cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pampers pelene

clock-img

10.06.2010, 16:41

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Nikako vise ne koristim Pampers.....uopste mi se ne dopada sto su tako naparfemisane....lekari stresiraju kako je bitno da zene NE koriste dnevne ni rednovne uloske sa mirisom, i kako to nije zdravo, pa kako bi onda bilo zdravo za bebe?  Ovde imam srecu da imam izbor prirodnih pelena, koji nisu izbeljivane hlorom, a ni nemaju mirisa ni boja u sebi...tako da te korstim, a i nasla sam neke jeftine, koje isto nemaju parfema u sebi...tako da sam sa njima za sada zadovoljna....

clock-img

10.06.2010, 16:48

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nikako vise ne koristim Pampers.....uopste mi se ne dopada sto su tako naparfemisane....lekari stresiraju kako je bitno da zene NE koriste dnevne ni rednovne uloske sa mirisom, i kako to nije zdravo, pa kako bi onda bilo zdravo za bebe?  Ovde imam srecu da imam izbor prirodnih pelena, koji nisu izbeljivane hlorom, a ni nemaju mirisa ni boja u sebi...tako da te korstim, a i nasla sam neke jeftine, koje isto nemaju parfema u sebi...tako da sam sa njima za sada zadovoljna....

Ajde odma da pokrenemo biznis, ti salji ja cu da uvaljujem, zaradu delimo po pola user posted image

Salu na stranu, verujem da tamo imas mnoogo bolji izbor pelena, mi smo ovde siroma* duse, uvaljuju nam kojekakvo sr...

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

10.06.2010, 16:57

clock-img

Verus

pencil-img

11942

znam neno...:( stvarno mi dodje da pokrenem neku proizvodnjuuser posted image  uvoz se ne bi isplatio, bile bi previse skupe, i ovde nisu bas dzaba..ali nije strasno u odnosu na plate...a kod nas je sve u pm skupo....ali ove Target marka (sto je jedna lokalna radnja) su jeftine. 50 komada za 7.76$....a ove druge dodju za 44 kom 12 dolara....pa rotiram i jedne i druge....

clock-img

10.06.2010, 17:03

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

user posted image Ja bila davno u Targetu, imam jos keseuser posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

znam neno...:( stvarno mi dodje da pokrenem neku proizvodnjuuser posted image  uvoz se ne bi isplatio, bile bi previse skupe, i ovde nisu bas dzaba..ali nije strasno u odnosu na plate...a kod nas je sve u pm skupo....ali ove Target marka (sto je jedna lokalna radnja) su jeftine. 50 komada za 7.76$....a ove druge dodju za 44 kom 12 dolara....pa rotiram i jedne i druge....

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

10.06.2010, 17:11

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ubijas meuser posted image  sta ti nedostaje iz Targeta da ti saljem?? And by the way-email me your mailing address.  I promise I'm not a crazy personuser posted image

clock-img

10.06.2010, 17:24

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Mi smo neki dan uzeli u Merkatoru Lumpi pelene, samo da probamo. Iskreno, ja sam oduševljena. Skoro su iste kao pampers, samo ne mirišu kao one. A cijena je ekstra. Pakovanje br. 4 je 12,5 eura ili 25 KM.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

10.06.2010, 17:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Snješka koliko ih ima u pokovanju? I jel im se rasteže ona traka sa strane?

I flunked anger management! }:->

clock-img

10.06.2010, 18:00

clock-img

snješka

pencil-img

1611

U pakovanju je 80 komada. Ima i pakovanje od 50 komada i košta oko 9 eura ili 18 KM. Imaju rastezljivu trakicu kao i Pampers. Ma skoro su iste kao Pampers samo što nemaju mirisa.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

10.06.2010, 18:07

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Pa dođe jeftinije user posted image Sad sam baš gledala, nekih 5 centi po peleni.

Skoro smo kupili to GIANT pack - 82 kom - 17€ - pampers

Na online prodavnici nema tog velikog pa da uporedimo cene. (to pakovanje lumpi od 50 kom je ovde 7.79€)

clock-img

10.06.2010, 18:25

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Na online prodavnici nema tog velikog pa da uporedimo cene. (to pakovanje lumpi od 50 kom je ovde 7.79€)

Ma znam ja to draga moja, kod nas je sve skuplje, kao da smo Bog zna gdje, a ne u Sarajevu...Ovi se nafurali da su u najmanju ruku Njemačka...mamicu imuser posted image

clock-img

10.06.2010, 18:35

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Super sto ne mirisu!!!user posted image

IZVORNA PORUKA: snješka

Mi smo neki dan uzeli u Merkatoru Lumpi pelene, samo da probamo. Iskreno, ja sam oduševljena. Skoro su iste kao pampers, samo ne mirišu kao one. A cijena je ekstra. Pakovanje br. 4 je 12,5 eura ili 25 KM.

clock-img

22.06.2010, 13:04

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Ja probala Huggies, preporučila mi drugarica, njoj su bile jako dobre za sina...
A meni su užasne! Stalno je mokar, kad god ga presvučem prodje sa strane!
I sve sam probala: pišu gore i gole i u stranu i onaj rastegljivi deo oko noge lepo i pažljivo da izvučem pa onda da uvučem.... i ništauser posted image
Više ne eksperimentišem!
Pampers one Activ baby, te su mi bile ok i više ne menjam....
Samo da potrošim ove užasne peleneuser posted image

clock-img

22.06.2010, 17:21

clock-img

Anoniman

Ni nama nisu odgovarale, a drugarici super. 

clock-img

22.06.2010, 18:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ja mislim da ga u Srbiji nema, tek neka trgovina Leclerc - kuma mi sad kupila pampers od 132 kom - platila 18 €

da se utepa čovek ništa vviše

clock-img

22.06.2010, 19:01

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ali Pampers nema nikakav miris nego smrdi na sam taj njihov materijal.. Jedino sam probala Evy Baby i one su bas namirisane i zato nisam htela da ih koristim.. bas zato jer ni ja uloske sa mirisom ne volim..

Ma dobar je Pampers...doduse sem te dve fele nisam probale nikakve druge..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

22.06.2010, 22:21

clock-img

Anoniman

i meni pampers smrdi ali su mi ok
smrde mi i sensitive maramice...
ali sam od firme dobila brdo  tih maramica pa moram njih dok ne potrosim

clock-img

22.06.2010, 22:25

clock-img

gagins

pencil-img

680

Na "miris" pelena sam se naviklauser posted image ,a sto se maramica tice,meni Pampers smrde sve,sa Sonjom sam koristila samo Nivea,a sad kupujem Bekutan i jako sam zadovoljna!

clock-img

22.06.2010, 23:00

clock-img

jacikaci

pencil-img

106

Mi smo sve isprobali još sa batom i moram ovde da prijavim da je njemu od Boni suprimsa izašao takav ojed da smo se mesecima lečili! Sve smo probali i našli Evy baby - oduševljeni smo! Jeste da mirišu,ali mi Vule nikad nije dobio ni bubuljičicu od njih, a ni sad Tasi. Od početka ih koristimo. Maramice takodje njihove, mada ponekad uzmemo druge koje ima, sa njima nije bilo nikada problema.

clock-img

23.06.2010, 10:58

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Milošu najviše odgovaraju Libero br 6 u Rodiću su trenutno 1335 din +10% popusta stvarno su dobre.

clock-img

23.06.2010, 11:02

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

kupila sam molfix da probamo, posto nisam mogla nigde da nadjem huggies 6-icu. Prvi utisci o Molfix pelenama...user posted image user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 11:04

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Kakve su to Molfix nigde ih nisam videla Jeco?

clock-img

23.06.2010, 11:08

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

turske. Pamučne, meke...stvarno su dobre. Prodavačica me ubedila, kaže ko je jednom probao od sad stalno njih kupuje. Čak su i jeftinije.
Evo link

MOLFIX

Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 11:22

clock-img

simke

pencil-img

2713

Reklama za molfix>KLIKNI  user posted image

Ja ih nisam nigde videlauser posted image

< Poruku je uredio Jeca RR -- 23.6.2010 11:28:02 >

clock-img

23.06.2010, 11:25

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam ih kupila u parfimeriji Godina, ugao Kneza Miloša i Narodnog fronta

Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 11:27

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: simke

Reklama za molfix>KLIKNI  user posted image

Ja ih nisam nigde videlauser posted image

Nije ti dobar link, simke user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!