writing-img

RE: Lak za nokte

clock-img

17.04.2012, 14:03

clock-img

Anoniman

Ne znam ništa o trajnom laku. Meni samo lepo izgledaju Minini nokti! user posted image

clock-img

17.04.2012, 14:04

clock-img

minna

pencil-img

3196

Bas lepo izgledaju i Minini i Nedjini, sad jos samo da mi jave razliku i videcu sta cuuser posted image

clock-img

17.04.2012, 14:11

clock-img

Anoniman

Kad budeš skidala gel, nokti će biti oštećeni. 

clock-img

17.04.2012, 14:39

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ja sam citava dva puta pokusala da nadogradim nokte i prvi put sam izdrzala nedelju dana dok su pri drugom pokusaju sati bili u pitanjuuser posted image
Odgovara mi duzina kao sto su Jecini nokti, nista preko toga ne trpim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

17.04.2012, 15:11

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

meni su se ranije jako ostecivali noktili, ali od kad sam promenila salon nemam tih problema. devojka koja mi radi je fenomenalna, precixna, pedantna.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

17.04.2012, 15:51

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Ovo su moji nokti, nisu nadogradjeni user posted image  nekad sam imala duge duge, a od kako sam se porodila i svakodnevno ih sekla "do korena" sad uopste vise ne mogu da ih pustim da budu bas dugi, a da se ne listaju. Porastu do pola cm plafon

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.04.2012, 13:33

clock-img

Anoniman

u cetvrtak cu raditi trajni na rukama i nogama pa cu javiti utiske user posted image

clock-img

24.04.2012, 13:34

clock-img

minna

pencil-img

3196

u cemu je na kraju razlika izmedju gela i trajnog laka hoce mi neko resiti misterijuuser posted image

clock-img

24.04.2012, 13:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jel ideš tamo?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

24.04.2012, 13:35

clock-img

Anoniman

pa javicu ti u cetvrtak user posted image
tamo tamo user posted image

clock-img

24.04.2012, 13:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: minna

u cemu je na kraju razlika izmedju gela i trajnog laka hoce mi neko resiti misterijuuser posted image

Gel je bezboji, lak ima boju. Lampe su drugačije.

Ribizlo, uživaj user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 24.4.2012 13:36:08 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

24.04.2012, 13:38

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: minavb

a jel onda lak manje unistava nokte? a trajanje je verovatno podjednako, mislim dok ne izraste nokat pa moras na korekciju jel?

clock-img

24.04.2012, 13:39

clock-img

Anoniman

mislicu o tome kako je ta turpija dodirivala i tvoje nokte user posted image user posted image

clock-img

24.04.2012, 13:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: ribizla

mislicu o tome kako je ta turpija dodirivala i tvoje nokte user posted image user posted image

Ah user posted image
Radi ona i depilaciju user posted image

clock-img

24.04.2012, 13:43

clock-img

minavb

pencil-img

12959

a jel onda lak manje unistava nokte? a trajanje je verovatno podjednako, mislim dok ne izraste nokat pa moras na korekciju jel?

Isti đavo. Ovo se isto struže i turpija sa nokta kad se skida. Trajanje 3 nedelje, bar ja toliko izdržim.

clock-img

24.04.2012, 13:46

clock-img

viking

pencil-img

6644

Aj da vas pitam, jesam li ja jedina kojoj se OPI oguli posle 2-3 sata?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

24.04.2012, 13:47

clock-img

minna

pencil-img

3196

Hvala Mina

clock-img

24.04.2012, 13:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Evo i mene. Namažem ga popodne, do uveće je već iskrzan i sa strana počinje da se ljušti. Pitala sam ovu malu što mi radi nokte zašto se to dešava, kaže da moram da mažem spec OPI podlogu, pa dva sloja laka, pa spec OPI finiš, da bi trajao duže. Nemam aja vremena za to.

clock-img

24.04.2012, 13:52

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Evo i mene. Namažem ga popodne, do uveće je već iskrzan i sa strana počinje da se ljušti. Pitala sam ovu malu što mi radi nokte zašto se to dešava, kaže da moram da mažem spec OPI podlogu, pa dva sloja laka, pa spec OPI finiš, da bi trajao duže. Nemam aja vremena za to.

ja radila celu tu tiradu i nakon dan-dva se već skinulo sa vrha nokta. Pritom nit perem sudove, nit perem veš ručno...

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.04.2012, 13:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

E, lakše mi je što nisam jedina. Mislila sam da sam totalni debil koji ni lak ne ume da namaže. Čitala sam po forumima da devojkama traje nedeljama, a meni ni jedno popodne.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

24.04.2012, 13:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Lažu user posted image user posted image
Kad vidim da mi se glui lak, onda dodatno glođem nokte i ogulim i njih sa prsta. Ovaj trajni lak mi je stvarno spas, a preko njega uvek nešto može da se premaže.

clock-img

24.04.2012, 13:56

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, lakše mi je što nisam jedina. Mislila sam da sam totalni debil koji ni lak ne ume da namaže. Čitala sam po forumima da devojkama traje nedeljama, a meni ni jedno popodne.

Ma kome traje nedeljama?! Nema šanse!

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

09.05.2012, 22:11

clock-img

Anoniman

Uradila sam onaj trajni i istina je da se ne skida , ostane i sjaj a oprala sam tonu sudova , cak ribala cetkicom Petrine sandalice i slicno - nista , osim sto sam odsekla delic nokta sa palca al to nije do njih user posted image
Jedino sto mi nokti jako brzo rastu , sacekacu jos nedelju dana pa cu ici ponovo .

clock-img

09.05.2012, 22:12

clock-img

Anoniman

A kad si radila?

clock-img

09.05.2012, 22:15

clock-img

Anoniman

26og