Poslednji tekstovi

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je verovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Vesti

UNICEF i Nelt Grupa za liderske veštine direktora škola
Beograd, 24. oktobar 2025 – Uloga direktora škole podrazumeva odgovornost za celokupni rad škole,...
Promo objava
Promo kutak

), plakala što nema samo ona činiju sa grickalicama pred sobom, pila je soka i soka, plakala kad će da se slika sa Deda Mrazom, a kad je došla na red - histerisala i nije htela, pa - ni ovo dete nema sliku sa Deda Mrazom.
Ja sam ubacila baterije iz fotoaparata koji sam zaboravila da ponesem.
Mada svakako ne bih stigla da ih slikam, ionako mi je trebalo nekoliko puta da se kloniram da bih ih pohvatala.
Slatkiši već načeti, naravno! I igračke su morale odmah da budu otpakovane.
,sto se tice muzike nije pogodna za decu ja sam se nadala Ivinom vozicu,isli smo u afriku i tako to....I Emilija se unervozila pred kraj a nikako da stignemo na red,a jos primila vakcinu,spavalo joj se pa se sve uklopilo.Ali bilo je lepo drago mi je sto sam sve vas videla i ako nisam uspela da popricam sa svima.
nije hteo da izadje iz one sobe gde su se starija deca igrala....Bilo mi na početku smešno,ova starija deca se stide i neće da igraju a moj Stefan stao na sred sobe pa cupka i pljeska rukicama kao da poziva ove starije da zaigraju
)