Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

,mislim da je dobar lijek ,sretno ostalim buducim mamicama
,planiram ici na trecu bebu al probacu prvo bez ikakvih ljekova ,pa cemo viditi ,pucam na curicu imam 2 decka ,valjda ce mi je bog datiii
Valjda će i meni pomoći klomifen da dobijem
24.10.2012 pocinjem piti treci dan ciklusa,odlazim na folikulometriju 10dc...2.11.2012 DESNO FOLIKUL (VODECI)13MM,5.11.2012 nema tog folikula vodeceg na desnom jajniku ali sad ima na LIJEVOM 16MM(VODECI)....IGROM SLUCAJA MORALA SAM ,ici na put na kojem sam i sad...sad mi molim vas objasnite dal je moguce da je pukao na desnom nemoguce da ga nema...odjednom
[sm=zmeden.gif..
,a to se baš i meni desilo prvi ciklus sa klomifenom na 9 dc radila sam folikulometriju i dokt. mi je vidjela kako je već pukao
Ja bi trebalo od sutra da krenem sa klomifenom, dr mi je rekla drugi dan da pocnem po dve,valjda ujutru i uvece. Dobila sam danas popodne, negde oko 4h pa sad razmisljam da li se sutra racuna drugi dan ili prekosutra
ma stalno sam u nekoj frci da nesto nisam dobro razumela pa da nesto ne zeznem..inace prvi put se srecem sa klomifenom pa valjda zbog toga i ta panika
uglavno da ponovim..Zelim ti sve najbolje, laku trudnocu a ti da svih devet meseci uzivas i bez i jedne brige docekas svoju
neznam vise nista...samo da sutra sto prije dodje