Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posedov...
Zdravlje

tako i sada ako pojedem malo osecam mucinu od toga tako da i ne jedem puno.
. ja sam u 12. nedelji trudnoce (pocetak) i jedem sve sto mi se jede. a u poslednje vreme mi se mnogo jedu kokice, i zbog toga nisam mnogo srecna jer su slane pa sam probala jedno vece da ih ne jedem i od muke i zelje nisam mogla da zaspim do 2! inace nikada u zivotu nisam probala koka kolu a u 8. i 9. nedelji sam pila po 2l dnevno. doktor mi je rekao da treba paziti na ishranu ali ako mi se pojavi zelja za bilo cim da slobodno jedem jer je za organizam mnogo gora nervoza nego jedan hamburger iz meka. i ja ga sada slusam i jedem sve za cim imam zelju. cigarete i kafu sam ostavila onog trenutka kada sam saznala da sam trudna i uopste nemam zelju za njima, samo sam jednom sanjala da pusim a kafa mi ni ne pada na pamet...
bila zato manijak za svim slatkim, bilo mi je normalno da sama pojedem celu cokoladu, to cak nije bilo vise ni cudno.. i nemam one zelje za slatkim ko sto sam inace imala barem jednom nedeljno... mm uziva jer mi kao trudnici svi poklanjaju neke cokoladice ili bombonice a ja nista od toga ne mogu, pa pojedem nesto malo i ostalo mu sve dam
.Tako da sam onda uglavnom jela po jedan sladoled na stapic nedeljno
,a ponekad jos neki ali krisom
!?