IZVORNA PORUKA: nata11
MamaKos ajd molim te predlozi mi konkretnu kremu. (pokusah da pratim sve sto si pisala ali ne stizem)
Oduvek mesovita koza bez akni i bubuljica ali nakon trudnoce ekstremno suvi obrazi. Pritom da je nesto +35. Odvojila bih do 40-50 E.
P. S. I sta je po tebi najbolje za mitisere na nosu.
Nato, ja konkretno za ekstremno suvu kozu uvek preporucujem Dr. Hauschka kremu od ruze koja je nenadmasna! (Oko 3000) ili weleda skin food kremu (oko 1000) ako hoces samo kremu da koristis. ili ovu Aeri korejsku emulziju koja je odlicna za hidrataciju, ima je u DMu, oko 700 din , dole je link .
Ali mislim da bi ti sto se hidratacije vise znacio dobar peptidni serum (konkretno The Ordinary ovaj evo linka )
Matrixil koji je tu da ti nahrani kozu i da je hidrira dubinski. Preko mozes bukvalno bilo koju kremu jer je tu samo da "zakljuca " serum koji radi sav posao. Imas i balea aqua ili ziaja acai berry ili sa krastavcem, sve su tu oko 400, 500 dinara.
Aeri -link za Aeri emulziju
Za bore retinol, nocu samo , 0,2 % u skvalanu the orinary, preko njega ne moras nista.
Mitiseri na nosu, ili bilo gde, samo kozmeticar, ili hemijski pilinzi kod kuce, tipa noreva facial srub koji je odlican. Ali moraju da se istisnu , pa tek onda da se pilinzima spreci dalje nastajanje.
< Poruku je uredio MimaKos -- 25.8.2019 15:00:28 >