Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Kad bude bio u stanju da mi kaze "mama donesi mi molim te parce hleba sa marmeladom, ja sam mnogo gladan" tim recima smatracu da dobro prica
. Divan je. i imas divana sa njim sto je po meni vrlo bitno. Nekako kad komunikacija ide u dva smera sve je lakse. Npr meni bi se D radje drala tj kenjkala nego da mi kaze da npr hoce da opere ruke (to nam je bila situacija pre neki dan). Znaci isprljala se i htela je da opere ruke a zna da kaze "peje juku" ali ne ona je odlucila da kenjka i da ja treba da pogadjam sta njoj u tom trenu fali.
I ja nabrajam i nabrajam i na kraju je pitam hoces li da operes ruke i ona kaze DA. e kad je nisam zgromila eheehhe... Ali eto takva je. Nema sanse da bi nesto izvukla iz nje ukoliko ona ne zeli da kaze. Citamo i mi knjige ali ona vise nekako obraca paznju na boje i ilustracije nego na samu pricu. Eto npr citali smo ruzno pace, ona zna i sta je lokvanj i trska i koje su boje pticice al kad je pitam u sta se pretvorilo ruzno pace kad je odraslo cuti kao mula
imaju teorije baš lude...kakve veze cucla ima sa pravilnim govorom