cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...)

clock-img

26.07.2019, 07:51

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Voci nije strasno za prvi put. Ja nemam zivaca za toliko slojeva uzmem samo gel lak i osusim. Retko kada zavrsni stavim.

Fini su i Essence (uzimam u Lilliju). 

clock-img

26.07.2019, 07:55

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

MimaKos ja sam danas gresku napravila, sada sam sastrugala boju, upravo zavrsavam levu ruku. Slika sutra.user posted image
Super su ti noktici.

Voci daj slicicu kad zavrsis 🤗

clock-img

26.07.2019, 16:05

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

MimaKos, evo sada cu. Jako sam zadovoljna ovim, ali sam oj...ala nokte, koristim blok turpiju, ali cu uzeti neku sa najfinijom granulacijom, pa da vdim kako ce.
Rekla mi je Ivana SK da ne idem bas do zanoktice, ali sam lepo to sinoc u polumraku uradila, bas su lepi i sjajni. Mnogo volim lepe nokte, a ovo mu dodje super povoljna varijanta.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

26.07.2019, 16:11

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

https://dodaj.rs/image/LoBk82

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

26.07.2019, 16:26

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Bas su ti lepi 😍 svidja mi se boja bas

clock-img

26.07.2019, 17:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Boja ruzinog drveta. Predivna, ali samodvalila u dva soja, ali je obican lak, nije za lampu. Sl put cu Emicu poslusati, stavljam base gel pa cu samo menjati boje preko. Milina. Tamn ce malo porasti.

clock-img

26.07.2019, 18:28

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Tako i ja kad nemam vremena, samo da "drzi" lak. Ali boja laka je 😍

clock-img

27.07.2019, 16:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Srce moje. Skledeci 8. mart da se potrudis akodobijes dobijas i ovaj lak.

clock-img

27.07.2019, 17:27

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Samo se nadam da nece neka totalna glupost da mi stigne..

clock-img

05.08.2019, 10:39

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

user posted image Ljudi stigli su mi aliexpres gelovi i top i base coat, topla preporuka, ovo je jedan premaz, gore sam ostavila link! Fantasticni su, a oko 60 centi su

clock-img

05.08.2019, 12:14

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Lepi su.

clock-img

05.08.2019, 12:14

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

IZVORNA PORUKA: nata11

Voci nije strasno za prvi put. Ja nemam zivaca za toliko slojeva uzmem samo gel lak i osusim. Retko kada zavrsni stavim.

Fini su i Essence (uzimam u Lilliju). 

Ovi su i meni Ok.

clock-img

05.08.2019, 13:10

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Super su,  a bas su povoljni

clock-img

17.01.2020, 18:50

clock-img

mati

pencil-img

6676

Vec duze vreme zelim da dam doprinos ovoj temi ali ne stizem. Prvo bih zelela da se zahvalim Ivani SK, verujem da sam nekad bila i previse dosadna a ona je odgovorila na sva moja pitanja i nedoumice. Ivancice, draga, hvala ti PUNO. Godinu i po sama sebi (i jedino sebi i mami) sredjujem nokte i veoma sam zadovoljna. Kao laik, i neko ko nije imao pojma o lampama i gel lakovima smatram da sam savrseno savladala lekciju... user posted image user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

17.01.2020, 19:38

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Bravo mati, odlicno to radis user posted image
Bas su lepi stvarno.
Uzela si lampu i gelove i sama radis?
Koliko uopste sad kosta ta oprema?
Je l'ide jos nesto osim lampe?

,,Carpe diem"

clock-img

17.01.2020, 23:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18974

Jao Mati, supeeeer! Bravo!
I meni palo na pamet da sama to radim, gledala sam cene onih el turpija i lampi. Definitivno izvodljivo! 

clock-img

18.01.2020, 14:31

clock-img

mati

pencil-img

6676

Hvala drage. Da MJ, sve sam uzela i sama radim. Samo gel lak na svoje nokte. Ja zbog posla moram neutralne boje i uredno podrezane nokte tako da mi je ovo savrseno resenje. Poslacu ti pp sta te zanima.
Ivancice, veoma izvodljivo, mada nije svako za to. Ja sam perfekcionista i bas polako radim, treba puno strpljenja. Jer ja ne volim da su onako debeli i izdignuti pa kad porastu da se bas vidi. I gledam da mi lak prati ivicu nokta, a nema svako zivaca za to.
Inace menjam na dve nedelje, retko kad ostavim duze...

< Poruku je uredio mati -- 18.1.2020 14:32:35 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

18.01.2020, 14:43

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mati,ovo je bas super. Ja sam radila pre porodjaja. Posle sve prodala. Ali radis bas bas lepo. Ni ja ne volim uzdignuto ili onako kad se pojavi brdasce od gela. Svaka ti cas_t. 

clock-img

18.01.2020, 15:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18974

Ni ja ne volim to brdasce, a pre 10ak god su tako radili french i mene izludjivalo. To je jedan od razloga sto sam prestala da radim nokte.
Sad ih bas lepo prave, gel je bas tanak. 

clock-img

18.01.2020, 15:38

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Mati, ako te ne mrzi napisi nam ukratko korake i sta je sve potrebno. Ja odavno planiram da krenem u tu pricu, iskljucivo i samo za sebe, pa nikako. Nemam nekog vremena da gledam gomilu tutorijala, uvek imam nesto prece da radim. A manikir mi je obavezan i planiram da krenem na gel lak samostalno... nekad... 

clock-img

19.01.2020, 15:08

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

I ja radim sama nokte, tj. gel lak. Lampu uzela sa ebay-a. Lakove i ostalo uzimam u Alexandar cosmetics. Prvo se namaze primer, moze i bez njega. Onda ide baza. Gel lak u jednom ili dva sloja, i na kraju top coat. Sve ukupno mozda mi treba 45 min da odradim do sat vremena. A mirna sam dve nedelje. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

19.01.2020, 15:13

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja nikad do sad nisam radila gel lak niti bilo sta od toga,a sad planiram prvi put. Ali cu ici kod devojke koja radi manikir vec godinama. Bas me interesuje kako ce biti. I videcu da li su mi prirodni nokti dovoljno dugacki

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.01.2020, 15:22

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ja sam ranije radila, prosla sam i faze predugackih spiceva dok sam redovno izlazila u devojacko doba, i kad sam pocela da radim drasticno sam ih smanjila i radila neke neutra lne boje, uglavnom french i onako bas kratki kocka ili blagi badem oblik. I sada bih to radila. Ali nema sanse da bih isla negde i gubila po 2h vremena da mi neko to radi. Jedino kad bih sama radila. Uvek uredni nokti i milina. Mozda kad pocnem da radim. Jako mi jenlepo kad vidim lepe i uredne nokte zaista.

,,Carpe diem"

clock-img

19.01.2020, 18:26

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18974

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

I ja radim sama nokte, tj. gel lak. Lampu uzela sa ebay-a. Lakove i ostalo uzimam u Alexandar cosmetics. Prvo se namaze primer, moze i bez njega. Onda ide baza. Gel lak u jednom ili dva sloja, i na kraju top coat. Sve ukupno mozda mi treba 45 min da odradim do sat vremena. A mirna sam dve nedelje. 

Sanjalice, super za info! Hvala! 

clock-img

19.01.2020, 19:34

clock-img

pari

pencil-img

6778

U čemu je razlika gel laka i ojačavanja nokta gelom? I koliko se unište nokti ovim tehnikama i šta je bolje uraditi da bi očuvali nokte?

sitnice i emocije čine život...