writing-img

RE: Lak za nokte

clock-img

31.01.2012, 11:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

hvala puno, pogledaću još danas :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

11.02.2012, 23:17

clock-img

Anoniman

Eto, ovaj put mi je namazala neki novi Njemački extra mega giga gel koji je otpao! user posted image Zašto ljudi vole da menjaju nešto što valja? Ako je meni stari gel držao 4 nedelje, i držao bi i duže nego je gadno što izraste, šta filozofiraš sa novim gelovima? Uzela sam turpiju, skinula cvetiće, izravnala prelaze gde je pootpadalo i premazala bbraon lak. Planiram da ih skratim i da ih pustim da izrastu sami, neću ih dalje turpijati. I neko vreme ih neću ojačavati, malo sam se smorila od francuskog mankira. 

clock-img

12.02.2012, 09:26

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

namazah ih sinoc posle sto godina...crveni, kratki, to mi je uobicajeno i tako najvise volim...a lak koji god da uzmem, traje mi oko nedelju dana otprilike, valjda to ima veze sa tom kratkocom, ali bas nemam problema da se iskrza brzo...mada sam ipak za opi raspolozena, kanim se da uzmem jedan opet ovih dana, prethodni mi je trajao vise od godinu, a i njega kad namazem, pa moze da prodje i desetak, a da ne moram da mazem opet, eventualno prebacim jos jednan sloj da se pokrije sta je izraslo i to je to...i super mi je sa njima sto se ne zgusnjavaju, ili ako se i zgusne malo, pre koriscenja pod vrelu vodu i opet ko da je nov...mada, da sam sklona menjanju boja, ne verujem da bih se bas na njih odlucila, s obzirom na cenu...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

clock-img

19.03.2012, 13:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

U subotu sam išla kod manikira, i odlučila se za trajni lak. Ima raznih boja i ja sam izabrala crveni. Maže se podloga, dva sloja laka i završni sloj. Svako put se nokti stavljaju u lampu, drugačiju od onih za gel. Lak se obnavlja na tri nedelje, prosto zato što nokti izrastu, inače ostaje potpuno netaknut.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

19.03.2012, 13:51

clock-img

Anoniman

Zbog tog izrastka sam ja odlučila da neću te trajne lakove. 

clock-img

19.03.2012, 13:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja juce uradih izlivanje, zadovoljna sam. Prvi put stavljam gel pa cemo da vidimo koliko ce izdrzati

clock-img

19.03.2012, 13:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Tash

Zbog tog izrastka sam ja odlučila da neću te trajne lakove. 

Meni se baš sviđa, a svakako bih obnavljala ove moje na 4 nedelje pa mi isti đavo, samo ću češće da idem kod kozmetičara.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

19.03.2012, 13:57

clock-img

Anoniman

E, od 11.02. do pre 2-3 dana sam se svim silama trudila da skinem ostatke gela (turpijom, zubima), i evo napokon sam uspela. Bole me nokti i dalje užasno, oštećeni su haotično, i jedva čekam da ovo izraste i da prestane da boli. 

clock-img

19.03.2012, 13:58

clock-img

viking

pencil-img

6644

Kako vam ne dosadi isti lak mesec dana? user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

19.03.2012, 14:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja samo mažem crveni user posted image

clock-img

19.03.2012, 14:06

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I ja. Sad imam french, a planiram za 3, 4 nedjelje da stavim crveni trajni.

clock-img

19.03.2012, 14:07

clock-img

Anoniman

Ni meni crveni ne bi dosadio. user posted image

clock-img

19.03.2012, 14:18

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sad su ovakvi
user posted image

clock-img

19.03.2012, 14:31

clock-img

Anoniman

Lepi su. user posted image

clock-img

19.03.2012, 16:16

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Najvise volim crveni, ljeti stavljam french, zimi volim da stavim crni lak. Ponekad i rozi stavim ljeti neki drecavi.

clock-img

19.03.2012, 22:30

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja samo neki Maybelline jarko roze i nikad mi ne dosadi user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

21.03.2012, 15:20

clock-img

Anoniman

Moji oštećeni noktići namazani omiljenom bojom laka. user posted image

user posted image

clock-img

21.03.2012, 15:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

A ako se na nogama uradi taj trajni, tipa KLIK da li se on iskrza u patikama, šta mislite? Planiram da pred Dubai sredim stopalca ali do tada ću nositi i patike (posebno kada treniram) a i baletanke.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.03.2012, 09:55

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Evo moji nokti-trajni gel u omiljenoj boji

user posted image

user posted image

Dunja, to ti je idealno, i na nogama da uradis, ja cu trajni gel za mjesec dana i na nogama da uradim kad budem isla na korekciju. To je spas. user posted image

clock-img

25.03.2012, 12:32

clock-img

branki*

pencil-img

20828

iva,lepi su noktici.i ja trenutno imam slicne.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.04.2012, 09:13

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A ako se na nogama uradi taj trajni, tipa KLIK da li se on iskrza u patikama, šta mislite? Planiram da pred Dubai sredim stopalca ali do tada ću nositi i patike (posebno kada treniram) a i baletanke.

Ne znam Dunja, ja imam loše iskustvo, meni je sav gel otpao s noktiju na moru (o patikama ne znam), bolje mi se pokazao obični french, nebitno u kojoj boji.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

06.04.2012, 09:16

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja sam išla na more sa trajnim gelom, odlično se održao. I sad planiram da stavim na noge trajni lak. Juče sam stavila drugu boju, blesavo roze.

clock-img

06.04.2012, 09:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja sam jutros kupila žuti lakuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

06.04.2012, 09:17

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

A ja plavi serpasti .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

06.04.2012, 09:21

clock-img

Anoniman

Ja se upravo spremam da idem na dopunu gela, još ne znam hoću li nešto eksperimentisati ili opet frenč.