Poslednji tekstovi

Žena u trudnoći OSTARI i do 5 GODINA?
Epigenetske analize pokazale su drastične rezultate i iznenadile naučnike.
Trudnica

Znate li šta je ljubičasti plač kod beba?
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama

Kad bude bio u stanju da mi kaze "mama donesi mi molim te parce hleba sa marmeladom, ja sam mnogo gladan" tim recima smatracu da dobro prica
. Divan je. i imas divana sa njim sto je po meni vrlo bitno. Nekako kad komunikacija ide u dva smera sve je lakse. Npr meni bi se D radje drala tj kenjkala nego da mi kaze da npr hoce da opere ruke (to nam je bila situacija pre neki dan). Znaci isprljala se i htela je da opere ruke a zna da kaze "peje juku" ali ne ona je odlucila da kenjka i da ja treba da pogadjam sta njoj u tom trenu fali.
I ja nabrajam i nabrajam i na kraju je pitam hoces li da operes ruke i ona kaze DA. e kad je nisam zgromila eheehhe... Ali eto takva je. Nema sanse da bi nesto izvukla iz nje ukoliko ona ne zeli da kaze. Citamo i mi knjige ali ona vise nekako obraca paznju na boje i ilustracije nego na samu pricu. Eto npr citali smo ruzno pace, ona zna i sta je lokvanj i trska i koje su boje pticice al kad je pitam u sta se pretvorilo ruzno pace kad je odraslo cuti kao mula
imaju teorije baš lude...kakve veze cucla ima sa pravilnim govorom