cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pampers pelene

clock-img

23.06.2010, 11:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ispravila sam joj ja sad link

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 11:28

clock-img

simke

pencil-img

2713

Hvala Jecouser posted image Htedoh reći,nisam ih videla u Novom Saduuser posted image

< Poruku je uredio simke -- 23.6.2010 11:29:44 >

clock-img

23.06.2010, 11:31

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ro obožava ovu reklamu
MOLFIX

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.06.2010, 11:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A mi ovo sve u temi pampers ccccuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.06.2010, 11:32

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam taj link i dala...luka isto obozava tu reklamu user posted image

Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 11:33

clock-img

simke

pencil-img

2713

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ro obožava ovu reklamu
MOLFIX

Pa,to je ta reklamauser posted image I Simke je obožavauser posted image

clock-img

23.06.2010, 11:34

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Jeco ali vidim samo do 5 jel Luki nije mala 5?

clock-img

23.06.2010, 11:36

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

prekopirala sam sve u temu Pelene....

< Poruku je uredio Jeca RR -- 23.6.2010 11:37:10 >

Robin Sharma

clock-img

23.06.2010, 12:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: simke

Reklama za molfix>KLIKNI  user posted image

Ja nikada nisam ovu reklamu videla.

Niti sam čula za ove pelene.

clock-img

27.06.2010, 11:50

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Koristimo Premium Care od početka, za sada nam nijednom nisu pustile ili da je imala neku reakciju na njih. Pre par dana smo na trojku prešli. Za sada ostajemo pri njima.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.06.2010, 15:38

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: nensi27

I mi koristimo Pampers Premium care i zadovoljna sam...Kad potrosimo ovo pakovanje prelazimo na dvojku user posted image

Evo ja da citiram sama sebe iz teme pelene...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

27.06.2010, 17:16

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sam probala samo jedan komad tog Premium care i meni se ne svidja, u smilu da je pod prstima, barem meni, mnogo prijatnije žuto pakovanje Pampersa - New baby. Smatram da je onda i mojoj bebi za guzu prijatnije baš to žuto pakovanje.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

11.07.2010, 09:34

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

A sta se desava sa nagradnom igrom? Ja skupljam medvedice, ali od nagradne igre ni od korova....kako se ona pojavljuje..? I kad se pojavi koliko traje?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

14.07.2010, 15:06

clock-img

izabella7

pencil-img

256

Pocinjem da sumnjam u pampers....cesto se desava da mu kaka izadje na ledja,dok miruje i spava ok,ali kad krene da se okrece i prevrce i u tom momentu kaki,gotovo!Ode sve na bodic do pola ledjauser posted image  i iz tog razloga a i zato sto vec ima oko sedam kila presli smo na cetvorku,nekakva aktiv za aktivne bebe,jel' te.Ali evo jutros opet ista stvar,snjurila sam ga pod tus koliko se ukakio.
E sad jel to do pelena ili do okret+preokret+kakenje?jel vam se desava?

clock-img

14.07.2010, 15:10

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Izabella, ja sam kupila vec Pampers 4 (onaj beli), stavljam ga nocu, a Lara ima oko 6200. Sada imam Libero 3 i cim potrosim uzimam 4. Probaj neke druge, dosta njih se zalilo na Pampers (od 3 pa na dalje)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

14.07.2010, 15:22

clock-img

izabella7

pencil-img

256

Moracu,vidjela sam nekakve imaju kao strech ledja.Volim pampers stvarno,i sve te njihove slicice po pelenama,ali propustaju.

clock-img

14.07.2010, 15:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: LillyT
Probaj neke druge, dosta njih se zalilo na Pampers (od 3 pa na dalje)

Slazem se sa ovim. Nama su Pampres bile prilicno OK dok nismo dogurali do trojke, a onda problemi sa curenjem na sve strane user posted image I stalno sam im se vracala jer su najrasprostranjenije pelene i ima ih svugdje (dok za druge moram malo da se prosetam da ih kupim), ali nikad nisam bila 100% zadovoljna. A plus je pocela da ima osipe po guzi i to samo kad koristi Pampers pelene ili one narandzaste maramice. Tako da smo mi skroz odustali od njih.
A i nekako mi smrduckaju, ali to je opet stvar ukusa, odnosno mirisa user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.07.2010, 15:45

clock-img

maslinica

pencil-img

769

izabela..uzmi ti veci, moj PETAR JE BALAVAC ZA (ups caps lockuser posted image ) tvog, a u trojci smo.predji na veci. ja koristim 3 one premium care i zadovoljna sam, bar za sada necu nista da menjam!

clock-img

14.07.2010, 15:52

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

I mi koristimo pampers premium care 2 i za sada je super, ni jednom nisu propustile ili da se osuo. Pa videcemo posle sta ce biti.

clock-img

14.07.2010, 15:58

clock-img

izabella7

pencil-img

256

I ja sam bila zadovoljna do prije par dana,dok nije poceo da se prevrce i bacaka i trojka mu je bila ok.Onda uzmem vece,cetvorku i fino su mu onako duboke na ledjima.Ali izgleda da popusti ono oko struka i prodje na ledja.Da potrosim ovaj paket pa cu nesto drugo probati,dal vece il drugog proizvodjaca.. 

clock-img

14.07.2010, 17:13

clock-img

Grejs

pencil-img

250

Mi smo danas presli na pampers 4,iz 3 nam je sve curelo!user posted image

"Neki traže da budemo ne njihovi prijatelji, već prijatelji njihovih zabluda. Zbog toga se ne ostvaruju ili kvare mnoga prijateljstva.", Duško Radović

clock-img

14.07.2010, 18:09

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Mi smo u 3. i super nam pasu, pre dva dana sam uzela one narandzaste "Sleep&Play" i ne svidjaju mi se, mada su tanje i cini mi seda su njemu prijatnije jer su laganije i nemaju gume, ali mu ih menjama na svaka 2 sata skoro jer se brzo natope, najvise mi se svidjaju "Active baby", cini mi se da najbolje upijaju i retko propustaju. Jedino imam problem, s vremena na vreme sto se izmigolji, pelena mu spadne na kukove pa se popiski ali to bi se verovatno desavalo i s drugim a ne samo s Pampersom...
A sto se maramica tice, u 98% slucajeva koristim Niveine, a sad sam uzela Pampersove zelene i narandzaste, zelene nisu nista posebno, miris mi se ne svidja ali sam zadovoljna jer su dosta vlazne, aove narandzaste mi se jako svidja kako mirisu. Ali s mirisom prednjace Nivea Toddies.

< Poruku je uredio lothroniell -- 14.7.2010 18:15:28 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

14.07.2010, 18:16

clock-img

Unica

pencil-img

481

mi smo probali Libero i odusevljeni smo. stvarno su skroz pamucne i napokon ne smrde... i ni jednom nam se nije desilo da procure mada ni sa Premium care nismo imali taj problem... 

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

15.07.2010, 09:11

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Problem nastaje kad dodjete do 5 ili 6, desi se da mu propste oko struka dok smo u šetnji a i moj klinac pije dosta tečnosti pa onda dok sedi pritiska taj gel u pelenama i onda procuri tu oko struka. VIše se ne dešava da se skvasi noću jer sada pije mleko samo pre spavanja.

clock-img

15.07.2010, 10:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kupili smo pampers 3 boze kako smrde nikad neznam da li se ukakila ...user posted image