writing-img

RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...)

clock-img

19.01.2020, 20:22

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ili je najbolje imati prirodne nokte i samo nanositi bazu i lak i neki top coat bez gela, lampi i ostalog?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.01.2020, 20:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

Pari, stvar je u tome da se gel lakovi ne slidaju uopste nekoliko nedelja. Mozes da radis rukama sta hoces, oni ostaju na noktima netaknuti.
Jedino sto sto izraste nokat. 

clock-img

22.01.2020, 18:46

clock-img

mati

pencil-img

6676

Fil, ovako:prvo se malo isturpija nokatna ploca, ja koristim obicne turpije, ne usudjujem se elektricnu. Zatim se malo cetkom skine prasina, pa se nanosi prajmer(primer) . On je voden i ne susi se u lampi. Zatim ide baza(base coat), susi se u lampi. Sledeci je gel lak, ja mazem u dva sloja, posle svakog ide lampa. I poslednji top (top coat) takodje se susi u lampi. Na kraju mozes staviti ulje na zanoktice.
Pari, imas da nadjes bazu i top koji nisu za lampu, ali nisu toliko postojani. Kao obican lak su, bar meni.
Laicki receno, razlika izmedju gel laka i gela jeste sto je nokat sa gelom cvrst i skida se onom el turpijom, a kada se namaze gel lak, nokti su i dalje tanki i savitljivi(ja imam slabu plocu pa se moji bas savijaju) i gel lak se po meni lakse skida. Postoji sredstvo bas za skidanje gel laka, isturpija se prvi sloj(top) malo samo da izgubi sjaj. Potopi se vatica, stavi na nokat i uvije u alu foliju. Svaki nokat posebno. Nakon par min se lak samo izdigne i zguli sa nokta...
Nadam se da sam vam pomogla bar malo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

22.01.2020, 19:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

Mati, u sustini, ulaganje je samo u lampu. 

clock-img

22.01.2020, 19:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

I lak, i primer, i top coat 😂

clock-img

22.01.2020, 19:17

clock-img

mati

pencil-img

6676

Samo... user posted image
I turpijice i baza i skidac laka...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

22.01.2020, 20:57

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Hvala Mati! 💕 Meni je najvise zbog ustede vremena. Ne moram da se uklapam ni sa kim, vec menjam boje i sredim nokte kad meni to odgovara. Inace imam gel na noktima, a planiram da predjem na gel lak uskoro. 

clock-img

22.01.2020, 21:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

IZVORNA PORUKA: mati

Samo... user posted image
I turpijice i baza i skidac laka...

Polako, svaki mesec po nesto pa posle duze vremena nista 👍

clock-img

22.01.2020, 22:02

clock-img

mati

pencil-img

6676

Ma naravno Fil. Meni treba pola sata da sve zavrsim. Imam i par gelova, ali msm da mi treba jos materijala za ceo postupak. I gel lak je skroz prirodan izgled, nema spiceva i debele nokatne ploce. Ja sam recimo ranije zbog posla, od ponedeljka do petka mazala neutralni lak, a onda u petak popodne "vikend" lak, drecave i jake boje. Ali to bas oduzima vreme. Sa ovim sam nasla sredinu i pronasla se...
Ivanka, ja sam uzela sve odjednom na Aliju, posle samo navlacila kao hrcak... user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

22.01.2020, 23:05

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mati, jesu uzimala lakove na Aliju?

Jeste ulaganje, ali dugo traje i definitivno se isplati.Ja imam 5-6 lakova i nijedan jos nisam istrosila. A neki su mi stari skoro 2 gos. Jedino sam dokupila top coat. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.01.2020, 08:40

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I mene zanima jel iko uzimao lakove na aliju,kakvi su.Traju li stvarno kao i sto bi trebali.Ja sam opet pocela sa gel lakom,traje mi vise od dvije sedmice.Ne treba sat vremena da uradim

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

23.01.2020, 16:25

clock-img

mati

pencil-img

6676

Sve sam narucila sa Alija, tj Ivana mi je narucila user posted image
Bilo je nesto kao komplet. Kasnije sam se navukla pa narucivala kod nas i kupila vecu lampu Silver crest.. Ali nju sam odlucila da prodam, ova sto imam mi je super i za ruke i noge. Gel lakovi iz kompleta su onako... Ali mi je narucila i druge neke bas dobre, sa njima sam prezadovoljna, skoro mi je stiglo jos sedam nijansi. Meni je sasvim dovoljno da traju i dve nedelje na koliko obicno menjam. Dok mojoj mami traju sve dok se ne smilujem da joj skinem. Dva meseca ponekad...

< Poruku je uredio mati -- 23.1.2020 16:27:06 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

23.01.2020, 16:37

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

Znaci Mati navlacis me polako😊👍
Aleksandar mi je usput do posla.... 😁

clock-img

23.01.2020, 20:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ivanka zaista se neces pokajati.samo da se uhodas i posle ide super.

Ovo su moji prosli
user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

23.01.2020, 20:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18975

Prelepi Emice!
Mnogo volim nalakirane nokte ali me izludjuje sto moram da ih mazem svaki druhi dan i jos sa cekam 2h da se osuse! 
Ovo bi mi bilo bas olaksanje! 

clock-img

23.01.2020, 21:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala 😊Samo da dodam da sam ovo umazano pored ocistila 😂 

Ja sam ih nisam radila vise od godine,i onda kad smo krenuli za Bosnu urdim da ne moram dole sbaki cas lakirati,a i da ne nosim jos i lakove.ovako sam 10 dana bila mirna

clock-img

23.01.2020, 21:36

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Emice ti kao da se baviš time ☺️☺️

clock-img

23.01.2020, 21:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Lepo je Emice. Ja volim French 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.01.2020, 22:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Vesi pa bavim,moje sestogodisnje djete ima svoju manikirku.Kad bude imala telefon bicu upisana mama nokti 😂

Sanjice volim ga i ja,ali ne radim cesto.

clock-img

23.01.2020, 23:54

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Poslednje dve godine stavljam gel lak. Ne sama. Odem da mi nalakira devojka koja to radi svake dve nedelje. Preporodila sam se. Ne skidam svaki čas i ne lakiram, ne zagledam da l se negde zgulio... Nemam vremena za to više, a volim da imam nalakirane nokte. Vuci siti, ovce bleje. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

24.01.2020, 21:46

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Emice, bas su lepi nokti.moji su grozni. Moram kod drugarice pod hitno da mi nesto odradi. Dosadili mi ovi moji nikakvi. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.01.2020, 21:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Branki hvala,ja sam isto zadovoljna.Zao mi sto nisam nekad pocela raditi oko toga

clock-img

24.01.2020, 22:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kako mislis sto nisi? Pa, ovo si ti radila, je l tako? Mislis profesionalno sto nisi se bavila? 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.01.2020, 22:45

clock-img

pari

pencil-img

6778

Super su emice

sitnice i emocije čine život...

clock-img

24.01.2020, 23:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

To mislim Branki,da radim i drugima.A sad se ne vrijedi upustati u tu pricu kad ih svaka druga radi