu. Nasli su je ,na patoligiji trudnoce je. Obisla je koleginica... Kaze da je Rada sasvim dobro i raspolozena. Drze je "na oku" i kad bude trebalo porodice je. U terminu je i prate je uredno... Nema mesta panici user posted image

clock-img

05.07.2012, 16:59

clock-img

soni

pencil-img

5581

user posted image

NAVIJAMO RADO!!!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

05.07.2012, 17:00

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

jao super!Bas mi je drago,a mislim da je i radi drago sto e ipak neko i sa ovog foruma nasao da se pobrinu o njoj!

clock-img

05.07.2012, 17:07

clock-img

zvrk.mrvica

pencil-img

850

e pravo mi je drago da je sve ok, eh mogu misliti kako se iznenadila kada je vidjela tvoju prijateljicu koja joj je sigurno rekla da ju je poslala cura sa rr

clock-img

05.07.2012, 17:09

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

To znaci da je i bebcu bolje?

clock-img

05.07.2012, 17:14

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: tijatija

Sve je ovo strasnooooooo, mito, korupcija i to sto nasilno teraju na prirodni porodjaj jooooooooj neznam sta bi sve napisala user posted image
Neka odmah mm ili otac ili brat podje za novinare / Mogu misliti koliko pati... kako je uplasena user posted image uh nedaj boze... Samo da prodje sve ok user posted image
Rado drzi se user posted image

Džaba sve, ja sam juče išla da se žalim u Ministarstvo zdravlja i rekli su mi da nemam mkome jer je smena vlasti i nikog ne zanima više ništa.

Strasno.. Nema se kome vise obratiti...

clock-img

05.07.2012, 17:24

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Rado drzi se! Navijamo iz sve snage da sve bude ok. user posted image
I onda se neko pravi pametan i govori mi da mi ne treba veza za porodjaj! user posted image

clock-img

05.07.2012, 17:27

clock-img

Okica sljokica

pencil-img

1270

Ej nista,svako bi to uradio na mom mestu... Nego zvrk,ja mislim da ona nije ni skontala da je neko sa rruser posted image posto je ta koleginica rekla da ju je poslala Marijana M. a to je moja drugarica... tako sam poslala NM pp da joj javi da smo to mi,drustvo sa rr user posted image pod tudjim imenomuser posted image

clock-img

05.07.2012, 17:29

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Rado drzi se! Navijamo iz sve snage da sve bude ok. user posted image
I onda se neko pravi pametan i govori mi da mi ne treba veza za porodjaj! user posted image

Potpisujem

clock-img

05.07.2012, 17:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Dobro je, mi se uspanicile.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

05.07.2012, 17:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Drz se Rado, dobro je. Svaka cast Okice.
Cuj, bez veze otici, ogromna je hrabrost. Ja znam da nije svako u mogucnosti to sebi da priusti ali to je najbolja moguca investicija. Drzimo fige da sve bude brzo i da sto manje boli. Pozz

clock-img

05.07.2012, 17:45

clock-img

Anoniman

Zar je već došlo vreme??? Držimo fige Rado!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2012, 18:11

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Rado, kako god bilo, zelim ti srecu i brz oporavak a bebca koji lepo spava...

clock-img

05.07.2012, 18:28

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ha,ja sam vidovita user posted image
Hvala bogu da je bolje user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

05.07.2012, 22:55

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

ima nesto novo

clock-img

06.07.2012, 09:31

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Rada se rano jutros javljala i zamolila da prekucam sms ovde:

"Jedva čekam da dođem kući i da vas sajber sve izgrlim i izljubim. Hvala na podršci! Stvarno mi nije bilo svejedno ovih dana. Jbg valjda je normalno da se čovek boji nepoznatog.
Imala sam u poseti jednu divnu babicu koja mi je sve potanko objasnila, šta je bilo, šta mi se desilo i, što je najvažnije, da je beba OK. Zatim mi je i doktorka sa odeljenja prilikom ultrazvuka objašnjavala šta ćemo i kako ćemo... Čini mi se da juče niko od mojih prijatelja nije sedeo skrštenih ruku. :) Javljam se kad sve bude gotovo! LJUBIM VAS!"

Izgleda da je značilo što su se ljudi raspitivali, zvali, obilazili... HVALA SVIMA!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel