cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Lak za nokte

clock-img

06.04.2012, 09:24

clock-img

Anoniman

Ja i dalje oporavljam nokte. user posted image user posted image

clock-img

06.04.2012, 09:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.04.2012, 09:26

clock-img

Anoniman

Meni to izgleda kao crveno, nisi rekla rozo?
Moji su predugački za crveni gel, možda ću neki frenč u boji i neku sličicu, mada mene to malo smara, brzo mi dosadi. Imam još 15 minuta da razmislimuser posted image

clock-img

06.04.2012, 09:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Roze, da, onako čudno roze, ko ciklama. Buđavo mi svetlo u kancelariji a koleginica me čudno gleda što slikam nokte.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.04.2012, 09:29

clock-img

Anoniman

user posted image Jako su lepi, i super je dužinauser posted image Uslikaću moje kad se vratim ako se ne odlučim za frenč.

clock-img

06.04.2012, 09:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Žene i nokti user posted image

clock-img

06.04.2012, 11:10

clock-img

Anoniman

I stvarno se nista ne skida ? Ja puno perem sudove i ribam decu ..
I gde si radila ? Moja kozmeticarka to ne radi , radi samo one vestacke nokte gelove ne znam ni ja sta su ..

clock-img

06.04.2012, 11:15

clock-img

Anoniman

EXTRA SU, mina! user posted image

clock-img

07.04.2012, 20:03

clock-img

Anoniman

Evo ih moji, zaboravila sam juče da okačim
user posted image

clock-img

07.04.2012, 20:07

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Joj bubamare ...ja obozavam bubamare.
Predivno

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

07.04.2012, 20:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jao divni su, sami bih ja sebi oko iskopala sa tolikim noktima. user posted image
Ribizlo, sad sam prekomobilnog, ali mogu da ti javim gde sam radila nokte ako te zanima. Pusti sms. nista se ne skida, stoji lak sta god da radis.

clock-img

07.04.2012, 20:09

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

Ovo je moja omiljena boja user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb

Roze, da, onako čudno roze, ko ciklama. Buđavo mi svetlo u kancelariji a koleginica me čudno gleda što slikam nokte.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.04.2012, 21:26

clock-img

Anoniman

Hvalauser posted image Mina, to je skraćena verzija, bili su baš predugački, sa ovom dužinom se super snalazim. Meni ova devojka radi matirane (na slici se malo sjaje ali to je neka tečnost koju ona namaže kad završi, mislim da je ulje), i ništa se ne vidi kad izrastu, identični su kao moj prirodni nokatuser posted image

clock-img

07.04.2012, 22:13

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Nedjo, ja ne volim preterano duge nokte, ali su tvoji bajniiiii, jesu vestacki ili prirodni, ne vidi se razlikauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

07.04.2012, 22:20

clock-img

Anoniman

AU koliki su ti nokti! user posted image

clock-img

07.04.2012, 22:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27043

Bas su vam divni nokti.user posted image Ja sam moje skratila, jer nisam imala kad da idem kod kozmeticara..ali cekam da mi porastu. Moram lepo da ispitam kozmeticarku i da uradim najbolje sto ce mojim noktima odgovarati.

clock-img

07.04.2012, 22:44

clock-img

Anoniman

Marija, prirodni su, ali ojačani gelom. Svake 3-4 nedelje odem, uradim trajni frenč, i bukvalno ih ni ne pogledam do sledećeg puta, nema lakova, nema turpije, a neuništivi su, stvarno sam prezadovoljna.

clock-img

09.04.2012, 10:49

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

nedjo,slazem se. ja radim isto. ne mogu da se petljam da ih mazem lakovima, nemam vremena. ojacam ih gelom i mirna sam.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

12.04.2012, 11:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

moji nokti...koliko uspe da ostane od noktiju nakon manikira, a uz stalno pranje sudova, kuvanje, sredjivanje kuce...user posted image user posted image

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

12.04.2012, 11:57

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Jeco, super su! Je li to gel, ili samo tvoji nokti?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

12.04.2012, 18:50

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Jole nokti su ti super,ja volim tako kratke,ne snalazim se bas najbolje sa dugim,ali to je sve stvar navike.Ja obozavam zute,plave,zelene i sl lakove,imam ih uzasno puno,ali ponekad mi bezveze da ih stavim,nakako su mi za tinejdzereuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

14.04.2012, 18:07

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jedino nam ostaje da naručimo kad neko bude dolazio iz inostranstva... Ja idem početkom marta u Budimpeštu, Bratislavu i Beč, nadam se da ću naći tamo. A pitaću i drugaricu iz Zagreba, ona je imala takve nokte u septembru kad smo se videle, možda ona može da pošalje.

Ja sam sebi neki dan kupila ljubičasti mat lak, nisam ni znala da je mat dok nisam namazalauser posted image
Golden rose, ima ga svugdje, zamagljene bočice i piše mat što ja nisam ni čitala e sad moram da potražim crniuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.04.2012, 13:16

clock-img

minna

pencil-img

3196

Imam nekoliko verovatno glupih pitanja, ali nikako da se smislim sta bih.

Posto me mrzi da svaki drugi, treci dan mackam nokte stavila bih gel na prirodne samo zbog toga. Jel to onda ojacavanje gelom tj taj trajni gel, jel to isto ili ima neke razlike izmedju ta dva?

I ako npr uradim frenc, da li bih mogla preko toga kad mi dodje da namazem moj neki lak, mislim hoce li se skidati ili ce isto da stoji?

clock-img

17.04.2012, 13:31

clock-img

Anoniman

To je ojačavanje gelom.
Možeš mazati svoj lak, skidaće se isto kao sa tvojih noktiju, samo kada ga skidaš, nemoj acetonom nego skidačem laka.

Minavb, koliko često radiš to sa trajnim lakom? Hoćeš mi slikati da vidim kako izgleda kada izrastu, baš pre nego što odeš na korekciju? Kako se radi korekcija? Jel se ovaj postojeći turpija?

clock-img

17.04.2012, 13:54

clock-img

minna

pencil-img

3196

Onda bi mi najbolje bilo da uradim frenc jer ce se najmanje videti kad izrastu. Ma ne znam sta cu, ne bih da unistim nokte, a mrzi me da mazem, a opet mrzece me da idem na korekciju 'svaki cas'.
A koja je razlika izmedju trajnog laka i ojacavanja gelom?