Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

imav posleden pat na 12 januari a sega na 12 februari me obeleza i jas pomisliv mi doshlo barem ednash na vreme no samo nekolku kapki vo ovie tri dena sega nema nishto otidov denes na ginekolog i dr me gleda na eho i vika folikul 15 mm i endometrium 8 kako li e mozno
se cudi zenata ne znae shto da mi kaze
devojkee pomagajteeee.. moj dragi i ja vec par meseci pokusavamo da napravimo bebu,ali nikako. bili smo na pregledima i sve je u redu. ja sam pila klomifen,utrogestan i folnu kiselinu od 5 mg,i opet nista. ovog meseca menstruacija mi je kasnila 4 dana,da bih juce dobila. krv je svetle boje i juce nije bilo obilno.ali danas vec jeste. i dalje je samo cista krv,ne kao menstruacija,pa me zanima koliko bi to trebalo da traje ako mi menstruacija traje 5-6 dana? test jos nisam radila i sad ne znam ni da li da ga radim.....
zabrinuta sam za sebe. Inace sam 6. septembra radila UZ koji je bio uredan a bio je tada i folikul u jajniku. Menstruacije mi traju skoro uvek 4 dana.